uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

biz 100. sayfayı bulurmuyuz diyoruz. ama bence 150 sayfa olacak en son arananlar kazananlar tebrikler derken 150 sayfa olur buda bir rekor olur bu rekoruda komisyon sınav sonuçlarını açıklama rekoru kırana kadar kırılmaz.

şirket (bendeniz oluyor)battı.

onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu

onun (tesmer) suçu değil bu

bu beni suçuuummm :P

yazıcılara bakan bakımcı abi geldi

sigara içmem hayatımda

adamdan sigara aldım
kederli kederli sigara içiyom
yanında da çay iyi geliyor valla

Mümkünse son sigaranız olsun ben 10 yıldır içiyorum hiç bir derdimi çözdüğünü görmedim, tek taraflı bir arkadaşlık. Böyle bir anda başlamıştım devamı geldi umarım başlamazsınız.

Arkadasım az önce tesmeri aramış..
birkaç gün içinde beklemeyin sonuçları denilmiş. katılım çokmuş... o yüzden yasal süre aşılmış.

Sigaradan uzak durun.....Sıkıntılı zamanda arkadaş gibidir ancak sonradan kendisi sıkıntı verir.....

nefret ederim sigaradan arkadaşlar
hayatım da kullanmam
ama ne yapim ne yaptığımı biliyomuyum
bu tesmer beni bu hallere soktu

ben seboroit dermotoit hastasıyım. bu hastalığın çözümü yok ömür boyu benimle. özel şampuan losyon ve krem kullanıyorum. cildin belli bölgelerinde ve başımda kızarıklık ve üstünün beyaz bir tabakayla kaplanması şeklinde oluyor. ve doktor kesinlikle stresten uzak duracaksın bunu yapan stres demişti. şu an hastalığım acayip azmış durumda. nedenini bir türlü bulamıyorum neden acaba?

şimdi aradım tesmeri 10 içinde bekleyin diyor. ben 8. şubat diyorum.katılım çokmuş klasik sınavmış bayramlar yılbaşları girmişmişmiş hııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyy (yumruğumu ısırıyorum burda)

ardahan kardeşim sen fazla takılma buraya o zaman
allah korusun
bizim de zararımız olmasın sana

ya arkadaşlar bu kurum nasıl çalışıyor bu kadarınada pes doğrusu 60 gün içinde kıtalar bile yerdeğiştirir ama bunlardan ses bile yok

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
şimdi aradım tesmeri 10 içinde bekleyin diyor. ben 8. şubat diyorum.katılım çokmuş klasik sınavmış bayramlar yılbaşları girmişmişmiş hııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyy (yumruğumu ısırıyorum burda)

Hocam Lütfen yaaa

Sizden hep geç olacak haberler alıyoruz :'(

erin bende aynı senin gibi geçenlerde kabataslak bi hesap yaptım da keşke tesmere değil de 3 yıl önce arsa ya yatırsaymışım daha çok getirirdi diye düşündüm :o Osman arkadaş sana gelince sakın ola ki başlama sigara ben son sigaramı maliyet sınavından çıktığım gün içtim bir dahada ağzıma sürmedim 64. gün ( tesmer takvimiyle 60 gün ) ...dr stresten uzak duracaksın diyor ( ilk girişimde 7. sınavdan çıktığım gün panik atak başladı bende sıkıldığımda çarpıntım oluyor) tüm bu koşullar altında ve sonuçları beklerken gel de sakin oll... ama olsun
sakinim
sa ki nim
sa ki nimmmmm.

nım nım nım yazınca aklıma geldi nımnım nım nım nım bu da benim olsun nım nım nım ruhsat benim olsunn nım nım nımmm bu son sınav olsunn...

heerdeem ' Alıntı:

Hocam Lütfen yaaa

valla ben daha dün 8 i diye öğrenmiştim. Bir kaç arkadaşada yazdım hatta özelden perde arkası sebeplerinide öğrendim . .............................

heerdeem ' Alıntı:

Hocam Lütfen yaaa

çıldırazaaam yaaa çıldırazaaamm

................

herkese bi sorum var

sonuçlar şubat başına sarkıyor da bu kadar insan marta kadar nasıl ve hangi derslere hazırlanacak

valla ben daha dün 8 i diye öğrenmiştim. Bir kaç arkadaşada yazdım hatta özelden perde arkası sebeplerinide öğrendim . ..................

...................herkese bi sorum var

sonuçlar şubat başına sarkıyor da bu kadar insan marta kadar nasıl ve hangi derslere hazırlanacak

yani yasal süre aşılması bir yana hangi derse hangi arada çalışılacak

........................

ERKAN1974 ' Alıntı:
Arkadaşlar bende anket yapıyorum.

Soru Tesmer 24-25 Kasımda yapılan sınav sonuçlarını nezaman açıklar?

A- Deniz Baykal CHP den istifa ettiğinde
B- 29 Şubat Pazar a geldiğinde
C- Kırmızı kar yağdığında
D- Hiçbir zaman

cevap veriyorum.
cevap : E hepsi bir arada oldugunda