uyumsoft

24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

• 24 Ocak

Kullanılan: 0 0.0%
  • 25 Ocak

• 26 Ocak

• 27 Ocak

• 28 Ocak

• 30 OCAK

• 31 OCAK

• 1 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT

• 4 ŞUBAT SONRASI...

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: 24-25 Kasım 2007 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya pardon özür aslan1981. Ben yanlış anladım galiba senin vergimi kaldı sadece.

aslan81,vergiden geçen bi arkadaşın dediğine göre son dönemlerde vergiden fazla sıkmıyıolar ısrarla bir veya iki dönem önce sorulmuş soruları soruyorlar sınavdan önce yakın tarihli önceki dönem sorularına bakmanda fayda var. inşallah martta verirsin burdan takip edicem sizleri.hepiniz başarılı olursunuz inşallah.allah yardımcınıuz olsun,zihin açıklığı ve sabır versin...

staj tamamlama notu da ortalamaya dahil edilip toplam rakam 8'e mi bölünecek, yoksa 7 dersten aldığımız not toplamını 7'ye mi bölücez?

ogün bey ve diğer arkadaşlar hayırlı olsun hepimize artık meslek daşız ve bu yapılanları unutmayacağız sözmü bende geçmişim şükürler olsun

hepsini toplayıp 8 e böleceksin kardeşim

Erin arkadaşım aldınmı yeni mesajımı

yavv ben şimdiden kendimi bi boşlukta hissetmeye başladım. Kendimi öyle kasmışım ki...

Arkadaşlar benimde tek dersim maliyet muhasebesiydi ve çok düşük bir notla kaldım.Martda son hakkıma gireceğim,kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum,bu sıkıntılı süreçte nihai sonuca ulaştılar.Kazanamayan arkadaşlarda çok üzülmesinler,kaderinizde sizin için olgunlaşmamış bir şeyin olmadığına üzülmeniz değil sevinmeniz lazım,çalışmışsanız ve olmamışsa mutlaka vardır bundada bir hayır demek lazım,merak ettiğim ve bildiğiniz tek dersten dosyasını yakan arkadaşlarımız varmı,bunları paylaşırsanız iyi olur.Asıl kayıp onlar için olmuştur bence...

Bu derslerden kurtulursam Forumda hepinize yemek tarifi yazacam ;D

sn yaze iyi olur kaçgündür stresten yemeyi içmeyide unutmuştuk.kazanan arkadaşları tebrik ederim.darısı diğer arkadaşlara inşallah. marttan 71. gün sonra onların sevinçlerinide paylaşırız burdan

kadiriko ' Alıntı:
Arkadaşlar benimde tek dersim maliyet muhasebesiydi ve çok düşük bir notla kaldım.Martda son hakkıma gireceğim,kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum,bu sıkıntılı süreçte nihai sonuca ulaştılar.Kazanamayan arkadaşlarda çok üzülmesinler,kaderinizde sizin için olgunlaşmamış bir şeyin olmadığına üzülmeniz değil sevinmeniz lazım,çalışmışsanız ve olmamışsa mutlaka vardır bundada bir hayır demek lazım,merak ettiğim ve bildiğiniz tek dersten dosyasını yakan arkadaşlarımız varmı,bunları paylaşırsanız iyi olur.Asıl kayıp onlar için olmuştur bence...

tek dersten dosya yakan arkadaşımız vardı bi tane forumda paylaşmıştı bizimle
denetimi verememiş 2 yıl beklemiş tekrar bütün derslerden girecekmiş sınavlara
inşallah sen verirsin mart'ta...

