bende istiyorum lütfen [email protected]life ' Alıntı:arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.
Freddy ' Alıntı:bende istiyorum lütfen [email protected]life ' Alıntı:arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.
servetciftci ' Alıntı:arkadaşlar gözümüz aydın yusuf sürmen belasından kurtulduk istifa ettirildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada müjdem karşılığında dularınızı bekliyorum
aysegul_ant ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:arkadaşlar gözümüz aydın yusuf sürmen belasından kurtulduk istifa ettirildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşlar sürmen devam ediyor tesmerden bu bilgide(((
aysegul_ant ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:arkadaşlar gözümüz aydın yusuf sürmen belasından kurtulduk istifa ettirildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşlar sürmen devam ediyor tesmerden bu bilgide(((
Freddy ' Alıntı:size zahmet bana da atar mısınız. [email protected]life ' Alıntı:arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.
phoboss ' Alıntı:bende aradım oda başkanını yusuf hoca gitmedi dedi.söylentılere kulak asmayın dedi