3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3-4 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan SMMM Sınav Sonuçları

Ben 15 dk sonra çıkacağım evde nette yok. Sanırım sabah burdan kaldığım yerden devam ederim :), erken yatayımda sabah çabuk olsun :)

yok arkadaşım ben odayı arayıpta öğrendim..kalanlara yollanmıyor

valla benide aramadılar yaaa vergi zaten çok iyi geçmemiştim ama ankara odası smm olanlara mesaj atıyor smm oldunuz diye iki arkadaşıma mesaj gelmiş....aramayanlar kaldımı şimdi onu anlamadım...

vergiden bu kadar gereksiz sorular sorulmamıs olsaydı şimdi mali müşavirdim.. vergi 25 :( nasıl geçilir bu ders neye calısılır bılemıyorum..

katamaran inşallah son hakkın değildirde en azından umudun devam eder

antalya odasından hiç arayan yok mu yaaa:((

sağol arkadasım..son 2 hakkım kaldı işte..

katamaran hangi oda ankara odası söylemiyor vergide 3.hakkımdı evliyken çalışmak çok zor keşke banada mesaj gelseydi smmm oldunuz tebrikler diye yazıyı görecekmiyim onu bekliyorum ama notlarınızı hangi odayı aradınız ankara odası söylemiyor...aradım söylemediler notumu

Yalnız İsmmo bahanesi ilginç bize gelmedi. Ara iste arkadaşım isteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü demişler :)

benim eşim aradı izmir odasını sölediler

Arkadaşlar son yazım bu günlük.
Acaba tek derse kalıpta maliyet gibi iyi geçtiği halde mesaj,tel gelen yok demi İstanbul için soruyorum. içim rahat etsin en azından aramadılar diye

ben istanbuldan bekliyorum tek ders son hak

bende istanbul maliyet cok ii geçti 100 gibi yane ama aranmadım aranan yok ismmmo dan için rahat olsun

tamam arkadaşım İnşallah geçersin. Herkese iyi akşamlar.
Valla çalışamadan mesai bitti Allah affetsin beni :(

arkadaşlar aynı dertten yanıyoruz bu ismmmo bizi kavurdu leblebiye mi ihtiyacı var ne?

banada mesaj gelmemişti kocaeli odasını aradım. mesajımı gömderıldığını söledıler. mesajın gelmemesınınnedenı ıse telefon ayarlaırımın reklam mesajlarına kapalı olabıleceğinden kaynaklanabıeceğini söyledir. artık mali müşavirim çok şükür. artık SMMM KAMİL OSMA olarak devam edicez. emeği olanlardan allah razı olsun.

aramaların bir kısmı yapılabildiğine göre ,
yarın teos a söyleidkleri saatte yükleyebilirler umarım.
tabi sistem o saatte şansımıza açılırsa:)
ben de çokmerak ediyorum verigiden geçenler kaç ile geçtile lütfen bunu yazın olur mu?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, beni bizim oda başkanı aradı, bir dersten kalmışsın dedi, ben de vergi hukuku mu diye sordum, hayır dedi, muhasebe denetim dersinden kalmışsın... Ben de bir ŞOK hali, ciddimisiniz başkanım dedim, evet dedi, niye şaşırdın dedi, ben kesinlikle Denetim dersinden kalmayı beklemiyordum. VERGİ HUKUKU DERSİNDEN GEÇTİĞİME Mİ SEVİNEYİM, DENETİM DERSİNDEN KALDIĞIMA MI ÜZÜLEYİM, 7 DE 7 YAPMADIĞIMAMI ÜZÜLEYİM... Neyse herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar, sizinle paylaşmak istedim.

Ferhat Uslu
Diyarbakır

ferhat kardeşim 7/ 7 Senin hakkındı istanbul-diyarbakır arası 3 ay kurs için çektiğin çileyi hesap edince ama sen yinede vergiden dolayı sevin

ismmm odasına kayıtlı stajyer arkadaşlardan rica ediyorum odadan haber alınca yani mesaj gelince lütfen paylaşın
şimdiden teşekkürler herkes için hayırlı sonuçlar diliyorum+ sakinleştirici almanızı tavsiye ediyorum ben öyle yaptım