öznur erbay
Katkı Sunan Üye
Genelde öyledir yada bana hep öyle denk geldi.temmuz kolay dönemmi oluyor birden ümi,tlendim![]()
Genelde öyledir yada bana hep öyle denk geldi.temmuz kolay dönemmi oluyor birden ümi,tlendim![]()
Hayır kesinlikle yanınızda kağıt vs.götürmüyorsunuz.eğer kağıt yetmezse türmob kaşeli kağıt veriliyor.her kağıt için imza atıyorsunuz.İlk defa giricem sınava.Bişey merak ediyorum yanımızda a4 götürmeye gerek varmı. Yani cevap kagıtları yeterlimi soruları cevaplamamız için...
Rica ederim sorabilirsin aklında kalan şeyleri.çizgili kağıt veriyorlar kayma vs.olmuyor yani.yazının güzel olmasından çok bilgiye bakıyorlar ama.benim yazımı okurken kesin zorlanıyorlardır mesela.Bunu bilmem çok iyi oldu tesekkurler.Bir şey daha soru basit olacak ama kusura bakmayın Sayın Öznur Erbay. Bu kagıtlar düz a4 mu yoksa çizgili kagıt mı.? Bunu sormamdaki amac cevapları yazarken düz a4 kagıdında sağa sola aşagı yukarı kaymalar olabilir yani gösteriş düzen biraz bozulabilir.Merak ettim teşekkürler şimdiiden
Arkadaşlar Finansal Analizden sadece formüllerin yazılı olduğu ders notu olan var mı acaba.Formülleri tekrar etmek istiyorum ama tek sayfa olarak yok bende
Evet gidebilirsin o şekilde sorun olmaz sanmıyorum.bayanlarda o tarz giyinen vardı çünkü.Arkadaşlar bende bişey sorucam biraz komik olucak ama kusura bakmayın ilk kez gireceğim.Sınav giriş belgesinde ilgili kurumun kılık kıyafet yönetmeliğine dikkat edin diyor, malum havalar sıcak, sınava diz altı diye tabir edilen bermuda pantolanla gelsek sıkıntı çıkarmı kotla pişmenin gereği yok
marmara üniversitesinin böyle bir kılık kıyafet yönetmeliği varmıdır? Şimdiden teşekkürler...
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Sınav günü girişte dağıtılan örnek soru/cevap kitapçıklarını mutlaka alıp göz gezdirin benzer veya aynıları çıkabiliyor. Özellikle Bilge ve dehanınki.[/QUOTE
girişte başlatmadaki gibi kitapcık dağıtılıyomu ? iyimiş.okuduğumuz yetmedi birazda o kitapçıkları okuruz.
maliyet 1.soruda maliyete sabit gügleri eklemeyi unutmuşum soru komple gitti yaptım ama sabit gügsüz yaptım 2.sorunun 1dağıtımı yaptım ısıtmayıda dağıttım ama personel taşımada ne olduysa yanlış hesaplamışım gidişata puan verirlermi yoksa sonucamı bakıyolar aralığamı kaldım
. Ama yine de insafsız kağıt okumuyorlar...Benim önceki maliyet sınavında 3.dağıtım gidiş yolum doğruydu ama puan vermemişler maalesef inşallah geçersiniz bu dersten...