hangi numaradan aradınız acaba?yasemin ' Alıntı:evet arıyor istanbul odası benide aradı ama konuşmamdık ilk girişde 7/7 gerçi ben odadan onlar aramadan öğrendim ama darısı sizlerin başına
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:siz sabah bu pazartesi deyip sallayanlar bugün açıklanmazsa bi daha yazmayın buyurdunuz ya haşmetmahab üstüne alınması gerekenler alınmıyor siz neden alınıyorsunuz derken diğer arkadaşlara .ben cumadan beri aramadığım yer kalmadığında sallıyor diyenlere katıldığında iyiydi de şimdimi kötü olcak artık seni muhatap almıyorum sen ne dersen okadarsın.
aslan81 ' Alıntı:sevgigül sen hangilerini bekliyon. hangilerinden girdin
atg ' Alıntı:denetim sınavına yetişemedim
))))
aykut111 ' Alıntı:Tekirdağ oda ile yaptığım telefon konuşması saat 17.45 :
-Alo buyrun
-şu sınavlarla ilgili son bilgi nedir!!!!??
-Hayır bizim elimizde bir bilgi yok
-bana bakın niye yalan söylüyorsunuz!!!!!!!!!!!!!
-Ama beyfendi bizde gerçekten bir bilgi yok.
-kardeşim tesmerle bizde görüştük!!!!!!!!!!!!!!!
-Tesmer ile görüştük. Kargoya vermişler yarın elimizde olur sonuçlar
-.vay sizin kargonuz bataydı emiii...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Kesinlikle fax veya e-maille bilgi almıyoruz.Yıllardır uygulama böyle..Kargoyu takip ediyoruz.. Yarın kargodan çıkar çıkmaz bilgi vericez.
-.............!!!!!!!!!!!!
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM arkadaşlar
beyazzafer ' Alıntı:arkadaşlar kesin bir bilgi alabilen arkadaş varmı bu gece kaçta yüklenecek sonuçlar nete
yasemin ' Alıntı:315 84 41 di arayan no sekreter yücel beye aktarıyo sabah aradığımda beni terslemişdi o sekreter şimdi sıra bende yarın arayıp bende onu tersliycem
beyazzafer ' Alıntı:evet ama o mesajımı tekrar okumanı isteyeceğim. kişisel tahminim olduğunu özellikle vurgulamıştım kardeşiasonion ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:arkadaşlar kesin bir bilgi alabilen arkadaş varmı bu gece kaçta yüklenecek sonuçlar nete
sen demiştin bize pazartesi sabah yüklenecek diye
aykut111 ' Alıntı:Yawww
Arkadaşlar, Taşrada olup ta odasından bilgi alan warmı aranızda ???
Varsa lütfen yazsın buraya...Resmen öldük....
[/quote
zannetmiyorum...
iasonion ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:evet ama o mesajımı tekrar okumanı isteyeceğim. kişisel tahminim olduğunu özellikle vurgulamıştım kardeşiasonion ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:arkadaşlar kesin bir bilgi alabilen arkadaş varmı bu gece kaçta yüklenecek sonuçlar nete
sen demiştin bize pazartesi sabah yüklenecek diye
pardon ben öyle hatırlamışım
bendeki bilgi ankara ve afyon smmmo lardan aldığım bilgi
yarın sabah
ama gece de sürpriz olabilir
yarına kadar herkese iyi şanslar
beyazzafer ' Alıntı:çok doğruaslan81 ' Alıntı:şimdiye kadar her geceyi atlattıkta bu gece hiç bitmez arkadaşlar.. ???