Ya şaka nasıl yapıyosunuz, kalbim duracak heyecandan şimdiiMaliyetci sen misin yoksayıllardır anamizi aglattin
İstanbuldan aranıpta söylemeyen varsa hakkımı helal etmiyorum ona göre
5 dakkadan aranmazsam ben de kaldım, garip olacak ama soyadınızın 2. harfi nedir?
Sayın meslek mensubu arkadaşlarımız;
Maliyet muhasebesi dersinde 2 sorudan birine yarım cevap veren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum aramıza hoş geldiniz.
Sayın Meslek mensubu arkadaşlarımız odamız telefon faturasını ödeyemediğinden dolayı kazanan adayları arayamıyoruz, beklettiğimiz için özür dileriz.
Sayın Meslek mensubu arkadaşlarımız odamız telefon faturasını ödeyemediğinden dolayı kazanan adayları arayamıyoruz, beklettiğimiz için özür dileriz.
alfabetikse bana geçmiş olsun, tek ders maliyetti bir sorunun cevabı kesin doğruydu, kafayı yemek üzereyimikinci harf o. Darisi basina kardesim.
alfabetikse bana geçmiş olsun, tek ders maliyetti bir sorunun cevabı kesin doğruydu, kafayı yemek üzereyim
alfabetikse bana geçmiş olsun, tek ders maliyetti bir sorunun cevabı kesin doğruydu, kafayı yemek üzereyim
benimde tek ders vergi 3 soru doğru ve alfabetik sıraya kaldıysak geçemedim heraldealfabetikse bana geçmiş olsun, tek ders maliyetti bir sorunun cevabı kesin doğruydu, kafayı yemek üzereyim
Sayın meslek mensubu arkadaşlarımız;
Maliyet muhasebesi dersinde 2 sorudan birine yarım cevap veren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum aramıza hoş geldiniz.
İnşallah seninle aynı meslekten değilizdir. Yazikfaturayı ödedim sizi arıyacağım telefon numaranızı yazarmısınız?
Başlıyacam sana bayansın ayıp oluyor diyecekler hastamısın sen arkadaş ya git kendine başka eylence yeri bul yoksa kulakların çok çınlıyacak