neden olmasın çok medyatik bi adamardahan75 ' Alıntı:mrarslan ' Alıntı:Arkadaşlar nereye? Ya bırakın zaten karda yağıyor) sanki umurlarında olacakmı yürüyüş. Bence napalım biliyormusunuz medyaya köşe yazarlarına odalara faks email felan ne olursa olsun yollayalım. Gazete ve dergilerde belki tv de hem bu mağduriyetimiz hemde şu 29000 meselesi yer alınca belki bir yerlerin dikkatini çeker. Kim nereye yazdıysa buraya yazsın diğer arkadaşlarda oraya göndersin. Belki bir ünlü yazarın dikkatini çektirirsek ülkenin gündemine hiç giremeyen bi konuyu medyaya yansıtmayı başarırız. Bizden sonrakiler çekmesin bari bu acıyı ne hale getirdiler bizi yavv yazık
bu kişi Hıncal ULUÇ olabilir mi? herkes okur onu
ardahan75 ' Alıntı:ardahanlı arkadaşım benim kimi bulursan ona gönder....mrarslan ' Alıntı:Arkadaşlar nereye? Ya bırakın zaten karda yağıyor) sanki umurlarında olacakmı yürüyüş. Bence napalım biliyormusunuz medyaya köşe yazarlarına odalara faks email felan ne olursa olsun yollayalım. Gazete ve dergilerde belki tv de hem bu mağduriyetimiz hemde şu 29000 meselesi yer alınca belki bir yerlerin dikkatini çeker. Kim nereye yazdıysa buraya yazsın diğer arkadaşlarda oraya göndersin. Belki bir ünlü yazarın dikkatini çektirirsek ülkenin gündemine hiç giremeyen bi konuyu medyaya yansıtmayı başarırız. Bizden sonrakiler çekmesin bari bu acıyı ne hale getirdiler bizi yavv yazık
Arkadaşlar ben bir gazetenin siyasi haberler sayfasını aradım biraz bilgi verdim belki yayına alabiliriz. bir araştıralım falan dedi.
Bu arada mesleki derneklerden ses falan çıkarsanız daha iyi olur vs dedi
gerçekten nerede bu dernekler....
zırt pırt seminer vs. verirler ya şimdi çıksınlar ortaya
bu kişi Hıncal ULUÇ olabilir mi? herkes okur onu
Valla takip etsinler hiç sakıncası yok. Zira ortada haksız bi durum yok. Eminim onlarda artık rahatsız olmaya başlamışlardır yani bu düzen yürümüyor artık. 7 kişilik komisyon kaç yıldır uygulanıyor?? O zamanki başvuranların sayısı kaçtı şimdi kaç? Burdan 7 kişi toplayım o kadar adayın sınav sonuçlarını okuyalım sizce kolay işmi? Ayrıca yazılı olması ayrı bir saçmalık zira iki kişi aynı şeyi anlatmaya çalışıyor konuyu bilmesine karşın biri farklı yoldan anlatınca biri kazanıyor diğeri... Örneğin maliyet muhasebesi soruları sınav kağıdı yanlış hazırlanmış ytl felan unutulmuş kaç sayfa tartışıldı. Sorulan sorularda cabası. Staja başlamada varmıydı böyle bi sorun? çünkü hazırlayanlar bu işi biliyor. Ben 14 yıldır bu işin içindeyim liseyi bitirdikten sonra kendimi bu mesleğin içinde buldum. O kadar okudumki kanunları felan. Ama halen tereddüte düşüyoruz çoğu zaman güya bu mesleğin pirleri bir konu üzerine yorum yaparken farklı farklı yorumluyorlar. Kafa oluyor davul. Dedemizden kalan kanunlarla dedemizden kalan mevzuatla halen işi yürütmeye çalışıyorlar. Bence şayet biryerlerin dikkatini çekersek yada değiştirebilirsek buna en çok tesmer sevinmelidir. Ben şahsım orda çalışmak istemezdim.atg ' Alıntı:bu form tesmer tarafından takip ediliyor..haberiniz olsun
evet yasal süre dün doldu bir bakıma doğru 2 aylık süreden sonraki ilk resmi gün ancak bugün 61. gün ibaresi yanlış. 64.veya 65, gün hatta 66 tartış dur. ama 61, gün değil kesinlikleyasemin ' Alıntı:arakadaşlar şimdi tesmer sordum bilgimiz yok dediler bikaç gün dahada haber çıkmaz dedi
peki cuma ne olur dedim 65 gün oldu dedim yasal süreniz dün doldu bugün 61 gün dediler o yüzden çok banik yapmaya gerek yok beklemekten başka çare yok