O iyiniyetli bakabiliyosun ki sana hayran olmamak elde değilmalii77 ' Alıntı:................................
sınav açıklanıp aranan kişi kazanamasa şaka böyle devam etsesoylu ' Alıntı:gelmiş geçmiş en büyük eşşek şakası şu olurdu bence şakayı yapanın odadan gidip bir tel.açabilirmiyim deyip tesmerzede arkadaşı hadi gözün aydın kazandınız demesi ;D;D
![]()
is_mail ' Alıntı:O iyiniyetli bakabiliyosun ki sana hayran olmamak elde değilmalii77 ' Alıntı:umutsuzluğa kapılma ardahan75 telefonlara bakanların haberi olmayabilir.
Ben iyiniyetle bakamıyorum bir taraftan da dün arkadaşın biri a ve b şıkkı olan bir yazı yazmıştı
siz tesmerde telefonlara bakıyor olsanız ne dersiniz diye onu hatırlayınca da ümitleniyorum
...........................
................................
Araya araya ancak başka birşey yapamyoruz zaten
[/quo
......................bazen.umut etmek güzel ................
malii77 ' Alıntı:is_mail ' Alıntı:O iyiniyetli bakabiliyosun ki sana hayran olmamak elde değilmalii77 ' Alıntı:umutsuzluğa kapılma ardahan75 telefonlara bakanların haberi olmayabilir.
Ben iyiniyetle bakamıyorum bir taraftan da dün arkadaşın biri a ve b şıkkı olan bir yazı yazmıştı
siz tesmerde telefonlara bakıyor olsanız ne dersiniz diye onu hatırlayınca da ümitleniyorum
.................................
Araya araya ancak başka birşey yapamyoruz zaten
[/quo
...................... bazen.umut etmek güzel ................
Tespit ile birlikte katılıyorum size....
.........................