kesin arancan sen beklestonhand ' Alıntı:Ne aradan var ne soran kaldık galiba soyadım D ile başlıyor neyse moral sıfır ümitler başka bahara İsmmmo dayım bu arada ne arayan var ne soran be
denetimzede ' Alıntı:issmmmo yu aradım su anda karmakarışık arıyo yönetici arkadaşlar bekliyin 10 dk oldu zaten başlıyalı diyo yaaaaaaa
battibalikyangider ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:Yav stonhand naptı ?
Patladı gitti, Ahmet abisine yardım ediyodur
![]()
koptum ya la
ama oyle demesene kardesim ya
kal gelmiştir benim gibiece10 ' Alıntı:alew nerelede
Soner KOCACI ' Alıntı:Arkadaşlar 7/7 yapmışım. Allaha şükürler olsun.
çok mutluyum Turgay Kanarya aradı. Forumdaki herkese teşekkür ederim yardımları için
çok mutluyum Turgay Kanarya aradı. Forumdaki herkese teşekkür ederim yardımları için
stonhand ' Alıntı:Ne aradan var ne soran kaldık galiba soyadım D ile başlıyor neyse moral sıfır ümitler başka bahara İsmmmo dayım bu arada ne arayan var ne soran be
sedateroglu ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:Yav stonhand naptı ?
Patladı gitti, Ahmet abisine yardım ediyodur
![]()
koptum ya la
ama oyle demesene kardesim ya
Şaka be abicim. Stonhand abicim anlayışlıdır, bişi demez bana. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz. Geçen verdiğim tahminlerin hepsi tutuyor şu anda. Boşuna mı lakabımız bay pipo Sedat![]()
http://sinav.tesmer.org.tr/index.phptembell ' Alıntı:Uzun bi bekleyiş oldu şimdi şu sınav notları konusuna gidemde
notlarımı yollıcamı sölemiştim arkadas adresini versin
ayyuk ' Alıntı:Ah anımmmmmm anımmmmmm ayyuk ölürse mezarımaaaaaaaa odaaaaaa gelmessssinnnnnnnnn
aman beni arayan falan yok güzel de geçmişti halbuki ühü ühü küçük emrah moduna girdim valla