29-30 Haziran Yeterlilik Sınavı Hakkında

Arkadaşlar, mart 2013 sınavına ilk defa girmiş ve meslek hukuku hariç bütün dersleri vermiş biri olarak, şuu söylüyorum. 7de 7 yapmak işten deil, hiç gözünüzde büyütmeyin, ben 7de 6 yaptım ve meslke tende sadece kendi ihmalkarlııma kaldım. Hazirandada meslek hukukunu verecem, inşaallah, dikkatli çalışın bol soru okuyun, özelliklede meslek hukukuna dikkat edin, özellikle son sınavlarda, soru tarzı diplere inmeye başladı, satır satır okuyun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar, mart 2013 sınavına ilk defa girmiş ve meslek hukuku hariç bütün dersleri vermiş biri olarak, şuu söylüyorum. 7de 7 yapmak işten deil, hiç gözünüzde büyütmeyin, ben 7de 6 yaptım ve meslke tende sadece kendi ihmalkarlııma kaldım. Hazirandada meslek hukukunu verecem, inşaallah, dikkatli çalışın bol soru okuyun, özelliklede meslek hukukuna dikkat edin, özellikle son sınavlarda, soru tarzı diplere inmeye başladı, satır satır okuyun.

vergide sayısal soruyu yapamazsak kalıyor muyuz? illa herkes uygulamayı doğrumu yapıyor sınuna kadar ? çünkü gıcık bişey sordularmı herkes bilcek diye bir durum yokki :(

vergide sayısal soruyu yapamazsak kalıyor muyuz? illa herkes uygulamayı doğrumu yapıyor sınuna kadar ? çünkü gıcık bişey sordularmı herkes bilcek diye bir durum yokki :(
Hayır muhakkak yapmak zorunda değilsin.ben ikinci girişimde yapmadım 40 almıştım diğer 3 sorumda tam değildi fazla bile almıştım.3 soru daha var 25 er puanlık.

selam arkadaşlar benim stajım eylül ayında bitecek ve aralık ayında sınava giricem der çalışmaya bu ay başlıcam tecrübeli arkadaşlara soruyorum geç mi kaldım yoksa??muhasebe konusunda staja başladığımda hiç bilgim yoktu ingilizce iktisat mezunuyum....ama şuan iyi olmasam birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum.

selam arkadaşlar benim stajım eylül ayında bitecek ve aralık ayında sınava giricem der çalışmaya bu ay başlıcam tecrübeli arkadaşlara soruyorum geç mi kaldım yoksa??muhasebe konusunda staja başladığımda hiç bilgim yoktu ingilizce iktisat mezunuyum....ama şuan iyi olmasam birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum.

Kursa gideceksen eğer erken bile denilebilir. Kursa gitmeyeceksen geç kalmadın. 6 ay var daha sınava ;) İyi çalışmalar..

Tebrik ederim kardeşim bize takdik verirmisin..lütfen

vergi hukukuna girecek arkadaşlar yanlarında hesap makinası götürmeyi unutmasınlar.hesap makinası kullanmaya izin veriyorlar

Beyler sınav ortamı nasıl mesela ben dışardan gelip ist sınava girecem tlf yanımda kapalı şekilde bırakabilir miyim çünkü sorun yani tlf bırakacağım yer yok yabancı yer bide sınav ortamı nasıl neler yapalım lütfen girenler cevap yazsın şimdiden teşekkürler

evet telefonunu yanında kapalı şekilde bırakabiliyorsun.sınav ortamı bildiğin öss,ales,staja başlatma,kpss sınavları gibi.ekstradan bir durum yok.yanına suyunu hesap makinanı kalemlerini sınava giriş belgeni almayı unutma başka bişeye gerek yok.bir de benim gireceklere tavsiyem pencere kenarına oturmayın.dışarıdan gelen sesler dikkatinizi dağıtabilir

Arkadaşlar, sınava girişlerde başörtüsü problem ediliyomu? Bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşlar, sınava girişlerde başörtüsü problem ediliyomu? Bilgilendirirseniz sevinirim...

sınavda başörtüsü sorun olmuyor. rahat edeceğiniz şekilde sınava gelebilirsiniz.

sınav salonuna girmeden üst baş araması da yok. cep telefonunuzu sessize veya kapalı duruma getirip yanınızda cebinizde çantanızda durabilir.

sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

korkuyorum. umarım emeğimin karşılığını alabilirim umarım yeterlilik sınavı için tüm derslerden yeterliyimdir.:((( zor işmiş bu. ne alese ne öss ye benziyor. oku Allah oku bitmedi.