Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
gün bitimine millet tozutmaya başladı galiba ;D ;D ;D
gün bitimine millet tozutmaya başladı galiba ;D ;D ;D
OSMAN2003 ' Alıntı:evet arkadaşlar aile gibi olduk burda
en güzel katkısı bu oldu tesmerin
iyiki varsınız
kimseyle konuşamıyorum valla
stresten ters davranıyorum
Benim gibi gel işleri değiştirelimardahan75 ' Alıntı:bende işteyim arkadaşlar allahtan başımda patron yok benim
ardahan75 ' Alıntı:allah seni tesmerin eline düşürsün inşallah gibi yeni bir beddua da olabilir arkadaşlar
159 ama merak etme sınav sonucuna kadar olursunis_mail ' Alıntı:Arkadaşlar kaç mesaj daha atarsam yüzbaşı olacağım bilen var mı?
aykut111 ' Alıntı:OSMAN2003 ' Alıntı:evet arkadaşlar aile gibi olduk burda
en güzel katkısı bu oldu tesmerin
iyiki varsınız
kimseyle konuşamıyorum valla
stresten ters davranıyorum
Gerçekten öyle....Sizler olmasanız kafayı yerdim.... Hepiniz war olun...
nereden aldınız bu bilgiyi.bizimle paylaşabilirmisiniz.smcanan ' Alıntı:arkadaşlar aldığım son bilgiyi paylaşıyorum" birhafta ya da on gün içinde açıklanması bekleniyormuş" bu bekleme tümcesinden anladığıma göre daha çok bekleyeceğiz demek hergün hergün siteyiaçıp kapatmaktan bıktım valla herkese sabır
Ankara tesmer miatg ' Alıntı:ya..arkadaşlar ben dayanamadım yine gittim tesmere..güvenlikten geçemedim yine..güvenlik halil "abi hoş geldin"dedi..abi "ben senin sınav sonuçalrını ögrenir ögrenmez cepten çaldıracam" dedi...ne zaman açıklanacak biliyormusun dedim.."abi en kısa sürede" dedi.."stajerler çalışanlara kafayı yedirtti"...
sonuç aramaya devammmmmmmmm
. ;D ;D ;D ;D ;Datg ' Alıntı:medet umdugum adama bak..güvelik halil..(ama kibar çocuk çay ısmarlamadan bırakmıyor)![]()