gencay07 ' Alıntı:cuma günü çarşamba açıklanacak diye duyum aldık diyen arkadaşlar vardı mesela öztemiz80 arkadaşın bir tanıdığından bir duyum gelmişti acaba bugün farklı bir duyum varmı.
oztemiz80 ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:cuma günü çarşamba açıklanacak diye duyum aldık diyen arkadaşlar vardı mesela öztemiz80 arkadaşın bir tanıdığından bir duyum gelmişti acaba bugün farklı bir duyum varmı.
Maalesef bende yok...
denetimzede ' Alıntı:erken öğrenebilecek olan varsa kişisel bilgilerimi vericem benimkinide öğrensin
hangi dersler kaldıdenetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
gencay07 ' Alıntı:hangi dersler kaldıdenetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
denetimzede ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:hangi dersler kaldıdenetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
denetiiiimmm
denetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
tanıdık yok ta yücel beyin numarası var bir arayayım 1,70 boyunda 55 kilo kumral bir bayan var denetimzede bir bakarsanız sevinirim diyeyim.denetimzede ' Alıntı:gencay07 ' Alıntı:hangi dersler kaldıdenetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
denetiiiimmm
sedateroglu ' Alıntı:denetimzede ' Alıntı:kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım![]()
![]()
![]()
+1
motie ' Alıntı:Beni kimse aramadı hala bir sorun mu var? : ) )