2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeterlilik sınav programını bile açıkladı biz daha başvuru yapacağız.
Ne tuhaf bir kurum ya.

duyurular bölümünde bir şeyler yazmışlar gereksiz bir heyecana kapıldım :D bugünde açıklanmayacak bakmayalım

Son düzenleme:
ya dediğim gibi arayıp sinir zıplatmaya gerek yok öyle yada cuma gününe kadar mutlaka açıklanacak. Dalga geçiyorlar resmen saçma sapan cevaplar. biz en iyisi cumaya kadar girip bakmayalım açıklanmış mı diye oda sinir bozuyor :D:D cuma bakarız sonrada aynı gün sınav başvurusu yaparız :D

pazartesi öğleden öncede açıklanabilir :)

bir şey sorucam. 2. sınava son başvuru 9 temmuz pazara geliyor. 10 temmuz pazartesiye sarkıyor mu? yoksa teos'dan başvuru yapacağımız için pazarda olsa 9 temmuz son tarih mi? tuğçe'nin dediği gibi pazartesi açıklanmasın :)

teşekkür ederim. Biz kendimizi garantiye alalım da bu komisyonun sağı solu belli olmaz. Adamların bizi düşündüğü yok. O yüzden herşeyi beklemek gerek. İlk sınavım ve ilk itirazım sürecinde bana bunu öğrettiler.

az önce aradım ayın 10'dan önce açıklanır dediler...
bakın zekaya hiçkimse bunu düşünebilirmiydi :)
Allah razi olsun deseydiniz. Zaten başvuru yapabilmek için sonuç görmek gerekiyor. Bu kadar mallık olur mu ya..
Eyyy Teos aklını başına al, açıkla şu sonuçları bizi de çileden çıkartma. Valla teosu bassak haklıyız arkadaş :D
bezdik yahu