fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

oztemiz80 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
Sonuçlar açıklanmaya yakın yeniler gelmeye başladı.

Bi psikolog lafı vardı ne oldu? Telefonunu alabilir miyim ?:D

bakırköy 2. psikiyatr servisine al.
orada sevval sam'a benzeyen bi bayan doktor var.
cidden hem konusuyor hemde esasli ilaclar yaziyor
iyi oluyorsun.

oztemiz80 ' Alıntı:

iyi oluyorsun.

deneme garantili galiba :)

oztemiz80 ' Alıntı:

iyi oluyorsun.

tecrübelisin yanii:D

oztemiz80 ' Alıntı:
Dün sokakta yürürken ticaret odasında memur olan bir arkadaş bana uzaktan el salladı.

Acaba diyorum ben SMMM oldum, SMMM odası ticaret odasını aradı Oztemiz80 SMmM oldu diye, ondanmı el salladı ? ;D ;D

:):):) Bizim hanın kapıcısı hergün büroya girer, gazetemizi okur geri bırakırdı. Bugün ilk defa üstad gazeteyi alabilir miyim diye sordu :) Allah Allahhhh:D Bu kadarı tesadüf olamaz :P

sedateroglu ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
Dün sokakta yürürken ticaret odasında memur olan bir arkadaş bana uzaktan el salladı.

Acaba diyorum ben SMMM oldum, SMMM odası ticaret odasını aradı Oztemiz80 SMmM oldu diye, ondanmı el salladı ? ;D ;D

:):):) Bizim hanın kapıcısı hergün büroya girer, gazetemizi okur geri bırakırdı. Bugün ilk defa üstad gazeteyi alabilir miyim diye sordu :) Allah Allahhhh:D Bu kadarı tesadüf olamaz :P

İşte bu senin iş tamamdır :)

Evet tecrubeliyim.
İhtiyacı olan olursa tavsiye ediyorum.

her zaman ihtiyac var hele bana ..ama ben sakaryadayım oralara gelememki

oztemiz80 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

oztemiz ve sedat hayırlı olsun :D darısı bizlerin başına bende çıkıp 2-3 kişiyle sohbet edim bakarsınız 2 kelimede bana ederler :D

bu arada battıbalıkyangider evet iyi doktor ben meslek hukukundan 70 beklerken 20 aldığımda gitmiştim şimdi gayet iyiyim arada gözümün seğirmesini saymazsak

elyesa.06 ' Alıntı:
her zaman ihtiyac var hele bana ..ama ben sakaryadayım oralara gelememki

vib' atliyorsun 1,5 saate esenlerdesin, esenlerden hastane 20dk.

benim bulundugum yerden oraya gitmek ise 2,5saat suruyor sen benden hizli gidersin:)

Şaka filan değil ciddi ciddi sol gözüm bir aydır seğiriyor. :o

ayyuk ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

oztemiz ve sedat hayırlı olsun :D darısı bizlerin başına bende çıkıp 2-3 kişiyle sohbet edim bakarsınız 2 kelimede bana ederler :D

bu arada battıbalıkyangider evet iyi doktor ben meslek hukukundan 70 beklerken 20 aldığımda gitmiştim şimdi gayet iyiyim arada gözümün seyirmesini saymazsak

malesef göz seyrimesi bende de hatıra olarak kaldı.

ben sebebini kendimin de bilmediği şeylerden gitmistim. galiba maliyetten 4 kere kalmamın da payı olmustu.

ilaclarin adını anımsaıyorum simdi ancak doktor gayet iyiydi. ilacla ilgili problemde anında sorunu tespit edip daha uygun olanını veriyor.

fakat şu sorusu beni biraz kızdırıyordu.

değiştirebileceğin bir şey var mı?

yok...

o zaman lütfen daha fazla bu konunun üstüne gitme:)

sonuçlar çabuk açıklanmazsa bakırköy 2. psikiyatride kuyruk olacak sanırım :)

Siz en iyisimi bana gelin. Ben askerde viziteciydim. İlaçları iyi bilirim :) Boş zamanlarımda da yazıhaneye yardım ediyordum. Hapçı, Tinerci, Jiletçi ne kadar psikolojik rahatsızlığı olan hasta varsa citol, citoles verirdim. Sonra bunlar onu kullanınca bi güzel nöbette uyurlar tutanak yerlerdi. Ertesi gün de yazıhane de bunlara mahkeme dosyası yazardım :) Kullanmayın hem aptallaştırıyor, hem de kilo aldırıyor. Alev, sen hele hiç kullanma:D

oztemiz80 ' Alıntı:

gercekten mi?
bende bir tek bende var sanıp üzülüyordum.
okumadığın dini yayın kalmadı. hepsi göz seyrimesi dini bir anlam taşımaz dese de bu batıl inançları öyle bir empoze ediyorlar ki, korkmuştum çok.

oztemiz80 ' Alıntı:

gercekten mi?
bende bir tek bende var sanıp üzülüyordum.
okumadığın dini yayın kalmadı. hepsi göz seyrimesi dini bir anlam taşımaz dese de bu batıl inançları öyle bir empoze ediyorlar ki, korkmuştum çok.

Abi sanırım akşama kadar bilgisayara bakmaktan oluyor. 2009 yılında BA BS formların toplu halde vermiştik hatırlarsan 9 aylık. İşte taa o zaman başlamıştı bende ama şu sıra neredeyse her gün seğiriyor.

sedateroglu ' Alıntı:
Siz en iyisimi bana gelin. Ben askerde viziteciydim. İlaçları iyi bilirim :) Boş zamanlarımda da yazıhaneye yardım ediyordum. Hapçı, Tinerci, Jiletçi ne kadar psikolojik rahatsızlığı olan hasta varsa citol, citoles verirdim. Sonra bunlar onu kullanınca bi güzel nöbette uyurlar tutanak yerlerdi. Ertesi gün de yazıhane de bunlara mahkeme dosyası yazardım :) Kullanmayın hem aptallaştırıyor, hem de kilo aldırıyor. Alev, sen hele hiç kullanma:D

;D ;D ;D

az önce tesmer'i aradım komisyondan çıkmadı, haftaya büyük bir ihtimalle bekliyoruz dediler. haberiniz olsun.

sol göz seyirmesi kötü haber derler:D biliom benden nefret etceksiniz :-X