smmm_adayi ' Alıntı:acaba odaya sadece kazananların listesi mi gitti, yoksa tüm sonuçlar mı?
agusta ' Alıntı:smmm_adayi ' Alıntı:acaba odaya sadece kazananların listesi mi gitti, yoksa tüm sonuçlar mı?
Sadece kazananların listesi gitmiş. Maalesef benim adım yokmuş.
alameti farika ' Alıntı:arkadaşlar ankara odaya henüz hiçbişey gelmemiş, bi haberler cidden, galiba yarın tesmerle beraber açıklarlar![]()
heerdeem ' Alıntı:Kazanan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aklıma gelenler erin hanım, huysuzbey ve diğer hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.
Yalnız bir şeyi hatırlatıyorum ve lütfen yaşadıklarınızı unutmayın ve değiştirmek için ben ne yapabilirim sorusunu derinlemesine sorun.
Tekrar tebrikler
saygılar
EYUPPPP ' Alıntı:malii77 ben 315 84 41 i aradım ordan söylediler ( İstanbul )
Ama diğer numaralardanda söylüyorlar . Diğerleri meşgul diye ordan aradım ..
canerdemir ' Alıntı:huysuz hanım
ya hala aranmadım ya.sizinle aynı sonuç.ve diğer arkadaşlarlada konuştuk.birinci soru tamamen doğru.ama hala aranmadım.deli olacam.başım ağrımaya başladı.
elifarda ' Alıntı:aradılar yaşasınnnnnnnnnnn
kurtuldum arkadaşlar 2.hakkımda bitti darısı herkesin başına
sana verdiğim numarayı arasana can ben az önce bir arkadaşım için aradım sordumcanerdemir ' Alıntı:huysuz hanım
ya hala aranmadım ya.sizinle aynı sonuç.ve diğer arkadaşlarlada konuştuk.birinci soru tamamen doğru.ama hala aranmadım.deli olacam.başım ağrımaya başladı.