uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Biraz önce kar yağışı ile ilgili yazdığım şeyleri geri alıyorum saat 16.40 halen kar yağmadı

Normaldir ama hangi kurum doğru düzgün işini yapıyor ki onlar yapsınlar

Ben sizi bilmem bizim falcı belgeyi alacan demiş,

Ben çok rahatım :)

Telefonunumuda verme diyor herkese sen T.C. kimlik numaralarını al ben bakarım diyor :))))

Offf ya bürodakilerde çıldırdı geyik yapıp duruyorum can sıkıntısından hiç bir iş yaptığım yok

Zaten bizimle birlikte çevremizdekilerde yoğun stres altındalar İş yapamaz olduk kaç gündür. Bir açıklansada kurtulsak diye dua ediyorlar.Ben kafayı yedim onlarda benimle beraber kafayı yediler.Her gün aynı konu aynı muhabbet artık benden kaçar oldular yaklaşmayalım her an patlayabilir diyorlar Allah yardımcımız olsun...

ardahan75 ' Alıntı:
hepimiz 64. gün olarak hesaplıyoruzda bizlere soru hazırlayan komisyon halen süre dolmadı diyor. ne acı dimi birde bunlar bize soru hazırlıyorlar >:(

onlar günü hesaplayabilselerdi eminim maliyetin de cevabını bulabilirlerdi ;D ama hesaplayamadıkları için bulamaycaklar. ::)

akın sınava girmeden bir ablamızdan benim için dua et dedim tamam dedi sınavdan çıktım kapıda efsane hoca soruları çözmüş bu ne ya dedim allahım geçirdiğim en berbat sınav ,telefon açtım ya abla ne yaptın dedim yanlış yere yada kişiyemi okudun sen "sınav kötü ama sonuçları hiç ummadığın gibi olucak dedi ertesi gün efsane hocanın yanlış çözdüğü çıktı meydana şimdi senin falcı misali benimde ümidim geçmiş olmak yoksa o okuyup üfleyen ablamı bulup bende ona güzel bir okucam:))

bir günü daha hepberaber bitirdik.ne güzel ne güzel.yarın tekrar aynı yerde görüşmek üzere arkadaşlar.herkeze iyi akşamlar.yarına kadar kendinize iyi bakın.

Komisyona (Tesmer ve Turmob a da ) laf yok süre dolmadı diyorlarsa dolmamıştır. (Mühür kimdeyse Süleyman odur)
Mühürsüzler sizi....

acaba tesmer bu 60 günlük hesabı yaparken işgünü olarak hesaplıyor. Hafat sonu ve bayram ve diğer resmi tatilleri hesaba katmıyor galiba. Bu yönden düşünürsek adamlar haklı. gitmeyin adamların üzerine bu kadar. ;D ;D ;D

Bir gün daha geçti,umutlarımız kaldı yarına.Ama tesmerden hiç ses çıkmaması perşembe veya cuma açıklanma ihtimalini yükseltiyor.Çok üzgünüm ve iş yapamıyorum.Herkese iyi akşamlar.

huysuz ve caner benim olayım sizin olayınızın tam tersi sınavdan çıktım baktım hoca kağıtları dağıtıyor

aaa baktım cevaplar bire bir aynı dedim tamam bitti bu iş tabi eve gittik herkese aldık belgeyi falan dedik

hatta akrabalardan aradılar tebrik ettiler

sonra bir baktım normal olacakmış

Durum çok kötü şimdi geçemezsek ne diyeceğiz millete bilmiyorum

Yaktın beni hoca

GEÇEN SINAVDA KOMİSYONDAN BİRİ TAM 1 HAFTA ÖNCE ARKADAŞI ARAYIP HAYIR OLSUN ALDIN BELGEYİ DEMİŞ.inanabiliyormusunuz. ne güzel böyle sıkıntılar çekmedi çocuk.

inanırız tabiki, burası tesmer artık ne duysak şaşırmayız arkadaşım....

iasonion ' Alıntı:
GEÇEN SINAVDA KOMİSYONDAN BİRİ TAM 1 HAFTA ÖNCE ARKADAŞI ARAYIP HAYIR OLSUN ALDIN BELGEYİ DEMİŞ.inanabiliyormusunuz. ne güzel böyle sıkıntılar çekmedi çocuk.

desene biz haybeye eziyet çekiyoruz, öğrenen öğrendi çoktan.
bide hangi oda ?

