uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

beyazzafer ' Alıntı:
valla erin hanım saçmalıyor olabilirim ve saçmalamakda istiyorum çünkü kafayı yemek üzereyim sonuçları geçtim ama bir kurum nasıl yasalara uymaz çıldırcam yaaa kendi yazdıkları kurallara uyamıyorlar

haklısın hani şu kadın varya nasıl ya nasılya nasıl nasıl nasıl diye makinayı hırpalıyorya bende bir gün aynısı olcam diye korkuyorum.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
arkadaşlar türmobun sitesinde tesmer başkanı mehmet timur beyin e-maili var oraya nedersiniz.

arkadaşlar bu teklifime ne diyorsunuz cevap bekliyorum yazalım mı...

sayın erin yazalım nasıl bir yazı yazacağız.

oynatmaya az kaldı doktorum nerde tesmer yüzünden çıldıracağım...

Acaba "telefonla beni aradılar?" içerikli mesaj kaçıncı sayfada olacak? 100.cu sayfayı bulacak mıyız? :-\

şimdi doktora gitsek
hemen hemen hepimizde psikolojik bozukluğa rastlanır
doktordan rapor alsak
böyle bir durumda hakkımızı nerden arıyabiliriz
kafamızı yerine getirmek için ne yapabilirler bizim için

ya arkadaşlar şimdi çıldıracam:(

beyazzafer ' Alıntı:
valla erin hanım saçmalıyor olabilirim ve saçmalamakda istiyorum çünkü kafayı yemek üzereyim sonuçları geçtim ama bir kurum nasıl yasalara uymaz çıldırcam yaaa kendi yazdıkları kurallara uyamıyorlar

ismmmo'nun web sitesine girin, staj sınavla ilgili sık sorulan sorular bölümünde, smmm yeterlilik sınavlarının açıklanması sorusunun cevabının karşısında aynen şöyle bir ifade var...
"sınav sonuçları sınavların yapıldığı tarihten itibaren 60 gün içinde açıklanmak zorundadır" zorundadır.... zorundad... zorunda... zorun... zoru... zor.. zor zor dostum zor..

Bu zorundalığa uymamanın bir yaptırımı yok ama.. Yok aslında bir yaptırımı var.. Biz sınavzedeler üzerinde kafayı yemeye başlama yaptırımı.. :)))))

yaptırımı şu gidecen tesmere sövüp sayacan ferahlayacan..işine geliyorsa başka bir şey yok

vaybe 70 sayfayı devirdik bundan 10 gün önce tesmerle ilgili bildiklerinizi düşüncelerinizi yazın deselerdi sizce kaç sayfa yazabilirdik.???? ??????? ??????? demekki dert söyletirmiş dostlar

Tesmer web tr adresindeki online başvuru bölümü yine kapandı.. Yoksa ... Yoksaa :)

tesmerin sitesine gün içinde hiç bakmadığımı farkettim buda demektir ki müjdeli haberi sizlerden öğreneceğim arkadaşlarrrr..

arkadaşlar kurslar ne diyor bu duruma bilen varmı. Çünkü onlarda kayıtlarda çok sorun yaşıyor. Bi arkadaş var geçip geçmediğini bilmediği için tekrar kursa yazılmış neden ya geçtiysen ne olacak dedim. Öyle anlaştık ücret ödemedim daha dedi geçmişsem devam etmeyeceğim kaldıysam devam dedi. Düşünsenize öğrenci alıyorsun kontenjan bağlıyorsun yarı dönemde kazandım ben eyvallah deyip gidebilmek üzere iş yapıyorsun. Bu durumda çok insan var belki onlarında bilgileri vardır.

bende tik haline geldi.her üç dakkada bir yokluyorum iki yeride ben az bi geç kalsam neredeyse makina kendi girecek o derece yanii ;D ;D ;D