uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ben hıncal ulucu ayarlıyabilirim
bir müşterim yakındantanışıyor ara sıra geliyor buraya
ama bu müşteri de deli benim ya yaklaşamıyorum yanına

başka yazar fikri olan

ardahan75 ' Alıntı:
mrarslan ' Alıntı:
Arkadaşlar nereye? Ya bırakın zaten karda yağıyor :)) sanki umurlarında olacakmı yürüyüş. Bence napalım biliyormusunuz medyaya köşe yazarlarına odalara faks email felan ne olursa olsun yollayalım. Gazete ve dergilerde belki tv de hem bu mağduriyetimiz hemde şu 29000 meselesi yer alınca belki bir yerlerin dikkatini çeker. Kim nereye yazdıysa buraya yazsın diğer arkadaşlarda oraya göndersin. Belki bir ünlü yazarın dikkatini çektirirsek ülkenin gündemine hiç giremeyen bi konuyu medyaya yansıtmayı başarırız. Bizden sonrakiler çekmesin bari bu acıyı ne hale getirdiler bizi yavv yazık

bu kişi Hıncal ULUÇ olabilir mi? herkes okur onu
neden olmasın çok medyatik bi adam

ardahan75 ' Alıntı:
mrarslan ' Alıntı:
Arkadaşlar nereye? Ya bırakın zaten karda yağıyor :)) sanki umurlarında olacakmı yürüyüş. Bence napalım biliyormusunuz medyaya köşe yazarlarına odalara faks email felan ne olursa olsun yollayalım. Gazete ve dergilerde belki tv de hem bu mağduriyetimiz hemde şu 29000 meselesi yer alınca belki bir yerlerin dikkatini çeker. Kim nereye yazdıysa buraya yazsın diğer arkadaşlarda oraya göndersin. Belki bir ünlü yazarın dikkatini çektirirsek ülkenin gündemine hiç giremeyen bi konuyu medyaya yansıtmayı başarırız. Bizden sonrakiler çekmesin bari bu acıyı ne hale getirdiler bizi yavv yazık
ardahanlı arkadaşım benim kimi bulursan ona gönder....

Arkadaşlar ben bir gazetenin siyasi haberler sayfasını aradım biraz bilgi verdim belki yayına alabiliriz. bir araştıralım falan dedi.

Bu arada mesleki derneklerden ses falan çıkarsanız daha iyi olur vs dedi

gerçekten nerede bu dernekler....

zırt pırt seminer vs. verirler ya şimdi çıksınlar ortaya

bu kişi Hıncal ULUÇ olabilir mi? herkes okur onu

bu form tesmer tarafından takip ediliyor..haberiniz olsun

Çarşı tesmere karşı:)))))

tesmerzede olarak ben bu tesmeri süründürecegim..nasıl mı..cumaya açılayacam

merhaba arkadaşlar son bir tekrar aradım tesmer'i fakat hala açıklanmamış ve belli değilmiş..
öyle umursamaz yanıt veriyorlarki yanlarında olsam boğazlarına sarılırım gibi geliyor.
allah sabır versin hepimize...

Kurum dediğin biraz kendine güvenmeli. Arkadaşım cuma açıklayacaksan Mertce çık söyle. Bizi adam yerine mi koymuyorlar yoksa korkuyorlar mı ?

