2017/1 Yeterlilik İtiraz Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKAN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz de onları hiiiçç unutmayacağız bizde büyük anıları var tesmerrrr beraber tıkandık biz bu yollarda beraber yıprandık sınav sonuçlarında şimdi vakit kalmadı temmuz sınavınaaaaa bana herşey 💣 tesmeri hatırlatıyoooorrr.. hepberabeeer 📣📣📣 belki duyarlar

bu hafta açıklanacak diyor tabi ki bu hafta açıklayacaksınız dedim :D bugün açıklanır mı komisyondan size sonuçlar gelse sisteme girmeniz kaç saatinizi alıyor bugün gelse bugün açıklayabiliyor musunuz? diye sordum evet dedi :D :D :D

Çok fazla itiraz varmış da onun için gecikme olmuş, kardeşim dur bi düşün neden bu kadar itiraz var diye.

Çoğu kişinin kaldığı dersler ve puanlar ortak, tesadüf mü bilmiyorum

"itirazlar ne zaman açıklanır bilgi verebilir misiniz" diyorum. "biz öyle bir bilgi veremeyiz" diyor kadın. "3 haftadır hep bu hafta açıklanacak diyorsunuz" dedim. "biz öyle bir şey söylemedik öyle bir bilgi vermedik" dedi "ne yani yalan mı söylüyorum" dedim "hıhı evet" dedi bana. şu an da şok içerisindeyim.

"itirazlar ne zaman açıklanır bilgi verebilir misiniz" diyorum. "biz öyle bir bilgi veremeyiz" diyor kadın. "3 haftadır hep bu hafta açıklanacak diyorsunuz" dedim. "biz öyle bir şey söylemedik öyle bir bilgi vermedik" dedi "ne yani yalan mı söylüyorum" dedim "hıhı evet" dedi bana. şu an da şok içerisindeyim.

bende şok oldum. konuşmalar kayıt altında deseydiniz :D