fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
İki adam el ele ha :o
bu sınav acıklanmasını uzatırlarsa sıyırıcaz iyice he :D

evet bendim işte tembellin elini tutan erkek arkadaşı :D
ben ve tembell eleleydik :D:D

Tembell e inanırım ama sana kesinlikle inanmam. Hiç bir erkek bu kadar konuşamaz. Genlerimizde yok ::) ::)

ahahahahah :D bak buna gülerim iştee demek genlerinizde yok haa :D
tühhh o kadar belli ettim yani bayannnn olduğumu

Vay arkadaş. Nicklerle sansürlemesenize kendinizi, bakın bana profilimde açık adresim bile var. Biz de yalan da yok hilaf da yok :) Bu arada ben de öztemiz80 i dün fenomenimiz battıbalıkyangider abimize abi diyene kadar bayan zannediyordum :)

sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaş. Nicklerle sansürlemesenize kendinizi, bakın bana profilimde açık adresim bile var. Biz de yalan da yok hilaf da yok :) Bu arada ben de öztemiz80 i dün fenomenimiz battıbalıkyangider abimize abi diyene kadar bayan zannediyordum :)

Amanınn. :'(

denetimzede ' Alıntı:
battı balık yangiderde bayan değil umarım valla ben ınuda erkek zannediyoprum abi deyom bide de ayıpğ olmasın

bayan oldugumu aciklamamistim.
artik sanirim vakti geldi..

bak gördünüzmü öztemiz abiyi yaptıınız abla :D:D hahahaha

stonhand ' Alıntı:
maksat gülmek bari sinirlerimiz gevşesin gerçekten başımı gelen bir olayı anlatayım

Bizim fabrikada bir ahmet ağbim var, yaşlı biri ve temizlik işlerine bakıyor, bu yürürken önünde biri varsa ditt ditt diye ses çıkarıyor geri giderken ki harbi geri geri gidiyor adam kafayı kırmış, sinyal veripde ditttttt ditttt ditt diii diye geri geri gidiyor yani bunda kafa biraz kırık ama 18 yıllık temizlik elemanı ve kıdemi fazla olduğundan işinide temiz yaptığından patron buna karışmıyor delidir deyip geçiyor hatta arada ulan yarım akıllıya tam maaş veriyorum diyede söyleniyor.
Bizimkide bu misal geçen ahmet ağbi arabada yer varmı , at benide yan koltuğa hadi beraber gidelim depoda sayım yapıcaz dedim, bu atla yana muhasebeci dedi yan yana dittt diitttt diye diye yürüyoruz tabi gülüyorumda tabi unuttuğum patron bizi güvenlik kamerasından izliyor sekreter yukarı çıkınca anlattı ulan demiş bizim muhasebecide kafayı yedi ne sınavmış kardeşim herif harbiden kafayı sıyırdı , aha demiş bak bizim deli ahmetle arabacılık oynuyor rezil olduğumamı yanayım karizmayı çizdiğimemi

iyiymis

alev34 ' Alıntı:

Adminim nickimi Abdulmuttalip Uzunkavakaltındayatıruyuroğlu olarak değiştirmenizi talep ediyorum.

anamm ben ahmet abinin hikayesini yeni okudum ben salaldık ahmet ismini bak neye mal olmuş adam deli şöfermişşş :D şimdi gördüm bende diyorum ahmet olayına niye koptu millet :D:D

alev34 ' Alıntı:
anamm ben ahmet abinin hikayesini yeni okudum ben salaldık ahmet ismini bak neye mal olmuş adam deli şöfermişşş :D şimdi gördüm bende diyorum ahmet olayına niye koptu millet :D:D

He işte hep yazmak olmaz arada okumak da lazım. ;D

oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

Adminim nickimi Abdulmuttalip Uzunkavakaltındayatıruyuroğlu olarak değiştirmenizi talep ediyorum.

aayy okuyamadım bileeee yaaaa allah'ım sana geliyoruz topluca :D:D:D

oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

lütfen islam dinindeki mübarek isimlerden biri olan ve Peygamberimizin mübarek dedesinin ismi olan Abdulmuttalip ismini alay konusu yapmayalım, hassasiyeti olanlar olabilir.

alev34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

aayy okuyamadım bileeee yaaaa allah'ım sana geliyoruz topluca :D:D:D

Yanlış anlaşılmalara mahal vermez olmaz :D:D

sm³ ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

lütfen islam dinindeki mübarek isimlerden biri olan ve Peygamberimizin mübarek dedesinin ismi olan Abdulmuttalip ismini alay konusu yapmayalım, hassasiyeti olanlar olabilir.

aynen kardeşime katılıyorum

sm³ ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

Alay konusu niye yapayım ki.İsmi de manasını da biliyorum. Asıl alay konusu soyisimdir isim sadece uzunluğundan dolayı seçilmiştir :D:D

hey allahı'ım yaaa yeni görmüştüm bende diyorum kiii ne ahmet'e bu kadar güldüler :D:D bende tam sallamışım isimi tutmuş tuta tuta bir deli amcanın ismi tutmuş :D:D

:)
haftanın stresi satırlara yansıyor
hayrolsun ::)
bende şu geçici olayını atlatsam evde mi beklesem sonucu demeye başladım
uyurken vakit geçer :'(

allah'ım sana geliyoruz topluca huzuruna kabul et bizi :D:D
toğlu katliam oldu forumda bugün böyleyse gerçekten açıklanacağı gün nolur bilmiyorum bakırköye bir internet cafe bölümü açsınlar oradan takip ederiz :D:D