fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

hunter ' Alıntı:
az önce tesmer'i aradım komisyondan çıkmadı, haftaya büyük bir ihtimalle bekliyoruz dediler. haberiniz olsun.

Onlara bakmayın siz, önceki sınavlarda sonuçlar odalar tarafından telefonda açıklanırken bile bize komisyondan gelen bir şey yok diyorlardı.

fani şeyler bunlar açıklansa nolcak sanki kaldığımızı görsek ne değişecek sanki :( aman beeee sınav sınav 24 yaşında saçımda beyaz çıktı artık

alev34 ' Alıntı:
fani şeyler bunlar açıklansa nolcak sanki kaldığımızı görsek ne değişecek sanki :( aman beeee sınav sınav 24 yaşında saçımda beyaz çıktı artık
kız sen 7*7 çekmiyormuydun :D

alev34 ' Alıntı:

kıyamam resmen çöküş dönemine girdi

sinanyucel ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
kız sen 7*7 çekmiyormuydun :D

kendime göre 7/6 diyorum gelen maliyet olur dershanedeki hocalara göre 7/7 yaptın diyolar bakalım bu muallak tahminlere değerli fosmer ne diycek :D

oztemiz80 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
Şaka filan değil ciddi ciddi sol gözüm bir aydır seğiriyor. :o

gercekten mi?
bende bir tek bende var sanıp üzülüyordum.
okumadığın dini yayın kalmadı. hepsi göz seyrimesi dini bir anlam taşımaz dese de bu batıl inançları öyle bir empoze ediyorlar ki, korkmuştum çok.

Abi sanırım akşama kadar bilgisayara bakmaktan oluyor. 2009 yılında BA BS formların toplu halde vermiştik hatırlarsan 9 aylık. İşte taa o zaman başlamıştı bende ama şu sıra neredeyse her gün seğiriyor.

sebebi nedir bilmiyorum ama çok rahatsız edici bişi

dua etki maliyettede dersane hocaların haklı çıksın yoksa benide yakıyon bunu biliyon demi :D ona göre hemi

sinanyucel ' Alıntı:
dua etki maliyettede dersane hocaların haklı çıksın yoksa benide yakıyon bunu biliyon demi :D ona göre hemi

vallahi ne diyim şimdi :D beni yak kendini yak herşeyi yak
ortalık alev alev olsun :D:D

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:

vallahi ne diyim şimdi :D beni yak kendini yak herşeyi yak
ortalık alev alev olsun :D:D
yok ablacım roma çoktan yandı kalırsam maliyetçiyi yakıcam tabi bi bulursam ;)

aman inan o kadar farklı şeylere takılı kaldımki şu bir kaç gündür dersler sınavlar sonuçlar umrumda olmuyo artık 7 de 7 yapsam nolur yapmasam nolur artık gönül kırılmış bir kere ne fayda alın sizin olsun bütün iyi notlarım : ((

yokk yaaa onamı alıncam üzülecek çok daha büyük şeyler var : (

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
yokk yaaa onamı alıncam üzülecek çok daha büyük şeyler var : (

Hayırdır ne oldu ki?

: ((( nasıl anlatıyım kiii dilim bile varmıyo ben insanları tanıyamıyorum gerçekten

Mevzuyu bilmiyorum ama yardımcı olabileceğim bir şey varsa veya içinizi dökmek isterseniz buyrun (veya özel mesaj atın)