uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

geçen hafta başından beri bekliyoruz,bir hafta daha bekle zaten ne olacağı belli değil geçtik diyoruz kalıyoruz,kaldık diyoruz geçiyoruz kim nasıl ne derece bakıyorlar kağıtlara anlam vermem mümkün değil.herkes sabır dilerim

iasonion ' Alıntı:
varsayımlara dayanarak insanların duygularıyla oynamayalım daha önce beni bu konuda uyaran erin hanım şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor.

dikkat!!!!!
Sizin yaptığınızı yapmıyorum. Ben açıklandı bilgi geldi sisteme giriliyor diye bir vaadde bulunmuyorum.Ben siz değilim benim burda şimdiye kadar söylediğim hiç bir şey sizinki gibi havada kalmadı her söylediğimin altını doldurdum bu sitede dikkat diye uyarılacak bir kişi değilim herkes azçok şimdiye kadar söylediklerime zaten dikkat etmiştir.

-işlerim yoğundu o yüzden sınav ucretini zamanında yatıramadım dediginizde size ek sure veriliyor mu?
-mesela şimdi sınava çalışma süresi bi öncekine doneme gore 15-20 daha az, size herhangi bir tolerans sağlanacak mı?

bizim gucumuz yetmez kimseye, koltuk ve makam sahiplerinin insafına kalmışız. odadaki görevli memur bile evrak teslim etmeye gittiğimizde nerdeyse dövecek gibi bakıyor. öyle bi off çekesim var ki. bu durum sadece bu meslek içerisinde olan bir durum degil. ulkenin genel durumu arkadaşlar. ciddiyetten ve disiplinden uzak, kendine müslüman, vatandaşın hakkını gözetmeyen bir silsile. gelen gideni aratır olmuş. şimdi desenki arkadaş ben nezaman ders çalışacam zamanından önce açıklasanız nolur desen, o senin bilecegin iş derler, begenmiyorsan yapmak zorunda degilsinle bile karşılaşabiliriz. o yüzden eskilerin dediği gibi çok başını kaldırma, bizemi kaldı onları eleştirmek !

erin bence gereksiz ve zamansız gerginlik yaratmayalım.hepimiz fazlasıyla stres altındayız.Tabiki bizler artık biribirimizi az çok tanıyor ve niyetlerimizi biliyoruz.böyle bir açıklama yapmana bile gerek yok.Bu arada paylaşımların için teşekkür....

balance ' Alıntı:
erin bence gereksiz ve zamansız gerginlik yaratmayalım.hepimiz fazlasıyla stres altındayız.Tabiki bizler artık biribirimizi az çok tanıyor ve niyetlerimizi biliyoruz.böyle bir açıklama yapmana bile gerek yok.Bu arada paylaşımların için teşekkür....

benimkinin gereksiz olduğunu söylerken neden bana saldıran cevap hakkı doğuran yazı yazan arkadaşı uyarmıyorsunuzda ben cevap hakkımı kullanınca gereksiz diyorsunuz anlayamadım ben cevap yazmadan önce o arkadaşa gereksiz öyle değil erin yanıltıcı bilgi vermek amacı ile yazı yazmaz diye bir allahın kulu cevap vermez ben 90 mesaj yazmışım daha anlayamadınızmı nasıl biri olduğumu..

seçimler ne zaman arkadaşlar bilgisi olan varmı

Bugün spekülasyona açık bir gün........Geçen sefer de biri 7 de 7 yaptım diye yazmıştı....Meğer arkadaşları kafa yapıyorlarmış.İyi mi ???
Hepimiz stress olduk....
Bence bugün faxla olayı çözecekler ve kazananlar öğleden sonra aranacak....
Allah(CC) hepimize sabır versin...

erin az önce yazdıklarımı tamamen geri alıyorum ben sana zaten değer verdiğimizi bu tür polimiğe girmen bile bizi rahatsız ettiğini belirtmek istedim ama sen sanırım okadar gerginsin ki olayı nereye çektin.yazdıklarımı da teşekkürümü de geri alıyorum.bol şans.

inşallah dediğiniz gibi olur ama bu mümkün değil bence.geçen sefer sınavlar açıklanırken sabahtan saat kaçta açıklayacaklarını söylemişlerdi şimdi hiç öyle bi haber yok.bence herkez kendini cumaya ayarlasın.

balance ' Alıntı:
erin az önce yazdıklarımı tamamen geri alıyorum ben sana zaten değer verdiğimizi bu tür polimiğe girmen bile bizi rahatsız ettiğini belirtmek istedim ama sen sanırım okadar gerginsin ki olayı nereye çektin.yazdıklarımı da teşekkürümü de geri alıyorum.bol şans.

seni kırdıysam özür dilerim ama ben paylaşımlarımda dahil hiç bir şeyi teşekkür almak için yapmadım sadece bir bilgi aldım ve onu paylaştım herzamanki gibi ama biri çıkıyor ve beni insanların duyguları ile oynamakla itham ediyor burda ben kendimi savunmak zorunda kalmamalıyım daha ben yazmadan önce o arkadaşa gerginlik yapma diye uyarılar olsaydı ben zaten cevap dahi yazmazdım ama baktımki kimse bir şey yazmamış bende kendimi savunmak zorunda kaldım.olay bu kadar basit biri balance insanların duygularıyla oynuyor deseydi ben hayır derdim .balance kendini cevap hakkını kullandığında balance gerginlik yapma demezdim şahsen.

