sedateroglu
Katkı Sunan Üye
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
Alev, sen öbür tarafa (diğer foruma) gitmeyi düşünmüyon mu?
Alev, sen öbür tarafa (diğer foruma) gitmeyi düşünmüyon mu?

sedateroglu ' Alıntı:Alev, sen öbür tarafa (diğer foruma) gitmeyi düşünmüyon mu?![]()
alev34 ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:Alev, sen öbür tarafa (diğer foruma) gitmeyi düşünmüyon mu?![]()
istenmiyorum galiba
sedateroglu ' Alıntı:Vay arkadaş Tesmeri arıyorum 20 dakikadır sıranın en önündesiniz, ilk boşalan yetkili ile görüşeceksiniz diyor ama nedense bu yetkili bir türlü boşalamıyor...![]()
sedateroglu ' Alıntı:5 dakika arayla 5 kez aradım. Herbirinde en az 5 dk bekledim. Her seferinde Sıranın en önündesiniz.... diyor bağlamıyor üçkağıtçılar. Alev kendine Tesmerden şifre aldın mı? Sınav sonuç günü ana sayfadan giremezsin. Sonra yok ben bilmiyordum, bana demediniz, herkes öğrendi ben öğrenemedim diye ağlama![]()
alev34 ' Alıntı:cpa35 ' Alıntı:ymm sınavı açıklanmış, smmm de haftaya açıklanır artık
hadiii bakalımm inşallahhh diyoruzz
sedateroglu ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:Şimdi belki bi işine yaramaz ama sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz etmek için işine yaricak![]()
sedateroglu ' Alıntı:E-Use sistemini kullanırken kullandığın şifreyle (kullanıcı adı TC) giriş yapıcaksın. Şaka bi yana şimdiden o linki sık kullanılanlara ekle. Sınav sonuç günü anasayfa kitlenir, buradan daha rahat giriş yaparsın.
sedateroglu ' Alıntı:Sonuçlar açıklanınca onu da görürsün![]()
stonhand ' Alıntı:Sonunda bugünde hatta bu haftada bitti artık açıklasalarda bir önümüzü görsek şu sürmenden geçtimmi kaldmmı yahu temel dediniz temele senet verseler sürmene götürür onlara orantılı karşılık ayırttırır.
Şu adamdan bir geçsem belgeyi almış kadar olucam vallahi 2. girişim ama finansaldan dosya yakıcam diye endişe bile ediyorum.
stonhand ' Alıntı:Sonunda bugünde hatta bu haftada bitti artık açıklasalarda bir önümüzü görsek şu sürmenden geçtimmi kaldmmı yahu temel dediniz temele senet verseler sürmene götürür onlara orantılı karşılık ayırttırır.
Şu adamdan bir geçsem belgeyi almış kadar olucam vallahi 2. girişim ama finansaldan dosya yakıcam diye endişe bile ediyorum.