Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları
aslında bende ilk sorunun iki şıkkının yapmıştım finansal kiralamada açok ayrıntı değilde bildiğim kadarıyla yazıştım indirimli kurumlarda teşvik amaçlı tarzı şeyler yazmıştım 4 soru tamamen yanlıştı neyse artık napalım kaldık işte artık mart sınavına tek dersten gircem uumarım bu tarz sorular gelmez
yaa nasıl iştir şimdi antalya odasını aradım bize gelen bişey yok diyorlar, diğer odalar çatır çatır açıklıyor dedim evet biliyoruz ama bize gelen bişey yok diyor. aklım almıyor bu meret mail ile gidiyorsa hepsine gitmez mi birine gidip diğerine nasıl gitmiyor yaa.
abuk subuk sorular sormasalardı vergiden, şimdi smmm olmuştum.... Nasıl geçilir bu ders? neye çalışacağız motorlu taşıtlarla veraset ve intikal vergisinden başlamak lazım herhalde....
yaseminbb ' Alıntı:
abuk subuk sorular sormasalardı vergiden, şimdi smmm olmuştum.... Nasıl geçilir bu ders? neye çalışacağız motorlu taşıtlarla veraset ve intikal vergisinden başlamak lazım herhalde....
aynen arkadaşım bende napcağımı şaşırdım(üff üff bide küçük oğlu var ders çalışmak tam bi eziyet oluyor ...nerden başlıcaz bende bilmiyorum tek dersten gircem bende .