24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

iki gündür dakkada on kere tesmere foruma girmekten iş yapamaz oldum. işten kovulursam hiç süpriz olmaz

ERKAN1974 ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
iki gündür dakkada on kere tesmere foruma girmekten iş yapamaz oldum. işten kovulursam hiç süpriz olmaz

Patrona çaktırma . Sanki işin sadece buymuş gibi davran. Ben öyle yapıyorum.

Patronda çok stresli bir işi hallettiğimi düşünüyor.
;D ;D ;D

arkadaşlar sorması ayıp belgeyi alır almaz hemen işleri yoluna koyabilecek olanımız varmı yani çevresi geniş hemen müşteri yumağına boğulacak veya istediği şirkete girecekte ruhsat istiyorlar. gibi???????? yoksa sadece benim gibi sırf sınav stresinden kurtulmak ve ders çalışmak zorunda kalmamayı istediğimiz içinmi bu kadar çok istiyoruz sonuçları gerçi mesleğimiz mezara kadar ders çalışmayı gerektiriyo orası ayrı

ne sinir kaldı ne stres helal olsun bu gamsız baykuşlara.pelte gibi oldum vallahi ekranın karşısında.bi tesmer bi forum sayfası açık ekranda

elbette yok ama en azından güzel günler için daha umutlu olacağız....

ben belgeyi alıp yatak odamın duvarına asacağım.zaten belgeyi kullanacak akıl kalmadı bende ne var ne yok beklerken tesmer aldı.

çok güzel olmuş erkan

Arkadaşlar,

Yine bugünde açıklanmadı hep bir ümit vardı öğleden sonra açıklanır diyordum ama olmadı. Yine olmadı
Karşımızda muhatap bir açıklama yapsa en azından şu gün açıklayacağız diye bu kadar yazı yazmaya gerek kalmazdı niyedir anlaımıyorum herhangi bir cevap yok. Yazıklar olsun gerçekten çocuk gibi oynuyorlar bizimle

aslında imkan olacak tüm staja başlayanlarda stajı bitirenlerde bu işten vazgececek.sm veya smmm olmak istemiyoruz olacak iş değilde benimki varsayım o zaman bunların hali nice olur.şu olur aktif meslek mensuplarının sırtına binerler:))))

yok güzel kardeşim yok açıklmazlar.hepsi evlerindeler şimdi.açıklanacak olsa bi yerlerden bi ışık gelirdi bu saate kadar.baksanıza hiç ses yok.

Hakikaten, ortalık pek sessiz!!

Saat akşamın 8 i oldu ve sonuçlar açıklandı. :) Açıklandı açıklanmasına ama YMM sonuçlarını açıkladılar. Hadi hayırlısı bakalım bir adım daha yaklaştık galiba SMMM sonuçlarına....

Merhaba,
Sizlerin yerinde olmak istemezdim. Sabırlar diliyorum sizlere. Ha gayret biraz daha sabredin. İnşallah her şey sizler için çok güzel olur ve ideallerinize sahip olursunuz.

Walla çok ilginç....
YMM sonuçların açıklandı.........
Bu sefer tawır değiştirip geç saatlerde SMMM sonuçlarını açıklamasınlar?(Artık telefonla kimseyi aramak yok gibi...)

arkadaşlar haftasonu açıklanma ihtimali varmı?telefon olayını anlamadım 7 dersin hepsinide verenimi arıyorlar?

memoli1997 ' Alıntı:
arkadaşlar haftasonu açıklanma ihtimali varmı?telefon olayını anlamadım 7 dersin hepsinide verenimi arıyorlar?

Evet, tüm dersleri vererek ruhsat almaya hak kazananları arıyorlar.

memoli1997 ' Alıntı:
Evet öyle de diyebiliriz.Kim SMMM olmuşsa bağlı bulunduğu oda tarafından aranıp tebrik ediliyor...Ve pamuk eller cebe deniyor...Benim yukarıda kast ettiğim , bu huylarından vaz geçtiler de, bundan sonra sadece webte mi yayınlayacaklar acaba???
Öyleyse bu gece veya hafta sonu da yayınlayabilirler......Ancak bu ihtimali çok küçük görüyorum....Yinede bu gece ara sıra bakıcam....