24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

TESMER'e lafımız yok abi
canı sağolsun onların
bakın haberler önümüzdeki hafta yönünde geliyor
benim tek dersim var kalsam da 15 20 günde tekrarlarım
diğer arkadaşlar ne olacak yazık d eğilmi günde 3 4 arkadaşım arıyor
ne olacak ne zaman başlıyacaz ders çalışmaya diye

diyecek sözümüz yok canı sağğolsun TESMİR'in
düşünsenize TESMER'imiz olmasa ne oluruz

seyyah100 ' Alıntı:
arkadaşlar bugün sabah 09:45 Tesmeri aradım. bu hafta kesinlikle açıklanmayacak dediler. yasal süreyi aştıklarının farkındalarmış. haftaya hangi gün açıklanır dediğimde, komisyondan gelsin 1 gün sonra açıklanır dedi.

bakalım komisyon ne zaman teslim edecek. benim tahmini soracak olursanız arkadaşlar haftaya Çarşamba ve Perşembe Telefonlar çalmaya başlar ve Cuma günü internetten yayınlarlar. komisyon haftaya teslim edebilirse tabi.
Sağol arkadaşım,
demek oluyorki p.tesi'den evvel heyecan yapmamıza gerek yok, bu haberin sayesinde gün içinde kırk defa siteye girmemize lüzum da kalmadı, Allah razı olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de az evvel Tesmer'i aradım. Ne zaman açıklanacak diye sorduğumda aldığım cevap "10 gün içinde idi". Hepimize sabırlar diliyorum...

bende aradım 2-3 beklemeyin dedi tesmer cuma yada pazartesi olabilir

Yaa osmancığım

Yani yuuh diyorum hocam :) Tamam şüphecilik iyidir de fazlası zarardır. Ben atg kardeşe de msn'den yazdım özellikle ki forumu geyig alanına çevirmeyelim. Hoş şurayı okuyanda bizim ruh halimizi anında anlar zaten.

Arkadaşlar ben size takip edilme noktasında düşüncemi söyleyeyim mi?

Yani arada hobi olarak okuyan olabilir bir şey diyemem de ben Tesmerin burada yazılanları falan kaale aldığını hiiiiç amaa hiiiiiiç sanmıyorum. Umrunlarında bile değiliz. Ve kusura bakmayın özeleştri olarak düşünün lütfen, biz stajyerlerde Tesmeri zorlayacak kumaş da yok, vaziyetimiz de yok sınav açısından!

Bu arada siz yine kendinizi sakata atacak yazılar yazmayın yine de :)

Tabii ki düşüncelerimizi yasal çerçevede en net ve en keskin şekilde ifade etmek hakkımız, o ayrı husus.

saygıyla

bende şimdi tesmeri aradım bana hiç gün vermiyorlar yaa hiç birşekilde belli değil 1 ay sonra diyorum belli değil diyo başka bişey demiyo.. 10 gün içinde diyen herhalde 10 gün aramasınlar diye söylüyor. onunda bildiği yok gibi

dün eşim bi kanalda türmob başkanını canlı yayında yakalamış öğlen telefon numarası verseydi seni arıyacaktım dedi ahhh ahh negüzel olurdu bende buradan kanalı ve telefonu verirdim bi güzel arka arkaya arardık. bu ne rezalet sonuçlar niye açıklanmıyor diye. ne dedi dedim. ben gitemeden sm leri sınavsız smmm yapacağım onların hakkı demiş. smmm olabilmenin özel şartları var onları tutanmı varmış açıköğretim işletmeokuyup 4 yıl sonra sınava girip olsalarmış demek vardı ama işte bağlanamadık yayına.

malii77 ' Alıntı:
bende başladım vallahi çalışmaya maliyet muhasebesi tek dersim.1.soruyu doğru yapmama rağmen başladım çalışmaya.güven olmaz bunlara.açıkcası hiç hevesimde kalmadı artık sınav açıklayacaklarmış ne zaman açıklasalar açıklasınlar umrumda değil bu saatten sonra.