Adamın komisyonda tanıdığı varsa ( o kadar yakın yani arayıp hayırlı olsun falan diyecek kadar) Zaten sınava girdiği

an kazanmış olur.Daha niye telefon falan bekliyor ki

Böyle şeyleri duydukça kayırma araya birilerini sokma yok yeğenler dayılar tiksinesim geliyor

AMA YOK O KADAR da değil çocuk üçüncüde geçti o kadar torpil olsa ilk seferde verirdi heralde :P

ARKADAŞLAR NE TELEFONU YA 2004 DEN BERİ SINAVLARA GİRİYORUM DENETİM BELASI YÜZÜNDEN DOSYA YAKTIM,2 SENE BEKLEDİM TEMMUZ DA TEKRAR GİRDİM İLK SINAVDA MESLEK,MUHASEBE VE ANALİZİ VERDİM KASIM SONUÇLARINI BEKLİYORUM.ÇOK BEKLİCEZ HERHALDE BU GİDİŞLE BENİ Bİ ALLAHIN KULU ARAMADI ŞİMDİYE KADAR HERKES TELEFON TUTTURMUŞ GİDİYO ŞUNU BİLİYORUM SADECE BÜTÜN DERSLERİ VERİP BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANDIMI SINAVLAR AÇIKLANMADAN 1 GÜN ÖNCE MESAJ ÇEKİYORLAR

arkadaşlar ne telefonu ya 2004 den beri sınavlara giriyorum denetim belası yüzünden dosya yaktım,2 sene bekledim temmuz da tekrar girdim ilk sınavda meslek,muhasebe ve analizi verdim kasım sonuçlarını bekliyorum.çok beklicez herhalde bu gidişle beni bi allahın kulu aramadı şimdiye kadar herkes telefon tutturmuş gidiyo şunu biliyorum sadece bütün dersleri verip belgeyi almaya hak kazandımı sınavlar açıklanmadan 1 gün önce mesaj çekiyorlar

Lütfen Forum Kurallarına uyalım.

Forum Kuralı' Alıntı:
----
- Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Ayrıca yardım, acil, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar açmak yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılacaktır ve açtığı konu silinecektir. Bu kuralın 2. bir ihlali söz konusu olursa moderatörler tarafından üyelik iptali yapılabilir.
---

Emre belki odaya göre değişiyordur biz ismmmo ya bağlıyız burda belge alıpta aranmayan yok sadece sm den smmm ye geçenleri aramıyorlar ( Tabi sadece ruhsat almaya hak kazanınca arıyorlar-Yok arayıp iki dersin kaldı beş dersin kaldı değil yani )

Sevgili Ogün

Forum Kurallarını elbette hafife almıyoruz ama adam dosya yakmış yaw. Hani olsa olsa bu sınav sistemini yapanlara bağırıyordur. :)

Arkadaşlar. Diğer illerdeki arkadaşlar yanlış anlamasın ama İstanbuldaki arkadaşlar msn'lerimizi alıp haberleşelim mi?

Tek tek istediğimiz kadar bağıralım. Koro olmassak değişecek hiç bir şey yok.

saygıyla

Sevgili Halil, senin de belirttiğin gibi burda bağırmanın çok çok faydası yok, eminim ki burada şu an ki heyecanı yaşayanlar, ruhsatlarını aldıktan sonra bu çektiklerini unutacaklardır ve karar alma mekanizmasında söz sahibi oldukları noktada şimdi düşündüklerinden çok farklı davaranacaklardır. Esasen sen konuyu özetlemişsin de diyebiliriz, Koro oluşturmak lazım, koro oluşturduktan sonra birlikte şarkılar söylemek lazım, ancak hep bir ağızdan aynı türküyü söylemek lazım ki bişeyler değişsin.

asker sayıyor çünkü şafak kaç biliyor.biz neyi biliyoz ki sayalım? :)