uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

çalıştığın zaman her ders kolay ,2 hafta kala başlarsan biraz kumara kaçarsın ya çıkarsa onu çalıştım bunu çalışmadım bence tabi

aday007 ayrıca tebrik ediyorum seni telaştan yazmayı unutmusum kusura bakma..

aokten ' Alıntı:
çalıştığın zaman her ders kolay ,2 hafta kala başlarsan biraz kumara kaçarsın ya çıkarsa onu çalıştım bunu çalışmadım bence tabi
Arkadaşım haklısın ama maliyetin tehlikeli olduğunu kabul etmeyecek biri çıkmaz...

bence maliyet sanıldığı gibi zor bir ders değil sadece 1 dersi kurban seçiyorlar ve dersten döküyorlar. bu dönem maliyet ve hatta analiz dönüp baktığınızda hep böyle mesela bir dönem denetim spk sordular döktüler mesela bu dönem vergiden dökebilirler sonrada o dersten basit sorup geçiriyorlar. benim izlenimim bu. bakıyorlar hangi dersten bir önceki dönem çok kişi geçmiş o ders kurban oluyor.

izcan ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
Arkadaşım haklısın ama maliyetin tehlikeli olduğunu kabul etmeyecek biri çıkmaz...

ben gözüm kapalı geçerim diye dalga geçiyordum maliyetle 3. sınavda geçtim tek ders 2 sınavdır uğraştırıyor beni...Hayat bana bir ders verdi 1) asla hiç bir dersi küçümsemiyceksin 2) hele maliyeti aslaaaaa küçümsemiyceksin

nofates ' Alıntı:
aday007 sana özel msj yazdım lüften cevaplarmısın..ben de muğla odasına bağlıyım

sn.nofates sorunu yanıtladım, özel mesaj olarak.ayrıca sizin öğrenememe sebebinizi bildirirseniz sevinirim.

kazananlar ne kadar mutlu allahım ben de smmm olabilecekmiyim birgün

HUYSUZSEY ' Alıntı:
cemdemirbilek ' Alıntı:
saat tam 4 te arandım :)
12:43 ilk benimi aradı bu adamlar

sen yazmadan önce beni aramışlardı ama korktum ya şimdi kimseyi aramazlarsa ya yine sallıyor derlerse diye ama foruma ilk sen yazdın arkadaşım bende eh artık zamanı geldi bende yazayım dedim.

kaybettiğimi öğrenmeden önce en azından bir umudum vardı artık o da yok offfff allahım offf

arkadaşlar öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum ,inşallah bende birgün hepsini veririm.

ama merak ettiğim birşeyvar. bunlar internete yüklemeye nezaman başlayacaklar sonuçları. ve bugece görebilme şansımız nedir...

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
cemdemirbilek ' Alıntı:

sen yazmadan önce beni aramışlardı ama korktum ya şimdi kimseyi aramazlarsa ya yine sallıyor derlerse diye ama foruma ilk sen yazdın arkadaşım bende eh artık zamanı geldi bende yazayım dedim.

İlk aranmak hakkındı çok emek verdin sonuçları öğrenmek için aramadığın yer kalmadı.Ben geçen sınavdan yeminliydim birde kalbimle ilgili bir problemim olduğu için bir kez bile aramadım tesmeri ..sağolun sizlerdenn haber aldımm

Biz listede yokmuşuz teorikçiydim martta maliyetten tekrar gireceğim

Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim.

Sanki önceki dönemde , telefon açtıkları gün yüklemişlerdi, aklımda öyle kaldı nedense, forumda arama yaparsanız önceki dönemlerdeki uygulama ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

beyazzafer ' Alıntı:
aslan81 ' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum ,inşallah bende birgün hepsini veririm.

ama merak ettiğim birşeyvar. bunlar internete yüklemeye nezaman başlayacaklar sonuçları. ve bugece görebilme şansımız nedir...
bu konuda görüş yokmu

gece 12

HUYSUZSEY ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
cemdemirbilek ' Alıntı:

İlk aranmak hakkındı çok emek verdin sonuçları öğrenmek için aramadığın yer kalmadı.Ben geçen sınavdan yeminliydim birde kalbimle ilgili bir problemim olduğu için bir kez bile aramadım tesmeri ..sağolun sizlerdenn haber aldımm

kalbiniz bu sıkıntıya dayandıysa inşallah artık bişey olmaz ;)

............... En azından sallamadığım ortaya çıktığı için çok mutluyum. .............Bi peter e sormadım çünkü nezaman diye.

gece 12 yi niye bekliyo..................

arkadaşlar insana bu kadar eziyet çektiren başka bir kurum yoktur herhalde.
başlatmaydı bitirmeydi derken ömrümüzü ve paramızı yiyorlar ama yinede kazandınız dedikleri zaman herşeyi unutuyoruz.
bu kadar sıkıntıya umarım değer umarım smmm olarak hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

soylu ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
HUYSUZSEY ' Alıntı:
cemdemirbilek ' Alıntı:

kalbiniz bu sıkıntıya dayandıysa inşallah artık bişey olmaz ;)

haklısın bundan sonra daha da birşey olmaz bana, stres falan vız gelirr :D