4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Bu not vermenin en kötü yanı. Elimde denetim notu var mesela, isteyene mail atabilirim diyorsun. x kişi istiyor mail atıyorsun, x teşekkür etmeden bi mesaj daha atıyor. Maliyet notları da var mı :P Böyle devam ediyor..

Arkadaşlar Finansal muhasebeden Yusuf hocanın gideceği bilgisini alan var mı?Ankara odasında bu konuyla ilgili ; komisyon öyle kolay kolay değişmez,bir komisyon geldi mi 4-5 yıl aynı kalır denmiş.:(

ben öyle bişey asla demedim dememde.insanlara sert ifade kullanmak hiç güzel değil.lütfen ifadelerinizle beni rahatsız etmeyin.

flower29 ' Alıntı:
ben öyle bişey asla demedim dememde.insanlara sert ifade kullanmak hiç güzel değil.lütfen ifadelerinizle beni rahatsız etmeyin.

Sana bişey demedim ya hu. Sadece erken diyorum. Son 3-6 ay kafi gelir.

bugün saat : 15.05 te türmob genel sekreteri yücel akdemir i aradım bizzat kendisi yusuf sürmenin değiştiğini yerine martta yeni bir hoca geldiğini söyledi.çok şikayet var dedi herkese geçmiş olsun...

furbyy ' Alıntı:
bugün saat : 15.05 te türmob genel sekreteri yücel akdemir i aradım bizzat kendisi yusuf sürmenin değiştiğini yerine martta yeni bir hoca geldiğini söyledi.çok şikayet var dedi herkese geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. Bilgi için. Bir de şu yeni komisyonu deşifre edebilsek ona göre kaynak edinirdik.

Selam arkadaşlar
Bende finansal muhaseben tek derse kalmıştım neyseki 63 aldım ve belgemi almaya hak kazandım.
kaynak soran arkadaşlara çalıştığım kaynakları paylaşmak istedim.

Deha finansal muhasebe
islam çankayanın kitabı
ama en önemlisi sınav sorularını çözdüm son 3 yıldaki sınav sorularını birkaç defa çözdüm.
zor oldu ama geçtim.
Darısı kalan arkaşların başına.

rica edrim sedat ben vergi ve finansal muhasebeden gireceğim martta 2 dersim kaldı.vergiden öneribileceğin bir kaynak ya da not var mı? [email protected]

life ' Alıntı:
arkadaşlar, elimde güzel ve yalın olarak anlatılmış maliyet notları var.Temmuzda sadece bu notlara çalışarak geçtim.isteyen olursa mail adresini versin yollıyayım.

Maliyet muh dersınden notlara ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım. Tşk ederım sımdıden

[email protected]

Flower kardeşim dha çok zamanın var not not diyosun e senin zamanında %100 sürmen olmayacak yahu şimdi sen sürmene çalışmış olsan sana ne faydası olacaktı, birde faydayı bırak zararı olacak o yüzden daha 1 yıl kalmamışken bile not derdine düşmenin alemi ne belki komisyon değişecek.
Daha geçen yılk herkes denetimde ömer duman diye inliyordu şimdi hasan türedi diyoruz başka birşey demiyoruz senin zamanında belkide bambaşka bir hoca çıkacak şimdiden bu kadar uğraşmak size yarardan çok zarar verir haybeden derslere çalışır durursunuz.

furbyy ' Alıntı:
Çok Şükür,inşallah gelen gideni aratmaz!Ama anladığım kadarıyla sınav taktikleri belirli dönemlerde ayrı bir döken ders tespit ediyorlar.Onla dut ağacı gibi bizi bir güzel silkeliyorlar.Geçen geçiyor kalan sağlarla yola devam oluyor.Yani ne zaman hangi ders yüksek voltta çarpar belli olmaz!

yaa noldu bu sürmen gittimi şimdi gitmedimi yokmu kesin bişiy

haklısınız belki stondhand bey. fakat 7 derste de temelim yok.şimdiden temel oturtmak istıyorum . bürodakı öğrendıklerımızle teorı farklı.yaşım gelmiş 30 a 2012 temmuzda yeterliliğe gircem yaşım olcak 32.32 yaşından sonra bır şeyler öğrenmek zor oluyo.okulda öğrendiklerinizi unutmuyosunuz ama yeni konular ı öğrenmek zor geliyo.zaten şimdiden ders çalışmıyorum. ama notlar elımde bulunsun. belkı cumartesı pazar bakabilirim diye not istıyorum sizlerden.ben sizler gibi genç değilim.şanssızlıklar yüzünden stajı geç başlattım.vede yeterlilik için benım bulunduğum şehirde kursların pek fonksiyonu yok. oyüzden sizler gibi bilgili insanların notlarını istiyorum.

teşekkür ederim

arkadaşlar bu mazeret sınavı nedir kendimi cahil hissettim birden.

bide benim aralık sınavım ilk girişimdi sınavlarada 2 yıl içinde toplamda 5 kez sınav hakkımız var ya bu 2 yıl dolumunda 2012 aralık sınavına da girme hakkım olur mu sizce. eğer sınavı 1-2 aralıkta yaparlarsa 2 yıl dolmamış olucak ama 8-9 aralık veya daha sonrasında yaparlarsa 2 yıllık süre doluyor gibi gözüküyor
bu hesaplamayı bilen var mı haklarımı biliyimde lazım olabilir gibi gözüküyor.

semyıl ' Alıntı:
arkadaşlar bu mazeret sınavı nedir kendimi cahil hissettim birden.

bide benim aralık sınavım ilk girişimdi sınavlarada 2 yıl içinde toplamda 5 kez sınav hakkımız var ya bu 2 yıl dolumunda 2012 aralık sınavına da girme hakkım olur mu sizce. eğer sınavı 1-2 aralıkta yaparlarsa 2 yıl dolmamış olucak ama 8-9 aralık veya daha sonrasında yaparlarsa 2 yıllık süre doluyor gibi gözüküyor
bu hesaplamayı bilen var mı haklarımı biliyimde lazım olabilir gibi gözüküyor.

Benim bildiğim 2 yıl içerinde 5 kez sınava katılıyorsun bir sınav pas geçme hakkın var.