Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları
Stajere çile çektirmeyi alışkanlık haline getirdiler üyelerine meslek grubuna bu kadar çileyi reva gören başka bir kurum göremezsiniz her sınav sonucu döneminde aynı şey bugün listeyi yetiştiremeyen yarın sonuçları da yükleyemez benden söylemesi
Sınav sonucu sonrası hayatında büyük bir değişiklik yaşayacak var mı? "Kendi büromu açacağım" , "Maaşına ek zam alacağım" , "Kız istemeye gideceğim " vs. Yoksa sadece sınav stresinden mi kurtulduk diye seviniyoruz ?
Bizim zam olayı sonuçlandı ben de etki etmeyecek sadece kurtulayım şu stresten millete laf anlatmaktan sonra iş ile ilgili duruma bakacağız açıklanmayacağını bile bile teosu güncelleyip duruyorum ister istemez stres oluyor insan ben kalacağımı düşünmüyorum ama ortalama sıkıntım var
muhtemelen çoğu maliyet kaç dönemdir yaktılar herkesi maliyetten benimde ortalama sıkıntım var en az 70 almam gerek 2 sorumda birebir doğru ama yinede korkuyorum 30 puanımı kırarlarsa naparım diye (