HUYSUZSEY ' Alıntı:atitr1 ' Alıntı:smmm_adayi ' Alıntı:atitr1 ' Alıntı:sonuçlar açıklanınca kimse kalmamış sanırım buralarda.
arkadaşlar tekrar rica ediyorum vergi den not varsa gönderebilirseniz çok sevinirim.
e-mail adresini yazarsan bana gelen notları yollayabilirim
teşekkür ederim
mailine gönderdim arkadaşım
HUYSUZSEY ' Alıntı:vergi notu isteyen arkadaşlar kitapçığıda winziple sıkıştırıp mailinize yolladım elinize ulaştıysa haber verin. ulaşmadıysa bir daha gönderirim
elifarda ' Alıntı:smmm_adayı inşallah almışsından notları.
sana başarılar dilerim.
HUYSUZSEY ' Alıntı:vergi notu isteyen arkadaşlar kitapçığıda winziple sıkıştırıp mailinize yolladım elinize ulaştıysa haber verin. ulaşmadıysa bir daha gönderirim
aokten ' Alıntı:vergi notlarını bende alabilirmiyim maille size zahmet
erdem_06 ' Alıntı:O kadar emindim ki Vergi uygulamalarından geçeceğime .. Benim için bi yıkım oldu doğrusu. Hala kendimde değilim, itiraz da etsem bişey değişmeyecek eminim. Vardır bunda da bir hayır diyorum . Bu vergi notları elinde olan arkadaşlardan benim de ricam [email protected] adresine mail atabilirlerse çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin.
aokten ' Alıntı:erdem_06 ' Alıntı:O kadar emindim ki Vergi uygulamalarından geçeceğime .. Benim için bi yıkım oldu doğrusu. Hala kendimde değilim, itiraz da etsem bişey değişmeyecek eminim. Vardır bunda da bir hayır diyorum . Bu vergi notları elinde olan arkadaşlardan benim de ricam [email protected] adresine mail atabilirlerse çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin.
cevaplar tammıydı yoksa eksikmiydi
elifarda ' Alıntı:smmm_adayı inşallah almışsından notları.
sana başarılar dilerim.
murattini ' Alıntı:arkadaşlar huysuzşey arkadaşın yolladığı vergi notları için link
http://rapidshare.com/files/89359963/VERG__304__HUKUK_SORULAR.zip.html