24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

"Sınav sonuçlarını nasıl açıklıyorsunuz , nerden haberiniz oluyor" diye sordum, "internetten açıklıyoruz" dedi, peki "kazananları nasıl arıyorsunuz ondan nasıl haberdar oluyorsunuz" dedim, "eğer kazanan sayısı az ise genel sekreterlik telefonla bilgi veriyor eğer çok ise faks çekiyorlar" dedi. Eğer bu bilgi doğru ise bu saate kalmaz tabi de faks ben bu mesajları yazarken de gelebilir, bu ihtimal var iken nasıl "bu hafta açıklanmayacak haftaya kaldı" diyebiliyorlar. İlginç...

Geçenlerde bir tanıdığım(YMM) acaba bu döneme yetiştirmemek için mi geç açıklıyorlar sonuçları dedi.Ruhsat alsak bile belli bir dönemde mi başlayabiliyoruz.Ben hiç böyle düşünmemiştim olabilir mi?

haftaya demeleri bence arayan birdaha aramasın diyede olabilir yarın sonuçları nettede görebiliriz belki bi ihtimal.

kuzeydeniz ' Alıntı:
Geçenlerde bir tanıdığım(YMM) acaba bu döneme yetiştirmemek için mi geç açıklıyorlar sonuçları dedi.Ruhsat alsak bile belli bir dönemde mi başlayabiliyoruz.Ben hiç böyle düşünmemiştim olabilir mi?

yok yok hakkı kazanıp parayı bastınmı ruhsatı alıyorsun diye biliyorum kaşe vs. 15 gün içinde halloluyor olması lazım.

ERKAN1974 ' Alıntı:
ardahan75 ' Alıntı:
haftaya demeleri bence arayan birdaha aramasın diyede olabilir yarın sonuçları nettede görebiliriz belki bi ihtimal.

Yazılarınızdan bal dökülüyor dilerim rabbim komisyon üyesi yapar sizi.

:) :) :) Allah razı olsun saol

67 günde açıklanan geçmiş sınav sonucu için türmob bilgi edinme sayfasından sınavların 60 günden geç açıklanma sebebini soran olmuş mu hiç ? bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar MEB veli bilgilendirme linki yapmış şahane evladınızın tc nosunu ve okul nosunu yazıyorsunuz ve notları duyuruları devam durumu okuduğu kitaba kadar her şeyi görebiliyorsunuz valla ben tesmeri girmeseydim MEB den hiç mezun olmasaydım daha iyiydi teknoloji ve gelişim süper.1500-2000 sınav kağıdı değil milyonlarca sınav kağıdını okuyup sisteme girenlerde can değil mi.

nerdesiniz yahuu karne bakmaya mı gittiniz.

kerkez ümidini kesti ne yapsın millet.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sınavın açıklanmasını beklerken stresten sizleri buldum.

35 sayfanın tamamını okuyarak foruma üye oldum arkadaşım...hazırlıklıyım anlayacağın...
???

eweet arkadaşlar ..Bu saatten sonra sürpriz beklemiyorum açıkçası...
Pazartesi hastalığa devam.......
Allah(CC) Hepimize sabır versin....Resmen hasta oldum

engin hoşgeldin.. senim durumun ne peki hangi ders ya da dersler?

h.b.teşekkür ederim.kasımda ikinci girişim oldu,4 ders kalmıştı temmuzdan,bakalım şimdi ne olacak...umarım hepimiz için hayırlısı olur...

bir şirketi kapamaya çalışıyorum sabahtan beri....690 ı iki defa aynı kayıtla kapatmaya çalıştığım için ; bilançonun içinden şu saate kadar çıkamadım :)
Neyse, başka işle uğraşacak mecal de kalmadı zaten.....