Z
zerrin82
Ziyaretçi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
fiyasko...
fiyasko...
burcucakir ' Alıntı:ya siz tc no kısmına kadar geliyomusunuz ben oraya kadar bile gelemedim bembeyaz bi sayfa bitti diyoaegkacar ' Alıntı:kimseninkini açmıyor 147... benim bakmıyorum artık daraldıııııım
aegkacar ' Alıntı:tesmer sayfasında sınav sonuçları bölümü açılıyor va hala temmuz sınav sonuçları çıkıyor yüklenmemeiş anlaşılan p.tesi ne kaldık artık
shqiptar ' Alıntı:FEYZETTİN
ben öğrendim ver 50 tl seninkini de öğreneyim
shqiptar ' Alıntı:FEYZETTİN
sm³ ' Alıntı:shqiptar ' Alıntı:FEYZETTİN
hesap numaranı ver, yatırıyorum parayı![]()
evet ama 'insan' olan açıklama yapar. bunlardan açıklama beklemek hataGebirgsjager ' Alıntı:İnsan odaklılık sıfır. İnsan bir açıklama yapar. 90 dakika oldu.
aberrant ' Alıntı:arkadaşlar beni de aradılar dün. mesleğe girdik sonunda. umarım bian önce herkes sonuca ulaşır.
FEYZETTİN ' Alıntı:ARKADAŞLARRRRRR SONUCU TESMER SAYFASINDAN ÖĞRENEN VARMIIIIII
shqiptar ' Alıntı:aberrant ' Alıntı:arkadaşlar beni de aradılar dün. mesleğe girdik sonunda. umarım bian önce herkes sonuca ulaşır.
ne dediler kardeş sana
çok merak ettik şimdi
shqiptar ' Alıntı:aberrant ' Alıntı:arkadaşlar beni de aradılar dün. mesleğe girdik sonunda. umarım bian önce herkes sonuca ulaşır.
ne dediler kardeş sana
çok merak ettik şimdi
naztuğ ' Alıntı:shqiptar ' Alıntı:aberrant ' Alıntı:arkadaşlar beni de aradılar dün. mesleğe girdik sonunda. umarım bian önce herkes sonuca ulaşır.
ne dediler kardeş sana
çok merak ettik şimdi![]()
![]()
koptum yaaa
okan_38 ' Alıntı:Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı! böyle hata veriyor bende...aynı hatayı sizdede veriyormu arkadaşlar..