fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

cuma günü çarşamba açıklanacak diye duyum aldık diyen arkadaşlar vardı mesela öztemiz80 arkadaşın bir tanıdığından bir duyum gelmişti acaba bugün farklı bir duyum varmı.

duyum muyum yok beklicez çarşambaya kadar açıklanmassa 14 şubata bende paşa paşa hafta sonu kursa başlıcam

olacakları ben anlatayım arkadaşlar;
biz heyecanla bugün yarın açıklancak diye şubat ortasına kadar beklicez bekledikçe konunun takipcileri artacak sayfa 300 lere ulaşacak takipci sayısı şuan 30-40 ozaman 350-400 olacak hepimiz çileden çıkmış bir şekilde tesmeri arıyacağız hatta geçen dönem gibi para toplayıp gazete ilanları internete şikayet siteleri falan uğraşacağız sonra açıklıcaklar. gelecek dönem bunlar tekrar baştan yaşanacak ve stajerler ile tesmer gül gibi geçinip gidecek.

gencay07 ' Alıntı:
cuma günü çarşamba açıklanacak diye duyum aldık diyen arkadaşlar vardı mesela öztemiz80 arkadaşın bir tanıdığından bir duyum gelmişti acaba bugün farklı bir duyum varmı.

Maalesef bende yok...

oztemiz80 ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:

Maalesef bende yok...

bütün umudumuz sensin arkadaşının bişey sölemedimi daha

arkadaşlar vallahi bişiyler yapabilenler tanıdıkları olanlar arkadaşı eşi dostu kim varsa arasınlar bişiyler öğrenmeye çalışsınlar da bari rahat edelim

erken öğrenebilecek olan varsa kişisel bilgilerimi vericem benimkinide öğrensin

kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım :P :P :P

denetimzede ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
kişisel bilgilerimi veriyorum 1,70 boyunda 55 kiloyum. kumralım :P :P :P
hangi dersler kaldı

denetiiiimmm
tanıdık yok ta yücel beyin numarası var bir arayayım 1,70 boyunda 55 kilo kumral bir bayan var denetimzede bir bakarsanız sevinirim diyeyim.

sayın y.s. internet sitesinde bütünleme sınavı soru ve cevaplarını yayınlamış, ilgilenen arkadaşlara duyurulur, güzel sorular var...

aradım tesmeri :)
gelen bişi yok bekliyoruz dediler.
hı dedim yasal süre geçer mi ?
bilmiyoruz ama sanırım geçmez
ama geçen dönem geçtiler.
olabilir.
o zaman nereye şikayette bulunacağız dedim ;D
orda ki süre şikayet oluşturucak bi süre değil
hı dedim bana verilen sürelere uymak zorundayım siz kanunda konulana uymak zorunda değilsiniz.
bi süre varsa uyulması gerekir bununda şikayet merci vardır.
bize yapın size söylüyoruzda bişi olmuyo ki dedim :)
allahım sana geliyorum ben bi daha aramam :)
attım stresimi arasamda dğeişmiyo bişi nasıl olsa :o