fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

gönül yarası anlatılmaz yaşanır...

sm³ ' Alıntı:
gönül yarası anlatılmaz yaşanır...

önemi kalmıyo bir takım şeylerin bazen değerlerin umutların beklentilerin hayallerin ufacık bir sözle yıkılabiliyo bir anda hepsi ve sen sadece yaşadığın acıyla kalıyosun ...

o ufacık sözü biliyorum sanırım : BİTTİ.

sedateroglu ' Alıntı:
Sana bişey olmasın Alev :)

sorunda zaten bana bişiy olması işte üzülmem yeterli değilmi en büyük olan bu değilmi zaten ...

bre ne oluyor burda..

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Sana bişey olmasın Alev :)

sorunda zaten bana bişiy olması işte üzülmem yeterli değilmi en büyük olan bu değilmi zaten ...

Hani herşey faniydi:) Üzülsen ne olacak...

işte o dediğin elde olmuyo yaptığımız herşey fani evet ama duygular daha farklı oluyo..

oztemiz80 ' Alıntı:
Forum brezilya dizisine döndü. Aşk,ihtiras,çılgınlık, herşey var :D:D

bence katil uşak, aleksandra da antonyodan hamile :o

aşkolsun canımın sıtkın olmasını üzülmemi dizi filme çevirdiniz öylemi ...
iyi çok güzel

sedateroglu ' Alıntı:
Biraz daha açık konuşur musun sm³ :)

olur konuşayım, gözü dönmüşlüğün evlisi bekarı yok arkadaş, evli şöyle düşünmüyor benim de karım var kızım var annem var bacım var, ne yazıkki dünya da en çok da ülkemizde namus sadece kadınlar için var erkekler için yok, kadın yapınca namussuz oluyo erkek yapınca ERKEK ADAM yapar oluyo, ama bunların hepsinin asıl nedeni evimizdeki sihirli (zehirli) kutu, insanlar ordaki toz pembe hayata baka baka evdeki helalini beğenmez hale geliyor, yeterince açık oldu mu sedatcığım ?

Ben buldum ben buldum
Bir gün hanımla oturuyoduk ya dedim hanım aç şu attığın taşlarıda göreyim , şu okeyde hep sıralı dizeceğimize birde üstü üste aynı sayıları dizsek ne olur dedim bir baktım okeyde çifte gitmeyi bulmuşum beyaaaa ben buldum okeyde çifte gitmeyide ben buldummm
Sürmen gibi ben buldum beyaaa aslında pembe dizileride ben buldum ama brezilyalılar benden çalmışlar eve casus göndermişler beyaaa