uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

atg ' Alıntı:
onlara göre yasal süre aşılmadı cuma aşılıyor

bunlar mars takvimine göre çalışıyor herhalde ;D bu cuma yetişmezse satürn takvimine geçecekler ve yasal süre ne olacak haftaya cuma

ede iki gram akıl vardı o da gitti hiç bi iş yapamıyorum aklım ancak tesmer ve buraya bakmaya yetiyo aferin tesmer sana aferin

ardahan75 ' Alıntı:
atg ' Alıntı:
onlara göre yasal süre aşılmadı cuma aşılıyor

bunlar mars takvimine göre çalışıyor herhalde ;D bu cuma yetişmezse satürn takvimine geçecekler ve yasal süre ne olacak haftaya cuma

bunlar yontma taş devrinde arkadaşlar düşünün bir. Yontmalık uygun bir taş bulcaklar tabletlerin üstüne adımızı soyadımızı tc no muzu yontacaklar . kolay işmi alllaaahhh alllaaaah .

Telefon açanlara küfredecem nerdeyse... :)

ne kasım sınavıymış milat oldu valla

bu mesleğe başladığım günü lanet okuyorum. Keşke hiç başlamasaydım. O an ne yanlış karar vermişim şimdi anlıyorum. Hayatta iki hata yaptım bu ikincisi oldu. daha herlade çok hata yapacağız.

kıssadan hisseler II:

Temel almanyaya gitmiş. Yanlışlıkla Yahudilerin arasına karıştığı için toplama kampına götürülmüş.SS subayı bağırmış bizimkine fırını işaret ederek "das innere" (içeri).
temel:cirmeyrum ula ben lazum.
SS: das ınnere
temel:ulaaa haçan anlamaymısın ben lazum cirmeyeceğum.
SS: subay das innere deyip iteklemiş temeli fırına.
TEMEL:bağırarak cireceğum cireceğum amaaa bende laz ısem köpürmayacağum ha bakayım demiş.

Bende gireceğim ama köpürmeyeceğim arkadaşlar.

forum kurulları olmasa yazacağım yazı belliydi. Kız arkdaşlarımızın okuyamıyacağı yazıydı. Ama onlarda hak verirlerdi. Aynı duyguları paylaşırlardı. Tek söyliyecem şey inşallah kelleleri yakın zamanda alınır. bu kadar yaptıkları eziyetler için bela okuyorum. Yazıklar olsun size. Kendimi keriz gibi hissediyorum. Bunlar ancak bize kazık atarlar.

Yazıklar olsun,
Dosya parası wer staja başlama eziyeti çek, yetmedi 2 yıl sürün(herkesten fazla çalış hiç kimseye yaranama 5 kuruşa talim et) sınavlarda kanunla aynı metni istesinler ezbere, yoksa not yok, hepsine katlan sonra öğrenki bakkallar ve şöförler odasında ilkokul mezunu bile e-beyan göndersin... Ehh meslekte mücadele ederiz belki de, sonrada bak ki sınav sonuçları bile ortada yok...

ben geçen bir hesap ettim staj dosya bedeli+sınav bedeli (allahtan tek seferde verdim). 2 yıl ssk primlerimi ben kendim ödedim işverene bitirme bedeli sınav bedeli kurs bedeli cart bedeli curt bedeli tam 14-15 bin ytl şirkete masraf yazmışım yuhh ki ne yuh.

Merhaba Arkadaslar
Gecen yıl bende sizin gibi heyecanla sabırsızlık ve büyük bir öfke ile bekliyordum sonuçları. Oda beni Cuma akşamı 6'dan sonra aramıştı. Pazartesi günüde sonuçlar internetten acıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
İnşallah çabucak acıklanır ve hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız...

huysuz kardeş hepimiz gittik valla
ben normal değilim
dersane var benim bina da
indim dernanenin kantinine çocuk gibi bir şeyler aldım
çocuklar bana bakıyolar

stresten ne yaptığımı bilmiyorum

komisyondan darbe yedik ---------------- sevdalardan darbe yedim
şu tesmere telefon ettik ---------------- şu gönüle sevme dedim
oda bize sahip çıkmadı ---------------- çekip gitti sevilenler
türmob bizi ortada bıraktı ---------------- dünya sizin sevmeyenler
biz smmm adayıyız. ---------------- ben acılar çocuğuyum.

damar şarkıyı biraz değiştirdim melodisiyle söyleyebilirsiniz. ne hallere düştük hay Allah.

Bu gün açıklanacak olsaydı en az bir kişi buraya yazardı....Bence bugünde güme gittiiii

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
ben geçen bir hesap ettim staj dosya bedeli+sınav bedeli (allahtan tek seferde verdim). 2 yıl ssk primlerimi ben kendim ödedim işverene bitirme bedeli sınav bedeli kurs bedeli cart bedeli curt bedeli tam 14-15 bin ytl şirkete masraf yazmışım yuhh ki ne yuh.

bari şirket bir teşekkür ettimi.