Arkadaşlar nihayet açıklandı. Allah hepinize kolaylıklar versin. Belgelerini alanlara hayırlı olsun. benim ilk girişimdi maliyet, denetim,hukuk,fin.muh. den geçtim meslek vergi ve analizden kalmışım. inşallah onlarıda veririm.

bu arada fin.muh. gelir tablosu ve bilançonun dışında hepsini yaptım bir tane yanlışım dışında hepsi doğru 70 - 80 beklerken 60 almışım.
hukuktan 3 sorunun 3 ünüde tam ve doğru yaptım sınavdan sonra karşılaştırdım. en kötü ihtimal 80-90 diyordum 60 geldi
maliyetten normal kapasite ye göre yapmıştım. 2. sorunun yarına kadar doğru idi. 55 almışım.
beni en çok memnun eden şey denetim. denetimden 3 sayfa arkalı önlü sallamıştım. ve 50 ile geçmişim.

meslek hukuktan yarı yarıya yapmıştım 50 alırım diyordum 35 almışım.
vergiden 29 almışım sadece 1.soruyu tam ve doğru yapmıştım. diğer soruları yarım yamalaktı.
analizden 1. soruyu tam diğer soruları yarım yamalak eksik yanlış doğru yapmtım. 50 alırım diyordum 35 almışım. genel anlamda vergi ve denetimden kalmayı göze almış diğerlerinden geçmeyi ümid ediyordum.

vergi - meslek - analiz den kalıp diğerlerinden geçmişim. ilk girişime rağmen bence iyi sonuçlara sevindim diyebilirim.

arkadaşlar geçtiğiniz ve kaldığınız derslere yorumlar yaparsanız sevinirim.
herkese tekrar başarılar

tek maliyetten girmiştim 65 almışım.1. soru normal kapasite 2. sorununda b şıkkı doğruydu

iyi dilek temennilerin için teşekkür ederim zaf,ben bu dönem dosya yakan varmı diye sormuştum aslında,bir kaç arkadaş vardı forumda son hakkım diye yazan,onlar geçtiler mi kaldırlarmı onları merak ettim,nasipse martda bizde veririz inşaAllah...
Kazananrkadaşlarımızı tekrarda çok tebrik ediyorum,herkez gibi çok emek harcadılar onlarda ve hak ettiklerini aldılar,umarım ben ve beni gibi kalan arkadaşlarda mart da nihai sonuca ulaşabilirler.

bu arada Ogün bey heyecanımızdan sizi unuttuk sanmayın size ve diğer yeni geçtiklerini öğrenen arkadaşlarada sonsuz tebrikler

ilk girişimde 7 dersin 4 ünü vermiştim belki inanmayacaksınız ama çalışmadan ,kalan 3 ders ciddi ciddi çalışma gerektiriyor.Maliyete çalışıp girdim ama sonuç fiyasko,Denetim ,Vergiden 3 hakkım maliyetten ise 2 hakkım kaldı.Bu maliyetten çok korkmaya da başladım açıkcası,çalışmaya nerden başlayıp nasıl kurtulacağımı düşünüyorum 2 aydan az bir zaman kaldı ve Martta bu işi bitirmek lazım Kalanlar birbirimize destek olalım Paylaşalım tartışalım.Yolun sonun da hüsrana uğramayalım.Kimsenin emeği boşa gitmesin sonuçta bu sınav bir birikim,Birikimlerimizi paylaşarak ve bu TESMERİ değiştirerek topluma faydalı birer birey olalım.Marta Hazırlık için kalanlara Başarılar kendim dahil!!!!

Umarım marttaki maliyet muhasebesi sınavı döktüklerini toparlama sınavı olur,bu arada tekrardan sorma gereği duyuyorum dosyasını yakan forumdaş arkadaşlarımız var mı?

nerelerdesin Serengetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,
verdin mi denetimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim. Sonuçları gördüğümde çok şaşırdım.4 dersi vermişim. 2 dersten fazla verebileceğimi tahmin etmiyordum. Benim için sürpriz oldu. Bakalım mart sınavında ne yapıcaz?

arkadaşlar herkese geçmiş olsun. eğrisi doğrusu ile atlattık bu sınavı. belgeyi hak edenlere bundan sonra başarılar. ama şimdi önümüze bakma zamanı. ben denetim ve mevzuattan kaldım. bu derslerde sınava girecek arkadaşlar varsa bilgi ve kaynak paylaşımına girmek istiyorum. msn adresim [email protected]. tekrar herkese geçmiş olsun. (geçen geride kaldı ,artık önümüze bakalım)