fonradar

2017/2 Smmm Sınav Sonuçları

Ya bir kurumun üyelerine hiçmi yararlı birşeyi olmaz ya. Yıllardır bu tür şikayetler sosyal platformlarda yapılıyor ama somut bir haraket yok. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. Bu sorular hazırlandığı an emin olun cevapları da aynı anda hazırlanıyordur. Ama yayınlamaya gelince nedense bekletip insanları mağdur ediyorlar.
 
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimiz için hayırlısını diliyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hep söylüyorum yine söylemek istiyorum. Sonuçlar istediğiniz gibi gelmezse itiraz hakkınızı mutlaka kullanın. Sakin acaba demeyin. 1 ders 1 derstir. Ben itirazdan geçtim şükürler olsun.
İzmir smmm odasına cv bırakmıştım iş arıyorum. Öncelikle bilginiz olsun :)
cv bıraktığım için bugün bir yerden aradılar. O heyecanla soramadım. Muhtemelen büro. Stajyer arıyorlarmış bende sınavı kazandım ruhsatımı alıcam deyince haliyle olmadı. Numara: 0232 483 24 07. Çevrenizde staj yeri arayan arkadaşlar varsa lütfen yönlendirin. Umarım hayırlısı olur...
 
kayınpederim vefat etti meslekten çıktım haberi aldım beynim döndü. vardır bir hayır nasip değilmiş. aralık sınavına bakacağız artık. İnşallah meslekten geçerim de ondan bari kurtulurum.
hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum arkadaşlar. hiç sıkıntı etmemek lazım nasıl olması gerekiyorsa öyle oluyor zaten.
başınız sağolsun NCAKMAN. Rabbim geride kalanlara sabırlık versin
 
Benim tahminim 29 Eylülde açıklanır. Daha önce açıklayacaklarını sanmıyorum. Daha önceki açıklama aralıklarına baktığımızda genelde 2 aylık süreden 1 kaç gün önce açıkladılar.
 
Aynen çatladık burada
Bende diyorum hayırdır kimse foruma yazmıyor yoksa merak eden ben miyim sadece.
 
bi tek maliyetim var, aslında kaldığımı biliyorum çok merak etmiyorum ama olurda hoca yanlış okur falan eskaza geçerim diye bekliyorum :)
 
Merhaba arkadaşlar teos a girebiliyor musunuz? Tekrar başvuru ekranında ne çıkıyor?

TEKRAR BAŞVURU AÇILMAMIŞ HENÜZ ''2017/2 dönemi aktif dönem olmasına rağmen başvuru dönemi kapalıdır. Lütfen duyuruları takip ediniz.'' BU YAZILI NEDENİ SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMAMASIDIR
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese günaydın, son bir hafta artık. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bir ihtimal cuma günü de açıklanabilir, ama resmi tarih 2 Ekim 2017
 

Benzer konular

Üst