atg ' Alıntı:
bu form tesmer tarafından takip ediliyor..haberiniz olsun
Valla takip etsinler hiç sakıncası yok. Zira ortada haksız bi durum yok. Eminim onlarda artık rahatsız olmaya başlamışlardır yani bu düzen yürümüyor artık. 7 kişilik komisyon kaç yıldır uygulanıyor?? O zamanki başvuranların sayısı kaçtı şimdi kaç? Burdan 7 kişi toplayım o kadar adayın sınav sonuçlarını okuyalım sizce kolay işmi? Ayrıca yazılı olması ayrı bir saçmalık zira iki kişi aynı şeyi anlatmaya çalışıyor konuyu bilmesine karşın biri farklı yoldan anlatınca biri kazanıyor diğeri... Örneğin maliyet muhasebesi soruları sınav kağıdı yanlış hazırlanmış ytl felan unutulmuş kaç sayfa tartışıldı. Sorulan sorularda cabası. Staja başlamada varmıydı böyle bi sorun? çünkü hazırlayanlar bu işi biliyor. Ben 14 yıldır bu işin içindeyim liseyi bitirdikten sonra kendimi bu mesleğin içinde buldum. O kadar okudumki kanunları felan. Ama halen tereddüte düşüyoruz çoğu zaman güya bu mesleğin pirleri bir konu üzerine yorum yaparken farklı farklı yorumluyorlar. Kafa oluyor davul. Dedemizden kalan kanunlarla dedemizden kalan mevzuatla halen işi yürütmeye çalışıyorlar. Bence şayet biryerlerin dikkatini çekersek yada değiştirebilirsek buna en çok tesmer sevinmelidir. Ben şahsım orda çalışmak istemezdim.

arkadaşlar komisyon üyeleri okumuyor..asistanları okuyor..bilginiz olsun

Arkadaşlar

Cuma günü açıklanırsa cumartesi günü bu yazdıklarınızın hepsini unutacaksınız

Heleki belgeyi alanlar bundan önce belgeyi alıp unutanlar gibi

Önemli olan belgeyi aldıktan sonra bir şeyler yapabilmek o zaman sesimiz daha kolay duyulur

belgeyi alıncada şöyle konuşmalar olacak eminim her önüne gelen ruhsat alıyor buna bir çözüm bulmak lazım sınavları zorlaştırmak lazım staj süresini artırmak lazım falan gibi

aslında bunları ben şu anda bile söylüyorum sınavlar çok kolay staj süresi kısa uzaması ve zorlaşması lazım hatta uygulama sınavı falan da olması lazım ancak ... . belgeyi alıp bürosunu açanada belli sayıda defter verilmesi lazım
veya belli bir caddenin defterlerini tutma yetkisi sadece ona verilmesi lazım

o zaman sınavlara çalışmak birilerinin ağız kokusunu çekerek staj yapmak sonuç beklemek zor gelmez

yanlış düşünüyosun kardeşim
mesleğin sıkıntılarını neden unutalım
belgelerimizi alalım elimizden geleni yapacaz bu meslek için

O zaman kazananları telefon ile aramalara başlamaları gerekiyor...

şükür bir tarih söylemeye başlamışlar demekki en kötü hafataya salı

bu hafta da açıklanmazsa her şey olabilir artık
büro açacak olanlar program alacak
yeni işlerini yapmaya başlıyacak
ruhsat alamıyanlar ders çalışmaya başlıyacaklar

arakadaşlar şimdi tesmer sordum bilgimiz yok dediler bikaç gün dahada haber çıkmaz dedi
peki cuma ne olur dedim 65 gün oldu dedim yasal süreniz dün doldu bugün 61 gün dediler o yüzden çok banik yapmaya gerek yok beklemekten başka çare yok

Telefon ile aranma olayı doğru mu?

Yani sonuçlar internet sitesinde açıklanmadan mı arıyorlar?

yasemin ' Alıntı:
arakadaşlar şimdi tesmer sordum bilgimiz yok dediler bikaç gün dahada haber çıkmaz dedi
peki cuma ne olur dedim 65 gün oldu dedim yasal süreniz dün doldu bugün 61 gün dediler o yüzden çok banik yapmaya gerek yok beklemekten başka çare yok
evet yasal süre dün doldu bir bakıma doğru 2 aylık süreden sonraki ilk resmi gün ancak bugün 61. gün ibaresi yanlış. 64.veya 65, gün hatta 66 tartış dur. ama 61, gün değil kesinlikle