enigmahacker ' Alıntı:ALMIŞIM HOLEEEY ANKARA SOYAD B...
balance ' Alıntı:istanbul odası aradım sordum. arkadaşlar martta görüşmek dileğiyle....is_mail ' Alıntı:balance ' Alıntı:arkadaşlar teorik kapasiteye göre yapmıştım ve kalmışım.yeni öğrendim...bilginize..
Kaldığını nerden öğrendi hangi oda
balance ' Alıntı:istanbul odası aradım sordum. arkadaşlar martta görüşmek dileğiyle....is_mail ' Alıntı:balance ' Alıntı:arkadaşlar teorik kapasiteye göre yapmıştım ve kalmışım.yeni öğrendim...bilginize..
Kaldığını nerden öğrendi hangi oda
Burberrys ' Alıntı:arkadaşlar 7 de 7 yapmışım
odadan aradılar.
maliyet ilk soru teorik kapasiteye göre yapmıştım.
ikinci soru ise dogru sonuç ama yevmiye kayıtları meçhuldu
Allah herkesin gönlüne göre versin. çok mutluyum.
canerdemir ' Alıntı:Vur patlasın çal oynasınnnnnnnnnnnn
bin bambom çok şükür dostlar
benimde artık ruhsatım var.....
Burberrys ' Alıntı:arkadaşlar 7 de 7 yapmışım
odadan aradılar.
iki şekilde çözenede not vermişler anlaşılanheerdeem ' Alıntı:Burberrys ' Alıntı:arkadaşlar 7 de 7 yapmışım
odadan aradılar.
Haydaa, biraz önce de kazanan bir arkadaş, normal demişti, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hocam çok tebrik ederim, gerçekten büyük başarı.
Çalışma şeklin ve tempon hakkında da az-biraz bilgi verir misin?
muhasebe-ci ' Alıntı:Arkadaşlar beni arayan arayana oda yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu, tesmer yönetimi vs.vs. ÇOK MUTLUYUM ÇOKK. 1995'de başladım bu işe o zamandan baş koymuştum sonuca ulaşacağıma inanıyrodum. İnsan isterse herşey oluyor. Herkese sabırlar. Kazananlarıda tebrik ediyorum..
adnanguclu ' Alıntı:ben kazandım arkadaşlar. Darısı diğer arkdaşların başına....
adnanguclu ' Alıntı:ben kazandım arkadaşlar. Darısı diğer arkdaşların başına....