3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

Soyadım T. Şimdi aradılar.. Geçmiş olsun herkese.. Bekleyenlere de sabır diliyorum. Arayacaklar mutlaka. ;)

arkadaşlar tebrik ediyorum Bişey merak ettim aradıkları numaralar ev telefonu mu cep telefonu mu?

erkemoz ' Alıntı:
Soyadım T. Şimdi aradılar.. Geçmiş olsun herkese.. Bekleyenlere de sabır diliyorum. Arayacaklar mutlaka. ;)

t ney arkdaşım tam ayzarmısın soy adını

CANKAT ' Alıntı:
arkadaşlar tebrik ediyorum Bişey merak ettim aradıkları numaralar ev telefonu mu cep telefonu mu?
arayan numara ismmmo icin 02123158400 aradiklari cep.

atakan senin telefonun cep mi ev mi?

üstadlar yazdıktan sonra aradılar tekbaş soyadım sadece maliyetim kalmıştı haluk bey aradı saolsun darısı bekleyenlerin absına

teşekkür atakan,kazan arkadaşlara bundan sonraki mali müşavirlik hayatında başarılar dilerim.

Arkadaslar beni de aradilar :) 3158400dan ariyorlar, soyadim Ü. Allah bu sevinci herkese nasip etsin.

Ve sonunda aradılar U ile başlıyor soyismim .

Herkese bol şans

Ü Harfine gelindiğine göre ben itiraz için gerekli parayı toplamaya başlıyayım o zaman :))))

üff aramadılar yaaaa
beklemekten sıkıldım artıkk
allahım nasip et ne olur

Arkadaşlar, soyadım K ile başlamasına rağmen İsmmmo beni öğlen 1 civarı aradı. Anladığım kadarıyla bu işin harf sıralamasıyla ilgisi yok. İlk girişimde 7'de 7 yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an :D
Bu arada vergiden kalan arkadaşlara bir tavsiyem olucak: lütfen notlardan değil kanunların kendisinden çalışın. dersanelerin verdikleri notlar da çok yetersiz. Herkese başarılar.

Umarım 1,5 saat sonra sistem açılır da mali müşavir olup olmadığımızı öğreniriz, olur da o sistem daha önce de pek çok kez yaşadığımız gibi açılmazsa işte o zaman olacakları aklıma bile getirmek istemiyorum :o. Ben elimden gelen herşeyi yaptım başkanına kadar konuştum. Yapılacak tek şey kaldı beklemek.

Arkadaşlar şimdi Oda yı aradım, Hiçbir şekilde sıralama yok diyolrlar aranırken yani misal S ile başlayanları 1 kere de aramıyorlar dedi yetkili, hala umudum var:)

Tarras ' Alıntı:
Arkadaşlar, soyadım K ile başlamasına rağmen İsmmmo beni öğlen 1 civarı aradı. Anladığım kadarıyla bu işin harf sıralamasıyla ilgisi yok. İlk girişimde 7'de 7 yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an :D
Bu arada vergiden kalan arkadaşlara bir tavsiyem olucak: lütfen notlardan değil kanunların kendisinden çalışın. dersanelerin verdikleri notlar da çok yetersiz. Herkese başarılar.
nasıl ve ne şekilde çalıştınız acaba merak ettim.
ayrıca tebrik eder,m sizi muhteşem bir duygu olsa gerek

açıklandı