A
alev34
Ziyaretçi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları
günaydınn : )) ben geldimm kimse varmıııı
günaydınn : )) ben geldimm kimse varmıııı
alev34 ' Alıntı:günaydınn : )) ben geldimm kimse varmıııı
sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:günaydınn : )) ben geldimm kimse varmıııı
Ben bugün biraz çalışmayı düşünüyorum![]()
sedateroglu ' Alıntı:300. mesajımda sm³ kardeşimin 500. mesajını tebrik ediyorum. İnşallah 1000 olmadan aramızdan ayrılırsın. (sınavı kazanırsın yani)
sedateroglu ' Alıntı:Battıbalık abimizin arabası bozulmuş.. Metrobüs yollarında Fatmagüle dönmüştürr
![]()
sedateroglu ' Alıntı:Battıbalık abimizin arabası bozulmuş.. Metrobüs yollarında Fatmagüle dönmüştürr
![]()
alev34 ' Alıntı:ahahahahadün siz beni öyle forumdan serbest kürsüye falan atarsanız böyle olur işte
sağlık olsun üzülme geçerrbende 220 tl ye zamanında aldığım ayakkabıyı 15 gün sonra indirime girip 70 tl olduğunu öğrenince 1 hafta yas tuttum
![]()
battibalikyangider ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ahahahahadün siz beni öyle forumdan serbest kürsüye falan atarsanız böyle olur işte
sağlık olsun üzülme geçerrbende 220 tl ye zamanında aldığım ayakkabıyı 15 gün sonra indirime girip 70 tl olduğunu öğrenince 1 hafta yas tuttum
![]()
220TL ye ayakkabı mı alınır?
bizim pazarda o fiyata bildiğin araba var.
(zenginim mesajı veriyor sedat)
alev34 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:ahahahahadün siz beni öyle forumdan serbest kürsüye falan atarsanız böyle olur işte
![]()
220TL ye ayakkabı mı alınır?
bizim pazarda o fiyata bildiğin araba var.
(zenginim mesajı veriyor sedat)
yok yaaa aslında çok tutumluyumdur ben sadece ayakkabılara karşı hassasiyetim varnapalım işte aciz noktam
sm³ ' Alıntı:arkadaşlar lütfen başlığa uygun mesajlar yazalım, gören de sonuçlar açıklandı sanacak...
stonhand ' Alıntı:Evet 20 ocak diyenler fosmere yenik düştü şimdi bakalım haftaya pazarteside benim bir umudum var ama haybeden bir umut zaten gelecek haftada açıklanmazsa yeni sınavın son gününe kadar yolu var![]()