gerçekten abarttılar yani. itirazlar her zamn çok fazla oluyor. itirazlara bakmak yerine tatile gitmişlerdir. biz bekleriz tabi işimiz ne.
gerçekten abarttılar yani. itirazlar her zamn çok fazla oluyor. itirazlara bakmak yerine tatile gitmişlerdir. biz bekleriz tabi işimiz ne.
Hayır beklediğimize de değmeyecek ona üzülüyorum sadece notunuz değişmedi yazıp yollayacaklar
Çok iyimsersiniz NCAKMAN. Biz sadece beklediğimizle kalacağız malesef. Zaten yeni sınav yaklaştı. Biran önce başlamak gerek çalışmaya. Zaman su gibi akıp geçiyor. Ceplerini para ile doldurduk. İtiraz edip geçeni de çok bilmiyorum zaten. Umarım herşey gönlümüzce oluryok ya öyle düşünmeyelim pozitif olalım değişecek inşallah.
Çok iyimsersiniz NCAKMAN. Biz sadece beklediğimizle kalacağız malesef. Zaten yeni sınav yaklaştı. Biran önce başlamak gerek çalışmaya. Zaman su gibi akıp geçiyor. Ceplerini para ile doldurduk. İtiraz edip geçeni de çok bilmiyorum zaten. Umarım herşey gönlümüzce olur
arkadaşlar geçmiş dönemlerde 48 puana itirazın kabul edilmediği arkadaşlarım oldu. şehir efsanesi değil bizzat tanıdığım insanlar. ben buradaki yorumlardan gaza gelerek finansal muhasebe 42 puana itiraz ettim ama ümidim yok. siz de ümidinizi kesin ve çalışın bence. bir sonraki sınavda kendi göbeğinizi kendiniz kesin.ha şimdi itirazdan geçerseniz sürpriz olsun. şunları arayıp ağızlarından çıkacak iki kelimeye bakıyoruz resmen. boşverin takılsınlar. cidden yetiştirememişlerse diyecek bişey yok ama işlerini hakkıyla yapmıyorlarsa da benden aldığı paralar haram zıkkım olsun. hadi parayı da geçtim benden çaldığı zamanlar haram zıkkım olsun. diyecek başka birşey yok.
9 olsun arayalım bakalım
Aradım, bugün yarın açıklanır diyorlar. Ne komisyonmuş arkadaş.
ben de aradım şimdi. şu cevabı verdiler
"dua edin bugün komisyondan gelsin. gelmezse salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil"
verdikleri cevapların hepsi hikaye, sadece geçiştiriyorlar.
"salı sallanır" deseler yine tamam diyip kapatacağız. çünkü sistem böyle.
hepimiz birer "salako" yuz onların gözünde.
[email protected] adresine şikayetlerinizi mail atın komisyona iletelim dediler. Geçiştirmek için mi dediler, ciddi miydiler bilmiyorum. Ama denemeye değer en azından.