ece10 ' Alıntı:artistforvet ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:Selamlar,
Önceki kullanıcı adım "holden17"
Tek ders finansal muhasebesi idi ve 62 almışım.
arkadaşım açılış dönem işlemler kapanış t ler gelir tablosu bilanço ve sözel sorular nekadarını yapmıştın.. ayrıca şu 493 hs onu doğru yapmışmıydın..
kaç doğrun vardı hatırlıyomusun acaba?
18 yevmiye maddesinde 14-15 doğrum vardı.
sözel yapmışmıydın
tebrik ederim.. hangi dersti. finansalsa kaç yevmiye ve nereye kadar yapmıştınız..burcu83 ' Alıntı:beni de aradılar şimdi tek dersim vardı vermişim çok mutluyum...
burcu83 ' Alıntı:soy ismim Ç ile başlıyor ....
Serkan Özdemir ' Alıntı:ece10 ' Alıntı:artistforvet ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:Selamlar,
arkadaşım açılış dönem işlemler kapanış t ler gelir tablosu bilanço ve sözel sorular nekadarını yapmıştın.. ayrıca şu 493 hs onu doğru yapmışmıydın..
sözel yapmışmıydın
Sözel hiç yapmamıştım.
artistforvet ' Alıntı:tebrik ederim.. hangi dersti. finansalsa kaç yevmiye ve nereye kadar yapmıştınız..burcu83 ' Alıntı:beni de aradılar şimdi tek dersim vardı vermişim çok mutluyum...
eeee ' Alıntı:ben de arandım heyecendan titriyorum.
tek ders finansal 70 dedi herhalde hatırlamıyorum.
Türkiye rekoru galiba dedi.
ben bu kadarı beklemiyordum 4 yevmiye yanlıştı dehaya göre.
geçen herkese hayırlı olsun.
artistforvet ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:ece10 ' Alıntı:artistforvet ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:Serkan Özdemir ' Alıntı:Selamlar,
sözel yapmışmıydın
Sözel hiç yapmamıştım.
18 yevmiye maddesi dediğin kapanışlar dahilmiiydi. sözel hariç fulmu yapmıştın..