!!!!!!!!!!

Ynt: !!!!!!!!!!

Ben kilitledim.
Sebebi ise daha önce açılmış olna buna benzer başlıklarda forumdaşların malesef bize yakışan bir düzeyde tartışma yapmayı başaramamasıdır. >:(

Neymiş yakışmayan.? Açıklayın da kusurumuzu bilelim. Bir daha yapmayalım. ;)

yani burda insanların hangi konuyu açıp açamayacağına siz karar veremezsiniz eğer konu içerisinde hakarete varan bişi olursa engeller veya uyarırsınız olur biter

Tehlikeli gördüğüm için baştan önlem aldım.
Ayrıca konuları kilitlemek veya silmek yetkimiz vardır.

Selamlar.
Tabiki düzeyli olmak koşuluyla her türlü konu açılıp tartışılabilir.Fakat son bir kaç aydır spor,özellikle de futbol konusunda açılan konular maalesef aynı düzeyde sonuçlanmamıştır.Bir süre sonra ortam gerilerek karşılıklı atışma haline dönüşmektedir.Tabi ki şu an açılan konunun da o şekilde sonlanacağı demek değildir fakat konunun açılış cümlesinden hareketle gidişatın o yöne doğru kayacağını açıkçası bende düşünmekteyim.
Yoksa,düzeyli ve seviyeli başlayıp bitirebildikten sonra her konu elbette açılıp kritik edilebilir.
benim fikrimde bu yönde.
Saygılar.

bölesine basit bi konunun nesini tehlikeli gördünüz anlamış değilim ayrıca henüz hiç bir yorum yapılmadan kilitliyosunuz konunun gidişatına göre kilitlerseniz anlarım bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum siz baya ürkmüşsünüz anlaşılan ben yinede meslektaşlarımıza güvenelim diyorum ayrıca internette hangi foruma girerseniz girin bu ve benzeri konulara rastlarsınız heryerde konuşulan bişeyi burda neden konuşmayalım bir iki kendini bilmez yüzünden bu uygulamayı ve verilen bu yetkiyi doğru bulmuyorum

Böyle bir kanıya varmadan önce daha önce açılmış futbol konsundaki başlıkalara bir bakınız bence.

smmmtarkan ' Alıntı:
bölesine basit bi konunun nesini tehlikeli gördünüz anlamış değilim ayrıca henüz hiç bir yorum yapılmadan kilitliyosunuz konunun gidişatına göre kilitlerseniz anlarım bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum siz baya ürkmüşsünüz anlaşılan ben yinede meslektaşlarımıza güvenelim diyorum ayrıca internette hangi foruma girerseniz girin bu ve benzeri konulara rastlarsınız heryerde konuşulan bişeyi burda neden konuşmayalım bir iki kendini bilmez yüzünden bu uygulamayı ve verilen bu yetkiyi doğru bulmuyorum

arkadaşlar haklı sayın yöneticilerim

Tamam sorun değil. Ben hemen açarım. Ama düzeni korumak bu kilide itiraz eden siz forumdaşların . Bakın en ufak tolerans göstermem

Başlık açılmış bakalım bu sefer seviyelir bir şekilde ve saygı çerçevesinde tartışılacak mı? Umarım diğer başlıklar gibi olmaz :)

Evet sn Gamze aynen bu gerekçe ile açtım. bakalım görücaz. Forumdaşlardan ricam herkes dikaktle izlesin.
Kilitlmesi de açması kadar basit bir iş. ;D

Maç ve siyaset konuları çok uzuyor bence :( sonuçta herkes haklı olduğu için