fonradar

2018/3 SMMM Yeterlilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YUSUFYET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ismmmo yu da aradım.operatore bagladılar.

Ne desek yalan olur biz bugun acıklanacak desek sonra acıklanmazsa kotu olur herkes aramaya baslıyor gibi seyler soyledi. Hiç bişi hissedemedim acıkcası. Acıklanabilir hissiyatı gelmedi.Fakat Tesmer cok yogun aradım aradım baglanamadım bilemedim :(

Aslında bu cevap ümit verici olabilir. Bugüne kadar henüz elimize ulaşmadı, sonuçlar gelse hemen açıklıyoruz gibi şeyler söylüyorlardı. Belki onlarda bekliyordur ama henüz ellerine ulaşmadıysa net birşey söylemek istememişlerdir.

Normalde olmaz da bugün nedense içimden hep açıklanacak diye bir ümit var .Beklemeye alıştığımız için öğleden sonrayı da bekleyelim zararı yok:) Buradan ayrılamıyoruz nasılsa

reklam olmasın diye paylaşmadım ama kenan uğurlugelen hoca dün ders anlatırken bugün için sonuçların açıklanacağını söylemiş az önce facebookta sayfasına baktığımda manidar bi yazı paylaşmış '' SINAV SONUCU AÇIKLANMAYAN ADAYA:
"Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Milli Piyango İdaresi dahi tutturamazdı hakkın '' yazı aynen bu bilemedim

Arkadaşlar günaydın,
Daha önce staj dosyasıyla ilgili bir konuda İSMMMO'da mail yoluyla iletişim kurduğum birisi vardı. Dün mail atmıştım, sonuçlarla ilgili bilginiz var mı diye? Sabah dönmüş, bizde bilmiyoruz ne zaman açıklanacağını ama bugün staj müdürü ile görüşüp dönüş yapacağım demiş. Dönüş yaparsa yazarım. Herkese beklerken sabır dilerim. Umarım açıklanır bugün.

Arkadaşlar merhaba,
Sabah bahsettiğim maile dönüş oldu. İSMMMO'daki görevli "bizde yarını bekliyoruz bilginize" diye yazmış :(

Arkadaşlar Tesmer ile şimdi görüştüm Yasal süresi yarın doluyor gelirse yarın açıklanır. Henüz gelen bize gelen birşey yok bugün açıklanma ihtimali yok yarın içinde bir muamma var kesin açıklanır diye bir şey yok gibi gözüküyor.

Arkadaşlar Tesmer ile şimdi görüştüm Yasal süresi yarın doluyor gelirse yarın açıklanır. Henüz gelen bize gelen birşey yok bugün açıklanma ihtimali yok yarın içinde bir muamma var kesin açıklanır diye bir şey yok gibi gözüküyor.

muamma derken? mesajınızı çok anlayamadım bunu tesmer yetkilisi mi iletti.Bu kadar detay vermiyorlar genelde..