4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Meraba arkadaslar acaba komisyondaki vergi hocası Mart sınavında değişir mı tek ders vergi kaldı finansal gibi tepe takmak olmak istemiyorum çok korkuyorum

Freddy ' Alıntı:
life ' Alıntı:
arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.
bende istiyorum lütfen [email protected]

ben maliyete islam çankaya( sarı kitap) la geçtim...çankaya kitabında çok iyi anlatılmış maliyet

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar gözümüz aydın yusuf sürmen belasından kurtulduk istifa ettirildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada müjdem karşılığında dularınızı bekliyorum

arkadaşlar sürmen devam ediyor tesmerden bu bilgide :((((

aysegul_ant ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar gözümüz aydın yusuf sürmen belasından kurtulduk istifa ettirildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tesmer ya devam ediyor diyor ya da bilgimiz yok diyor zaten...

aysegul_ant ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:

Devam etsin ya alışmıştık, zaten planda sormadığı hesap ta kalmadı,
en kötü ihtimal aylarca çalışıp emek verdiğin ve 3 saat boyunca kafa patlattığın
tüm yevmiyeleri, bilançosunu, gelir tablosunu, kebirini, kılını, tüyünü stres içinde
yetiştirmeye çalışıp 3 tane "aklınca" tuzak kurduğu soruları yanlış yapıp 32 alırım
daha kötü ne olabilir ki...

arkadaşlar bende sadece finansal kaldım nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.bilgi verirseniz sevinirim....

melike kardeşim . finansaldan imkanın varsa kursa git . hocalar bu dönem çok kullanılmayan hesapların da üzerinde durcaklarmış galiba . ben ilk girişte tüm derslerimi verdim . deha mecidiyeköye ya kursa gitmiştim . hocalar çok iyi . finansal için öncelikle yevmiye kayıt düzenine her kayıtta uyman lazım . madde nosu tarihi hesap kodu açıklama sırası madde açıklaması gibi . mutlaka yazılı soruları cevapla . bilmesen bile bir yorum yapmaya çalış . yusuf sürmenin kullandığı nakliyede 612 hesap kredi kart sliplerinde 127 hesap gibi inceliklere uyman lazım . bir de kullanılmayan hesaplara mutlaka incele. bu dönem finansal kiralama gibi bir soru gelebilir .

allah razı olsun finalsal kiralamaya hiç bakmadım bakıyım notlarınız varmı paylaşabileceginiz

finansal notlarımı kalan bir arkadaşa verdim . ama dediğim şeyler önemli kısımlar . anladığım kadarıyla yusuf sürmen hesap planına hakimiyete ve cevap kağıdının düzenine önem veriyor . adam geldiğinden beri sorduğu sorulara bakarsanız soru kalıpları hakkında fikir edinebilirsiniz .

Merhabalar...

Finansal muhasebe ve maliyet notları olan arkadaşlarım lütfen [email protected] adresne gönderirlerse muhteşem olur. en kısa sürede bekliyorum. bak gönderin başınıza harika hatta olağanüstü bişey gelecek.... inanamayacaksınız...

kursda haftasonu hoca, surmen ın gıttıgını soyledı ve eskı komısyonun tarzında sorular cozdu..