gittikçe ümidimi kaybetmeye başladım bendemi başlıyım maliyet çalışmaya ya aynı durumdayız ilk soru doğru

valla çalışmak iyi en azından kafamı dağıtıyorum.bu tesmerin palavralarını dinlemiyorum.dün tesmeri aradım sekreter cvp veriyor bana.bende sinirlendim sen kendi işini yap yetkili birine bağla dedim.yetkilide bizim kadar biliyor zaten.
çalışmak iyidir devam çalışmaya...

malii77 ' Alıntı:
valla çalışmak iyi en azından kafamı dağıtıyorum.bu tesmerin palavralarını dinlemiyorum.dün tesmeri aradım sekreter cvp veriyor bana.bende sinirlendim sen kendi işini yap yetkili birine bağla dedim.yetkilide bizim kadar biliyor zaten.
çalışmak iyidir devam çalışmaya...

çalışmak iiyidir de o saçma sapan maliyet soruları yüzünden tüm emeklerimin boşa gitmesine dayanamam sinirden kahrolurum.ben oturup kanun okuyayım daha az stres verir ::)

Müjde üzerine müjdee,
Esnaf odaları noterlikte yapmaya başladılar.5 ytl karşılığı....
Hadi biz battık....Hukukçuların dikkatine

Merhaba arkadaşlar, az evvel İstanbul odası ile görüşmeyi başardım fakat Ankara Tesmer açıklayacak dedi. Kesin olmamakla beraber bu haftayı geçirmeyecekleri yönünde bir kehanette bulundular. Sürekli Tesmerin sitesini takip etmeliymişiz.

arkadaşlar; daha önceki sınavların açıklanma süreleri bu kadar uzun sürmemişti diye hatırlıyorum. bu işin içinde başka işler var gibi geliyor bana.. yoksa turmob yeni düzenlemeler yapacak da bizim bu sınav döneminden itibaren mi başlayacaklar? bir bilinmezlik sürecindeyiz. bekliyoruz bakalım..hayırlısı olsun hepimiz için

Önümüzdeki haftaya kalırsa süreyi çok fazla geçirmiş olacaklar.Bu hafta açıklayacaklarını düşünüyorum(inş)

bence maliyet sorusundaki hatadan dolayı

kağıtların hepsini tekar okuyorlar o yüzden gecikti sonuçlar

:P :P :P

tesmer millet sürekli aramasın diye önümüzdeki hafta diyordur tek arayan bu forumdaki 5-10 kişi değilki günde binlerce tel alıyorlardır onlarda haklı insan bi müddet sonra ne dediğini bilmez hale gelir, bu cumaya açıklanır daha da gecikmez diye düşünüyorum ve temmuz 2007 sınavı bu sınav gibi 67 günde açıklanmıştı denetim soruları bugüne kadar çıkmış en zor sorular diye tepki toplamıştı ama sonuç olarak notlamada bonkör davrandılar çok kişi geçti inşallah bu sınavdada böyle olur.

HUYSUZSEY ' Alıntı:
tesmer millet sürekli aramasın diye önümüzdeki hafta diyordur tek arayan bu forumdaki 5-10 kişi değilki günde binlerce tel alıyorlardır onlarda haklı insan bi müddet sonra ne dediğini bilmez hale gelir, bu cumaya açıklanır daha da gecikmez diye düşünüyorum ve temmuz 2007 sınavı bu sınav gibi 67 günde açıklanmıştı denetim soruları bugüne kadar çıkmış en zor sorular diye tepki toplamıştı ama sonuç olarak notlamada bonkör davrandılar çok kişi geçti inşallah bu sınavdada böyle olur.
6-7 temmuz 2007 de yapılan sınav 6 eylül 2007 de açıklandı. 6 eylülden sonra 24-25 kasıma kadarda yaklaşık 2,5 ayı aşkın süre vardı.

7-8 temmuz olacaktı pardon