4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

stonhand ' Alıntı:
Ne aradan var ne soran kaldık galiba soyadım D ile başlıyor neyse moral sıfır ümitler başka bahara İsmmmo dayım bu arada ne arayan var ne soran be
kesin arancan sen bekle

denetimzede ' Alıntı:
issmmmo yu aradım su anda karmakarışık arıyo yönetici arkadaşlar bekliyin 10 dk oldu zaten başlıyalı diyo yaaaaaaa

aynen öyle
lütfen sakin olun cok karışık orası

Arkadaşlar 7/7 yapmışım. Allaha şükürler olsun.
çok mutluyum Turgay Kanarya aradı. Forumdaki herkese teşekkür ederim yardımları için

battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
Yav stonhand naptı ?

Patladı gitti :), Ahmet abisine yardım ediyodur :)

koptum ya la:)

ama oyle demesene kardesim ya

Şaka be abicim. Stonhand abicim anlayışlıdır, bişi demez bana. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz. Geçen verdiğim tahminlerin hepsi tutuyor şu anda. Boşuna mı lakabımız bay pipo Sedat :)

Uzun bi bekleyiş oldu şimdi şu sınav notları konusuna gidemde
notlarımı yollıcamı sölemiştim arkadas adresini versin

Ah anımmmmmm anımmmmmm ayyuk ölürse mezarımaaaaaaaa odaaaaaa gelmessssinnnnnnnnn
aman beni arayan falan yok güzel de geçmişti halbuki ühü ühü küçük emrah moduna girdim valla

Soner KOCACI ' Alıntı:
çok mutluyum Turgay Kanarya aradı. Forumdaki herkese teşekkür ederim yardımları için

finalsandan bahset biraz kaç bekliodun ne oldu

burdayım mal gibi oturuyorum arakdaşım 7/7 yapmış sınıftan

stonhand ' Alıntı:
Ne aradan var ne soran kaldık galiba soyadım D ile başlıyor neyse moral sıfır ümitler başka bahara İsmmmo dayım bu arada ne arayan var ne soran be

arayacaklar kardeşim güzel insan.
çok süper yoğun oda, tüm stajyerler odayı kitlemis durumda
üzülmeyin nolur

4 girişimdi ve arayan soran yok içimdeki sesde kaldın diyo finansaldan yine battım..........

Soner KOCACI ' Alıntı:

Kardeşim tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Darısı bizlerin başına :)

sedateroglu ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
Yav stonhand naptı ?

Patladı gitti :), Ahmet abisine yardım ediyodur :)

koptum ya la:)

ama oyle demesene kardesim ya

Şaka be abicim. Stonhand abicim anlayışlıdır, bişi demez bana. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz. Geçen verdiğim tahminlerin hepsi tutuyor şu anda. Boşuna mı lakabımız bay pipo Sedat :)

yok be hocam ne kızıcam kompleksli bir adam değilim ben hatta bende güldüm ama şimdilik suratım bozuk üzüntülüyüm hala arayan soran yok birde soyadda D harfi yani kaldım galiba offffff offffff çok dertliyim ya çokk

Soner KOCACI ' Alıntı:

tebrikler darısı başıma

ayyuk ' Alıntı:
Ah anımmmmmm anımmmmmm ayyuk ölürse mezarımaaaaaaaa odaaaaaa gelmessssinnnnnnnnn
aman beni arayan falan yok güzel de geçmişti halbuki ühü ühü küçük emrah moduna girdim valla

istanbul daha bitmeeez
durun arıolar daha