uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum, ogün hoca sonuçlar tamam dedi peşinden biri torpillileri arıyolar dedi, temmuzdaki sınavdan sonraki forumda da ben demiştimki (sağlam kaynak) sonuçlar belli olunca ilk gün kazananlardan dayısı olanları, ikinci gün dayısı olmayan kazananları, üçüncü günde internette kazanamayanlar kötü haberi alırlar demiştim. o vaziyet bu gün içinde geçerli galiba. yani yarın kazananların aranacağını düşünüyorum. akşamdan sonra veya cumartesi internete konacağını düşünüyorum.
iyi geceler. tatlı rüyalar

arkadaşlar bizim ilçe temsilcisine
arattırdın bir hafta on gün sonra diyorlar

neden?
bu gidişle zaten öyle olacak
ben ümidi kestim zaten

Biz bu gidişle 250nci sayfayı da görürüz burada :)

OGÜN kardeş nerelerdesin hayırdır sendemi sınav sonuçlarını öğrendin çıldırdın herlade kayıplardasın insan bi cevap yazar be kardeşim senden gelecek bilgilere ihtiyacımız var son durum ne kardeşim

valla ben ogün bey dediği için inanaıyorum sadece yoksa hala inanamıyorum.

yaw bu sonuçları sisteme eklemek çokmu zor ellerindeyse niye yapmazlar Allah Allah

yaw muyucu ne diyon bu işe açıklandı diyen doğrumu söyledi.yalan söylemez heralde

başka aranan olmadı başka hiçmi yok ayısı olan torpilli dimi ama biri daha çıkıp derdi gibime geliyor

ya arkadaşlar sizde kim çıkıp der topilim var o arkadaı tanımıyorum suçlamak istemiyorum ama bekleyip görecez siteye sen yeni kayıt ol sonra sonuçlar açıklandı de 2 mesaj yazdı başka gören varmı? ogün beye inanrım ama o kişiye pek inamadım

ogün beyin o bilgiyi vermesi sonrada onun yaptığı açıklama milleti iyice heveslendirdi ama çocuk notlarını söyleyemez çünkü arayan geçtin demiş tek tek notunu söyleyemez bilmiyorum.hayırlısı olsun inş.

bu iş yarın çözülür arkadaşlar

TAMAMDA OGÜN BEY NEREDE O ZAMAN BU YAZILANLARI GÖRMÜYORMU HİÇ NEDEN BİZE CEVAP YAZMIYOR BELKİ ALDIĞI BİLGİ YANLIŞ ÇIKTI ONUN İÇİN MAHÇUP OLDU BİZE KARŞI ONUN İÇİN YAZMIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN AKLIMA SADECE BU GELİYO ŞUAN AMA BENDE İNANIYORUM OGÜN BEYE AMA O AÇIKLAMA YAPMIYO HİÇ SADECE SONUÇLAR TESMERE ULAŞTI YAZDI VE GİTTİ GİDİŞ O GİDİŞ KAYIP OLDU :d
tamamda ogün bey nerede o zaman bu yazılanları görmüyormu hiç neden bize cevap yazmıyor belki aldığı bilgi yanlış çıktı onun için mahçup oldu bize karşı onun için yazmıyor diye düşünüyorum ben aklıma sadece bu geliyo şuan ama bende inanıyorum ogün beye ama o açıklama yapmıyo hiç sadece sonuçlar tesmere ulaştı yazdı ve gitti gidiş o gidiş kayıp oldu :d

Lütfen forum kurallarına uyalım.

Lütfen yazdığım son mesajları dikkatli okuyun.
Söylemesem daha iyi olacaktı sanırım. Başka bir duyum yok şu an, ne yazdıysam o.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Lütfen yazdığım son mesajları dikkatli okuyun.
Söylemesem daha iyi olacaktı sanırım. Başka bir duyum yok şu an, ne yazdıysam o.

keşke söylemeseydiniz, ben sakinleştirici aldım oturuyorum en azından haftaya şartlandırmıştık kendimizi bu kadar stres yapmazdık aransakta aranmasakta

yarın nasıl geçer bu saatler şimdi

saatler günler geçiyo ama sanki delipte öyle geçiyor

Ders çalışmaya başlayan varmı!!!,Motive olsak da artık çalışmaya başlasak nasıl olur.Bütün Millet dersleri vermedi heralde değilmi!!çok sinir bozucu bir durum insan çalışamıyor.Destek lazım ;D

en büyük destek kendimiz. başka kimden fayda geliyorkiii