Arkadaslar biliyorum herkes çok stresli ve gergin... Sonuçların bir an önce açıklanmasını diliyorum ama bundan daha da önemlisi umarım sonuçlar herkesin beklediğinden de iyi gelir...

boş laflara karnımız tok tek derdimiz sonuçları açıklanması somut bilgilerle insanları aydınlatırsanız ne mutlu bize.

herkese bol şans inşallah istediğimiz sonuçlar gelir.

en başta da benimle uğraşan kişilerin sonuçları istediği gibi olur umarım.

çünük herkes çok emek vermiş ve iyiyi hakediyor.

iasonion ' Alıntı:
boş laflara karnımız tok tek derdimiz sonuçları açıklanması somut bilgilerle insanları aydınlatırsanız ne mutlu bize.

herkese bol şans inşallah istediğimiz sonuçlar gelir.

en başta da benimle uğraşan kişilerin sonuçları istediği gibi olur umarım.

çünük herkes çok emek vermiş ve iyiyi hakediyor.
arkadaşım burda kimsenin kimseyle uğraştığı yok.lütfen gereksiz atışmalarda bulunma.hepimizin niyeti de amacı da belli.birgün çıkıyorsun çok gizli bir bilgi aldım diyorsun ve yazıyosun.Ama keşke bu bilgiyyi önce nekadar doğru olduğunu sorgulasaydın da öyle paylaşsaydın.Bak o gün birçoğumuz umutlandık.ama bir şey çıkmadı.Sonuçta biz bişey duyuyorsak kaynağıyla birlikte yazıyoruz ki samimi olsun.ama biz bunu da unuttuk gitti belki heyecanından dolayı fevri davranmışssındır o gün.sen de lütfen aynı şeyi önümüze koyup durma.....

bence tanıdığı olan daha 1 ay öncesinden öğrenmiştir. burada işi neki burası tesmerzedelerin bunalım geçirdiği yer.

kendiniz atıp tutarken iyi

ben susutukça üstüme geliyosunuz

şimdi de ikiniz bir mi oldunuz

iyi dileklerimi dikkate alın

yazdıklarım doğru okunmuyor galiba...

allah herkesin yardımcısı olsun.

herkesin kalbine göre versin diyorum yine tutumuş yok kaynağa dayandırdık falan gibi saçma sapan şeyler sölüyosunuz kapatalım bu konuyu lütfen

Arkadaşlar, perşembeden beri forumun bu başlığını takip ediyorum. Hiç katılmadım ama yazılanlara zaman zaman güldüm, zaman zaman ağladım desem yeridir.

Aslında tam bir güleriz ağlanacak halimize durumu. Er geç açıklanacak bu sonuçlar elbet, bu kadar atışma tartışma da, asparagas haberlerde boşa gidecek, sonra tekrar sonuç kritiği, dersi kalanların hazırlık planları, tavsiyeler, büyük bir kavga kopup gidecek...

Bu hengame içinde eğer temmuz başvuru dönemini kaçırmak ve son iki dersini son hakkına bırakmak gafletinde bulunan benim telefonumun ekranında 0212'li bir numaranın aradığını görmezsem o zaman kafayı yiyeceğim... Amaaaa açıklanana kadar sabır sabır yaaaa sabır diyorum herkese....

Ha bu arada, hepimizin amacı ortak, bu gün bu sanal platformda bir aradayız, yarın ise meslektaş olarak yüz yüze bir arada olacağız. Biraz daha dikkat lütfen, üzmeyelim birbirimizi....

Herkese saygılar...

sonunda gittim tesmerin kapısına dayandım."arkadaş ne zaman açıklanacak"dedim..kalın bir ses bizde bilmiyoruz dedi..bende bilmiyosan ne oturuyon orda dedim....tabiki güvenlik görevlisi kapıdan çıkartana kadar sövdüm ve rahatladım..eminin artık ben bu ruhsatı alamam:(

atg ' Alıntı:
sonunda gittim tesmerin kapısına dayandım."arkadaş ne zaman açıklanacak"dedim..kalın bir ses bizde bilmiyoruz dedi..bende bilmiyosan ne oturuyon orda dedim....tabiki güvenlik görevlisi kapıdan çıkartana kadar sövdüm ve rahatladım..eminin artık ben bu ruhsatı alamam:(

alırsın alırsın. ayaklarına sağlık iyi yapmışsın. valla ben bile rahatladım burada.