2018/3 SMMM Yeterlilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YUSUFYET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsmmmo ile görüştüm. Henüz ulaşan bir veri olmadığını söyledi yetkili. Bende bunun üzerine bir daha ki sınav tarihine 37 gün kaldı. Odamız olarak bunu düşünüp herhangi bir baskıda bulunuyormuşsunuz demem üzerine, yetkili yasal sürelerini hatırlattı ve yarın doluyor dedi. Bilginize...

Bilgi için teşekkürler. Büyük ihtimal yarın açıklarlar inşallah..

İkinci girişim ve ilkinde 8 taneydi şimdi 1 tane günler geçmiyor beklemek çalışmak sınava girmekten daha zor inşallah geçeriz hepimiz.

Bende bugünden çok umutluydum ama bu saatten sonra zor. Fakat yarın açıklanma ihtimali yüksek gibi.Belki bugün odaya sonuçlar gelir yarın açıklarlar.

İsmmmo ile görüştüm. Henüz ulaşan bir veri olmadığını söyledi yetkili. Bende bunun üzerine bir daha ki sınav tarihine 37 gün kaldı. Odamız olarak bunu düşünüp herhangi bir baskıda bulunuyormuşsunuz demem üzerine, yetkili yasal sürelerini hatırlattı ve yarın doluyor dedi. Bilginize...

başkan gerçekten görüştün mü yoksa özkan38 gibi goy goy mu yapıyorsun

Özkan38 tam goygoycu, yok istihbarat almış yok bilmem ne, sonra da kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha hoş olur diyor, bende istihbarat aldım, Özkan38 tam bir goygoycu.
Tabi ben kesin net birşey demedim aldığım istihbarat dedim istihbarat bilgileri allahın emri değildir :)

Özkan38 tam goygoycu, yok istihbarat almış yok bilmem ne, sonra da kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha hoş olur diyor, bende istihbarat aldım, Özkan38 tam bir goygoycu.
Tabi ben kesin net birşey demedim aldığım istihbarat dedim istihbarat bilgileri allahın emri değildir :)

:alkış::alkış::alkış:

Arkadaşlar hepimiz gerildik lütfen birbirimizi üzecek davranışlardan kaçınalım. Hepimizi bu hale getiren kuruma karşı bir olalım. Şu sınavı 5 gün önce açıklasalar bizde böyle gerilmemiş olurduk.

Sonra derler ki Türk milleti her işini son dakikaya bırakır. Bu milleti böyle davranmaya alıştıran kurumların hiç sorumluluğu yokmu sizce.!!!

sizden de meslek mensubu olacak seviye yerlerde oralara inemem kusura bakmayın

Ya bırak abuk sabuk konuşmayı, yok bizden meslek mensubu olacakmış, bu meslek senin gibiler yüzünden bu halde, dön bir aynaya bak, eğitimine bak, yabancı diline bak, yeterliliğine bak, o belgeyi alıyor senin gibiler, zaten yalan dolan gırla olduğu için, ondan sonra neler yapabileceğinizi herkes burada biliyor.

Arkadaşlar lütfen gerilmeyelim. Zaten beklemekten usandık hepimiz. Eninde sonunda açıklayacaklar. Konunun dışına çıkmayalım. Beklemenin de ayrı bir heyecanı var. Tadını çıkaralım. Ne gerek var tartışmaya.

Günaydın
Bu stresli bekleyişin son bulduğu iyi haberler alacağımız bir gün olması dileğiyle