oky ' Alıntı:11.Şubat.2011 Saat: 17:00
Not: kaynak gizli![]()
oky ' Alıntı:öğrendim işte bunu dedi bana![]()
sm³ ' Alıntı:oky ' Alıntı:öğrendim işte bunu dedi bana![]()
hem gizli diyosun hem de tesmer olduğunu ifşa ediyosun![]()
oky ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:oky ' Alıntı:öğrendim işte bunu dedi bana![]()
hem gizli diyosun hem de tesmer olduğunu ifşa ediyosun![]()
tesmerde gizli![]()
oztemiz80 ' Alıntı:Ben de 28 Ocak diyorum.
Kaynak: Sanayideki kaynakçı Osman usta
alev34 ' Alıntı:bende var 7 çocuk yaaa ben napıyım birde hepsi peşimden gelirse forumca birlik olun odanın önünde asın benihakederim yaniii
oky ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:bende var 7 çocuk yaaa ben napıyım birde hepsi peşimden gelirse forumca birlik olun odanın önünde asın benihakederim yaniii
bencede hakedersin![]()
alev34 ' Alıntı:dershaneden arkadaşları zaten kendi aralarında konuşurken duydum beni arayıp 7 de 7 yaptığımı söliceklerini düşünüyolar pisslerkandırcaklar beniii aranırsak hangi numaradan aranıyoruz
biliyimde şaşkınlıkla kimsin lan sen hangisisin demiyim rezil olmayalım
oky ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:dershaneden arkadaşları zaten kendi aralarında konuşurken duydum beni arayıp 7 de 7 yaptığımı söliceklerini düşünüyolar pisslerkandırcaklar beniii aranırsak hangi numaradan aranıyoruz
iyi fikir aslında![]()
alev34 ' Alıntı:dershaneden arkadaşları zaten kendi aralarında konuşurken duydum beni arayıp 7 de 7 yaptığımı söliceklerini düşünüyolar pisslerkandırcaklar beniii aranırsak hangi numaradan aranıyoruz
sedateroglu ' Alıntı:alev34 ' Alıntı:dershaneden arkadaşları zaten kendi aralarında konuşurken duydum beni arayıp 7 de 7 yaptığımı söliceklerini düşünüyolar pisslerkandırcaklar beniii aranırsak hangi numaradan aranıyoruz
535 521 ** 87 bu numaradan arıyacaklar Alev, ayık ol![]()