fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

stonhand ' Alıntı:
maksat gülmek bari sinirlerimiz gevşesin gerçekten başımı gelen bir olayı anlatayım

Bizim fabrikada bir ahmet ağbim var, yaşlı biri ve temizlik işlerine bakıyor, bu yürürken önünde biri varsa ditt ditt diye ses çıkarıyor geri giderken ki harbi geri geri gidiyor adam kafayı kırmış, sinyal veripde ditttttt ditttt ditt diii diye geri geri gidiyor yani bunda kafa biraz kırık ama 18 yıllık temizlik elemanı ve kıdemi fazla olduğundan işinide temiz yaptığından patron buna karışmıyor delidir deyip geçiyor hatta arada ulan yarım akıllıya tam maaş veriyorum diyede söyleniyor.
Bizimkide bu misal geçen ahmet ağbi arabada yer varmı , at benide yan koltuğa hadi beraber gidelim depoda sayım yapıcaz dedim, bu atla yana muhasebeci dedi yan yana dittt diitttt diye diye yürüyoruz tabi gülüyorumda tabi unuttuğum patron bizi güvenlik kamerasından izliyor sekreter yukarı çıkınca anlattı ulan demiş bizim muhasebecide kafayı yedi ne sınavmış kardeşim herif harbiden kafayı sıyırdı , aha demiş bak bizim deli ahmetle arabacılık oynuyor rezil olduğumamı yanayım karizmayı çizdiğimemi

Ahmet abi ne zaman girmiş sınava ? ;D ;D

stonhand ' Alıntı:
maksat gülmek bari sinirlerimiz gevşesin gerçekten başımı gelen bir olayı anlatayım

Bizim fabrikada bir ahmet ağbim var, yaşlı biri ve temizlik işlerine bakıyor, bu yürürken önünde biri varsa ditt ditt diye ses çıkarıyor geri giderken ki harbi geri geri gidiyor adam kafayı kırmış, sinyal veripde ditttttt ditttt ditt diii diye geri geri gidiyor yani bunda kafa biraz kırık ama 18 yıllık temizlik elemanı ve kıdemi fazla olduğundan işinide temiz yaptığından patron buna karışmıyor delidir deyip geçiyor hatta arada ulan yarım akıllıya tam maaş veriyorum diyede söyleniyor.
Bizimkide bu misal geçen ahmet ağbi arabada yer varmı , at benide yan koltuğa hadi beraber gidelim depoda sayım yapıcaz dedim, bu atla yana muhasebeci dedi yan yana dittt diitttt diye diye yürüyoruz tabi gülüyorumda tabi unuttuğum patron bizi güvenlik kamerasından izliyor sekreter yukarı çıkınca anlattı ulan demiş bizim muhasebecide kafayı yedi ne sınavmış kardeşim herif harbiden kafayı sıyırdı , aha demiş bak bizim deli ahmetle arabacılık oynuyor rezil olduğumamı yanayım karizmayı çizdiğimemi
;D ;D ;D

stonhand ' Alıntı:

araç klimalımıydı ;D

itiraf ediyorum bende adım Ahmet :d

İki adam el ele ha :o
bu sınav acıklanmasını uzatırlarsa sıyırıcaz iyice he :D

seviyorum deee
hayııırrr
seviyorum deeeeee
hayııırrrrr
seviyorum dee uleeeennnnnnn
seviyorum
yalan söylüyorsun yalaaannnnnnn

:D :D :D

aklıma geldikçe gülerim kadir abimizin bu repliğine... hem kadına zorla söyletiyo sonra da yalan söylüyorsun deyip dövüyo, dövmeye bahane arıyo :D :D :D

ne var birader olamazmıo alevli ahmetim ben :D nolmuşşş
ahmet abiniz kurban olsun size

tembell ' Alıntı:

Yahu ne bileyim sizi erkek zannediyorum. Bir anda erkek arkadaşım sınava götürdü diyince bende bian kısa devre yaptı :D:D

tembell ' Alıntı:

evet bendim işte tembellin elini tutan erkek arkadaşı :D
ben ve tembell eleleydik :D:D

neyse abdi ipekçi de boks maçı var onba yetişmem lazım makyaj yapıcam daha

anammm iyce contayı çizdirdik yaaa :D:D sıyırdık işte sonunda olacağı o oldu yakında cinsiyet değiştirip evrim geçiricez :D:D

alev34 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

evet bendim işte tembellin elini tutan erkek arkadaşı :D
ben ve tembell eleleydik :D:D

Tembell e inanırım ama sana kesinlikle inanmam. Hiç bir erkek bu kadar konuşamaz. Genlerimizde yok ::) ::)