Yalan söylemişler....cemdemirbilek ' Alıntı:Bu arama olayını da Tesmer' e sordum.
İnternete yayınlama, odalara bildirme ve mektup yolu ile göndermeyi eş zamanlı yapıyoruz dediler.
aykut111 ' Alıntı:aykut111 ' Alıntı:OSMAN2003 ' Alıntı:evet arkadaşlar aile gibi olduk burda
en güzel katkısı bu oldu tesmerin
iyiki varsınız
kimseyle konuşamıyorum valla
stresten ters davranıyorum
Gerçekten öyle....Sizler olmasanız kafayı yerdim.... Hepiniz war olun...
Şimdi erin hanım yazacak: -Ben zaten hastanedeyim.Doktorun bilgisayarından yazıyorum
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:aykut111 ' Alıntı:aykut111 ' Alıntı:Allah(CC) hepimize kolaylık versin ... 6 senedir ülserden çekmiyordum... Bugün tekrar yoklamaya başladıOSMAN2003 ' Alıntı:evet arkadaşlar aile gibi olduk burda
en güzel katkısı bu oldu tesmerin
iyiki varsınız
kimseyle konuşamıyorum valla
stresten ters davranıyorum![]()
Yok bi şey.. Telaşlanma..elifarda ' Alıntı:HAYIRDIR ARKADAŞLAR AZICIK OYALANAYIM DİYE İŞE DALDIM KAÇIRDIM NE OLDU BİRİNİ Mİ ARAMIŞLAR NE OLUR SÖYLEYİN.
beyazzafer ' Alıntı:yarın açıklamazlar bencede haftaya cuma
SEVGİGÜL ' Alıntı:CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAKSA NE ZAMAN ARAYACAKLAR PEKİ KAZANANLARI
iasonion ' Alıntı:ARKADAŞLAR ŞU ANDAaldığımız bir habere göre
sonuçlar açıklanmak üzere siteye yüklenmeye götürülürken yolda kaza yapmış
![]()
![]()
bıraakın bu şu anda aldığım haberi falan
kimsenin en ufak bir fikri bile yok bu konuda istanbul odayla da görüştüm yok öyle işey dediler
yine söylüyorum sabah söylediğim gibi
cuma diyorum başka bişey demiyorum
hadi hayırlısı
:![]()
sayın iasonion yaptığın aslında hiç hoş değil.burada bişeyleri paylaşıyoruz doğru olduğunu umut ederek.ama ikili sataşmalar bence çok gereksiz.sende rahatsız olmuştun erin hanım sana seninle ilgili bişeyler dediğinde.o yüzden hiç gerek yok hepimiz meslektaşız birbirimize sahip çıkarak biyerlere geliriz.iasonion ' Alıntı:allah allah ne kadar da değişiyor odalarda durumlar haftaya demişlerdi bu haftaymış yok yok haftayaymış
vazgeçtim bu haftaymış yok yok haftayaymış
..............