Arkadaşım haklısın ama maliyetin tehlikeli olduğunu kabul etmeyecek biri çıkmaz...aokten ' Alıntı:çalıştığın zaman her ders kolay ,2 hafta kala başlarsan biraz kumara kaçarsın ya çıkarsa onu çalıştım bunu çalışmadım bence tabi
izcan ' Alıntı:Arkadaşım haklısın ama maliyetin tehlikeli olduğunu kabul etmeyecek biri çıkmaz...aokten ' Alıntı:çalıştığın zaman her ders kolay ,2 hafta kala başlarsan biraz kumara kaçarsın ya çıkarsa onu çalıştım bunu çalışmadım bence tabi
nofates ' Alıntı:aday007 sana özel msj yazdım lüften cevaplarmısın..ben de muğla odasına bağlıyım
HUYSUZSEY ' Alıntı:12:43 ilk benimi aradı bu adamlarcemdemirbilek ' Alıntı:saat tam 4 te arandım![]()
SEVGİGÜL ' Alıntı:kazananlar ne kadar mutlu allahım ben de smmm olabilecekmiyim birgün
ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:12:43 ilk benimi aradı bu adamlarcemdemirbilek ' Alıntı:saat tam 4 te arandım![]()
sen yazmadan önce beni aramışlardı ama korktum ya şimdi kimseyi aramazlarsa ya yine sallıyor derlerse diye ama foruma ilk sen yazdın arkadaşım bende eh artık zamanı geldi bende yazayım dedim.
beyazzafer ' Alıntı:bu konuda görüş yokmuaslan81 ' Alıntı:arkadaşlar öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum ,inşallah bende birgün hepsini veririm.
ama merak ettiğim birşeyvar. bunlar internete yüklemeye nezaman başlayacaklar sonuçları. ve bugece görebilme şansımız nedir...
HUYSUZSEY ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:12:43 ilk benimi aradı bu adamlarcemdemirbilek ' Alıntı:saat tam 4 te arandım![]()
sen yazmadan önce beni aramışlardı ama korktum ya şimdi kimseyi aramazlarsa ya yine sallıyor derlerse diye ama foruma ilk sen yazdın arkadaşım bende eh artık zamanı geldi bende yazayım dedim.
İlk aranmak hakkındı çok emek verdin sonuçları öğrenmek için aramadığın yer kalmadı.Ben geçen sınavdan yeminliydim birde kalbimle ilgili bir problemim olduğu için bir kez bile aramadım tesmeri ..sağolun sizlerdenn haber aldımm
soylu ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:HUYSUZSEY ' Alıntı:12:43 ilk benimi aradı bu adamlarcemdemirbilek ' Alıntı:saat tam 4 te arandım![]()
İlk aranmak hakkındı çok emek verdin sonuçları öğrenmek için aramadığın yer kalmadı.Ben geçen sınavdan yeminliydim birde kalbimle ilgili bir problemim olduğu için bir kez bile aramadım tesmeri ..sağolun sizlerdenn haber aldımm
kalbiniz bu sıkıntıya dayandıysa inşallah artık bişey olmaz![]()