fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Vay arkadaş Tesmeri arıyorum 20 dakikadır sıranın en önündesiniz, ilk boşalan yetkili ile görüşeceksiniz diyor ama nedense bu yetkili bir türlü boşalamıyor...:)

sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaş Tesmeri arıyorum 20 dakikadır sıranın en önündesiniz, ilk boşalan yetkili ile görüşeceksiniz diyor ama nedense bu yetkili bir türlü boşalamıyor...:)

ooohhh iyi oluyo sana hhhıııhhhhhh bekle işte öğren hemen ne zaman açıklanmış :D

5 dakika arayla 5 kez aradım. Herbirinde en az 5 dk bekledim. Her seferinde Sıranın en önündesiniz.... diyor bağlamıyor üçkağıtçılar. Alev kendine Tesmerden şifre aldın mı? Sınav sonuç günü ana sayfadan giremezsin. Sonra yok ben bilmiyordum, bana demediniz, herkes öğrendi ben öğrenemedim diye ağlama :)

sedateroglu ' Alıntı:
5 dakika arayla 5 kez aradım. Herbirinde en az 5 dk bekledim. Her seferinde Sıranın en önündesiniz.... diyor bağlamıyor üçkağıtçılar. Alev kendine Tesmerden şifre aldın mı? Sınav sonuç günü ana sayfadan giremezsin. Sonra yok ben bilmiyordum, bana demediniz, herkes öğrendi ben öğrenemedim diye ağlama :)

aannnnaaaaaammmmmmm niye sölemiyosunuz neymiş o şifre olayı
ne şifresiiii alınıyo ?
nerden alınıyo?
ne zaman alınıyo?
neye yarıyo?
napcam şifreyi?

Şimdi belki bi işine yaramaz ama sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz etmek için işine yaricak :):):)

sedateroglu ' Alıntı:
Şimdi belki bi işine yaramaz ama sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz etmek için işine yaricak :):):)

aldım şifre falan giriş yaptım :D itirazları ve kaldığımız başvuruları burdanmı yapıyoruz şimdi
çok ağızlı belki itiraz etmiycem ben hhhııııhhhhhhh

E-Use sistemini kullanırken kullandığın şifreyle (kullanıcı adı TC) giriş yapıcaksın. Şaka bi yana şimdiden o linki sık kullanılanlara ekle. Sınav sonuç günü anasayfa kitlenir, buradan daha rahat giriş yaparsın.

sedateroglu ' Alıntı:
E-Use sistemini kullanırken kullandığın şifreyle (kullanıcı adı TC) giriş yapıcaksın. Şaka bi yana şimdiden o linki sık kullanılanlara ekle. Sınav sonuç günü anasayfa kitlenir, buradan daha rahat giriş yaparsın.

yooo öyle bişiy yapmadım ben kullanıcı adı tc kimlik numarası ok ama şifremi kendim belirledim ben şifre yazınız dediği yere istediğim şifreyi yazdım cep telefonuna bir şifre geliyo zaten
sağol vallahi yaaa evet site kitlenir burdan da bakabilirz sonuçlara staj notu ne zaman giriliyo

sedateroglu ' Alıntı:
Sonuçlar açıklanınca onu da görürsün :P

acemiyiz ez tabi :D bakalım sonuçlar açıklansa yaa artıuk bu yıl hep beklemekle geçti yaaaa bu nasıl bir iş böyle sınava hazırlanmayı bekle sınava girmeyi bekle sınavın sonucunu bekle başka gidenlerin gelmesini bekle bekle bekleee hep bekledim bu yıl (2010) yaniii

Sonunda bugünde hatta bu haftada bitti artık açıklasalarda bir önümüzü görsek şu sürmenden geçtimmi kaldmmı yahu temel dediniz temele senet verseler sürmene götürür onlara orantılı karşılık ayırttırır.
Şu adamdan bir geçsem belgeyi almış kadar olucam vallahi 2. girişim ama finansaldan dosya yakıcam diye endişe bile ediyorum.

stonhand ' Alıntı:
Sonunda bugünde hatta bu haftada bitti artık açıklasalarda bir önümüzü görsek şu sürmenden geçtimmi kaldmmı yahu temel dediniz temele senet verseler sürmene götürür onlara orantılı karşılık ayırttırır.
Şu adamdan bir geçsem belgeyi almış kadar olucam vallahi 2. girişim ama finansaldan dosya yakıcam diye endişe bile ediyorum.

Vay üstadım. Alacağımız her + puan paylaştığın notlar sayesinde. Bu sınavda geçmesen bile önümüzdeki sınav için hazırlayacağın notlar hepimizi sürmeli belasından kurtaracak, ben inanıyorum. Ama sen yine de bu sınavda işi bitirirsin inşAllah.

stonhand ' Alıntı:

6 dersin karşlılığında finansalı koyuyorum yaniiii finansaldan geçiyim 6 dersten kalmaya razıyım :D