fonradar

4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

Acısıyla tatlısıyla bir günün daha sonuna geldik.Yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder. Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve afiyet dilerim efenim.

TRT Ankara stüdyolarından bu akşamlık bu kadar ben eve gidiyorum.

tembell ' Alıntı:
:)
haftanın stresi satırlara yansıyor
hayrolsun ::)
bende şu geçici olayını atlatsam evde mi beklesem sonucu demeye başladım
uyurken vakit geçer :'(

valalhi yaaa :D:D

bakirkoyde internet var. hafif yataklilar icin

tembell hanım siz amatör şiir falan mı yazıyorsunuz, yoksa Enter' a basmak sizde tik mi oldu? :D

Şiir yazıyorum :) uzun cümlelere antipatim var . Okurkende yazarkende zorlanıyorum. Bak şimdi bile kasıldım :'(

hafta sonu çalışıyomu bu tesmer yaaa cumartesi arananlar oluyomuş diyodunuzda

alev34 ' Alıntı:

2009 yılında arkadaşım saat 18-18,30 da arandı. cumartesi saat 10 da siteye verdiler.

sedateroglu ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Şiir yazıyorum :) uzun cümlelere antipatim var . Okurkende yazarkende zorlanıyorum. Bak şimdi bile kasıldım :'(

En uzun cümleniz bu oldu galiba :)
Saanırsam bu oldu , çok daha uzun cümleler kurabilirim :) düz yazılarımda vardır ama kasılıyorum. Zaten stresliyim. Belgeye baglı olarak yapmam gerek şeyler var. Birde uzun cümle kurup,okuyunca deliriyorum :) ben minik minik cümleler yazsam olma mı ?

tembell ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
Saanırsam bu oldu , çok daha uzun cümleler kurabilirim :) düz yazılarımda vardır ama kasılıyorum. Zaten stresliyim. Belgeye baglı olarak yapmam gerek şeyler var. Birde uzun cümle kurup,okuyunca deliriyorum :) ben minik minik cümleler yazsam olma mı ?

Olaarrr. Ben önceleri kafiye bunun neresinde diyordum, zamanla alıştım. :)

oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

2009 yılında arkadaşım saat 18-18,30 da arandı. cumartesi saat 10 da siteye verdiler.

bundan benim niye haberim yok ...... niye niye niye niye niyee

alev34 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

bundan benim niye haberim yok ...... niye niye niye niye niyee

:) aradan 2 yıl geçti sistem değişmitir diye heycanladırmak istemedim :)

herkese iii akşamlar battıbalık yengeyede iii akşamlar

hayydeeeee iyi akşamlar herkese saçma sapan bir gün daha geçirdim hiç iş yapmayarak belgeyi alıcam ama işsiz kalcam :D:D:D
esen kalın forum sakinleri

denetimzede ' Alıntı:

abimizin adı battıbalıkyengeye değil battıbalıkyangider yanlış okudunuz heralde.

sm³ ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:

abimizin adı battıbalıkyengeye değil battıbalıkyangider yanlış okudunuz heralde.

sınav sonuçları stresimizden bak neyi ne algılar olmuşuz yaktın bizi tesmer ;D

sm³ ' Alıntı:
nedeni belli arkadaşlar, stonhand hocamın dediği gibi cevaplar açıklanana kadar verdiğimiz cevapların unutturulması sağlanarak itiraz veya mahkeme hakkımıza engel olmak....

Benim öğrenmek istediğim neden, mevzuatın buna izin verip vermediği veya bununla ilgili mevzuat olup olmadığı bakımından.

sleepingcat ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
nedeni belli arkadaşlar, stonhand hocamın dediği gibi cevaplar açıklanana kadar verdiğimiz cevapların unutturulması sağlanarak itiraz veya mahkeme hakkımıza engel olmak....

Benim öğrenmek istediğim neden o değil, mevzuatın buna izin verip vermediği veya bununla ilgili mevzuat olup olmadığı bakımından. Hem cevaplarımızdan yüzde yüz emin olmasak bile itiraz edebiliriz. (Kelimesi kelimesine hatırlamasam da, cevap anahtarını görünce eksiklerimi anımsıyorum ben.)

stonhand ' Alıntı:
Adamlar resmen saf ayağına yatıyorlar ve sorulan soruyu bile sorulmamış farzedip başka sorulara cevap veriyorlar. Soruların cevaplarının açıklanmamasının ne mevzuatta nede hiçbir yerde açıklaması mevcut değil olay tamamen işin yargıya taşınmasını engellemek çünkü yargı bir karar verdiğinde o karar emsal teşkil edip başka stajerlerde dava açarlarsa fosmer zor duruma düşer olay tamamen bunu engellemek amaçlı.

Düşünün bir arkadaşınız gitti denetimden 15 aldı sonra dava açtı ve bilirkişi raporuyla 50 ile geçti ee sizde 10-15 alsanız diyelimki son hakkınız olsa o dava kararını emsal gösterip dava açmazmısınız yada şansınızı bir kerede olsa denemezmisiniz. En temizi sürmen efendinin dersinden kalan ve cevaplarından emin olan biri 15-25 arası not alıpda mahkeme kararıyla 50 alıp geçse ve böyle birşey ortaya çıksa %8 başarı olan bir derste geriye kalan ve dosya yakma imkanı olan 3000 kişi mahkemeye koşmazmı yada toplu dava açılmazmı.

Fosmerin tek ve en büyük korkusuda zaten bu elindeki sınav gücünün başka ve adaletli bir ele geçmesi ki işte bu yüzden sınavları açıklayabildikleri kadar geç açıklıyorlar yoksa sorulan soruların cevaplarının olmaması ihtimali varmıdır ve tabiki başka bir tezi olan varsada söylesin.

Haklılık payınız var tabii. Ben aslında sadece kendi sonucuma dair değil de, genel değerlendirmeye dair bir sonuç elde edebileceğimi bilsem dava açarım. Mesela, hâkimin şu talebimi kabul edeceğini bilsem:

"Efendim, bilirkişi kağıdımın 45 puan ettiğine karar verdi. Kağıdımın, aynı sınavdan 50 alan arkadaşların kağıtları ile de mukayese edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira bu sınavdan kalmayı bekleyip geçen, 30 beklerken 50 alan, 50 ile geçerim derken 70 alan adaylar var."

Kısacası, derdim sadece kağıdımın kaç puan ettiği değil, geçer not alan herkesin kağıdının da cevapların doğruluğu bakımından eşdeğer olup olmadığı. Ama mahkeme bu talebi kabul etmez tabii; oysa bence asıl mesele bu, sadece dersten geçmem değil.