3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

Ben 4. hakkımdada vergiden 35 ile kaldım. Son hakka kaldı işim. Bu tarz soru gelirse dosya yakıcaz anlaşılan. Bitiren arkadaşları tebri ederim.

valla vergiden geçenleri tebrik ediyorum...biz nasıl çalışacaz bilmiyorum 4. girişim olacak hamile halimizle bebekle kanun ezberliyoruz artık yeni kanun alacam marta kadar ezberlicem artık...

Arkdaşlar vergiden inanın bire bir cevap vermedim. Ama hepsinide cevapladım. İndirimli sorum resmen yanlıştı. Ama geçeceğimden emindim. Rabbimde yardım etti. Bende not var vergiden. Bazı arkdaşlara gönderdim . isteyen olursa gönderirim. Faydasını görürsünüz derim.

sınavlarda dönem dönem artık bazı dersleri zorluyorlar. mesela bir ara finansaldı yusuf sürmen dönemi. sonra maliyet oldu. şimdi vergi. finansal ve maliyet çok kolaylaştı artık tepkilerden dolayı vergiyi mart döneminde biraz daha kolaylaştırırlar.

ben isterim...vergi zor yaa inşallah bizde geçeriz tek ders o kaldı 4. giriş olacak.

kolaylaştırıyorlar ama sürmen sayesinde çok dosya yandı....inşallah dosya yanmadan vergide kolaylaşırda bizde geçeriz

halilaklan ' Alıntı:
. Bende not var vergiden. Bazı arkdaşlara gönderdim . isteyen olursa gönderirim. Faydasını görürsünüz derim.

Banada göndermeniz mümkün mü acaba teşekkürler.

yasemenn ' Alıntı:
valla vergiden geçenleri tebrik ediyorum...biz nasıl çalışacaz bilmiyorum 4. girişim olacak hamile halimizle bebekle kanun ezberliyoruz artık yeni kanun alacam marta kadar ezberlicem artık...

yasemen hanım allah yardımcınız olsun benimde 2 tane çocuk var biri 12 diğeri 12 aylık çook zorlandım ama ilk seferde verdim hepsini darısı başına eğer hamileyseniz bebiş doğmadan inşallah verirsiniz....İNŞALLAH HERKES VERİR...

vergiden bu dönem hariç son on yıl gibi sorarlarsa geçeriz ama yine kalem oynatmamızı istemezlerse işimiz zor

GÖKDENİZ ' Alıntı:
vergiden bu dönem hariç son on yıl gibi sorarlarsa geçeriz ama yine kalem oynatmamızı istemezlerse işimiz zor

öenmli olan doğru yazmak değil zaten yazmış olmak anladığım kadarıyla çünkü vergiden 50-60 alan hiç bir arkadaşım doğru cvp verdim demiyor
şişirilmiş notlar bunlar ben 35 aldım 0 çekmem gerekidi

achilles_37 ' Alıntı:
halilaklan ' Alıntı:
. Bende not var vergiden. Bazı arkdaşlara gönderdim . isteyen olursa gönderirim. Faydasını görürsünüz derim.

Banada göndermeniz mümkün mü acaba teşekkürler.

arkadaşlar mailim: [email protected] buraya mailleriniz gönderin ben size gönderirim. Notları bizzat kendim hazırladım
Konular:
GELİR VERGİSİ KANUNU
KURUMLAR VERGİSİ KANUNU
VERGİ USUL KANUNU
KATMA DEĞER VERGİSİ KANUNU
KATMA DEĞER VERGİSİ KANUNU
AMME ALACAKLARI TAHSİLİ USULU HAKKINDAKİ KANUNU
ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ KANUNU(ÖTV)
DAMGA VERGİSİ KANUNU(DMGV)
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU(MTV)
ÖDEME KAYDEDİCİ CİHAZLARI KULLANMALARI MECBURİYETİ HAKKINDA KANUN
VERASET VE İNTİKAL VERGİSİ KANUNU

valla tek umudum o doğuma geliyor son hakkım temmuzda 9 aylıkken veremem hamilellikte alıyorum vergi kitabını okuyorum bi bakmışım uyumuşum zor geçiyor masada oturamıyorum belim ağrıyor çocukla zaten çok zordur hella olsun martta verecem diye pazartesi kanun alacam marta kadar ezberlicem şansa bırakmak istemiyorum ama vergiden geçenler nereye çalıştı yardım ederseniz çok sevinirim bakalım yaaaa

yasemen hanım geçicek inşallah martta vericeksiniz be kursa gitmiştim ama sonuçta kurstada sorulan 4 sorudan 2 sini göstermişlerdi notlardada yoktu diğer 2 soru yapamamıştım...ben kanunu ezberleyip daha sonra deftere yazarak çalıştım...inşallah martta verirsiniz ,bu gece kandil veremeyen herkes için dua edicem martta versin diye....

teşekkür ederim bakalım ben zaten başlamıştım çalışmaya bide kanun alacam...evet buarada herkesin kandili mübarek olsun bu güzel günde biçok kişi smmm oldu darısı başımıza artık bizde kanun ezberleyerek geçeriz inşallah doktorum çocuk hukukçu olacak bakalım daha sınav açıklanacak geçtinmi geçmedimmi stres yaptım ...hayırlısı herşeyin herkesin gönlüne göre versin saol maşallah tebrik ederim sizide çocuklar varken vermek daha zordur ....

halil bey notlar için teşekkür ederim yollamışsınız mailime çok teşekkürler rabbim ruhsatınızı hayırlı etsin tekrardan tebrikler ...darısıda başımıza çok saolun mailinizi aldım

Rica ederim inşallah faydası olacaktır. Ben kalacağım diye onlara ekleme yaptım. Damga vergisini felan ama size nasip oldu.

Hayırlı akşamlar herkese. Bu günüde iş yapmadan kapattık :) İyi kandiller tüm arkadaşlarımıza.

yaa mali tablolar ve meslek hukukundan hiç not olan var mı elinde???

ohhhhhh be 100 geçmişim allaha şükür artık ders yok..... bu siteye girip ders sıkıntılarını dinlemekte yok artık allah yardımcınız olsun

7-6 dersten kalmışımm hukuk 100 dü tüm sorularım doğru 5 almışımm bu ne allah aşkına yahuu.....sırf para koparmak içinmii ..........

YUBUCU ' Alıntı:
7-6 dersten kalmışımm hukuk 100 dü tüm sorularım doğru 5 almışımm bu ne allah aşkına yahuu.....sırf para koparmak içinmii ..........

itiraz edersen birkaçından geçme durumun olabilir