4-5 Aralık Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4-5 Aralık Sınav Sonuçları

gencay07 ' Alıntı:
ilk sınava girdiğimde beklediğin notlar şöyleydi.

tablolar : 70
maliyet : 60
denetim :60
meslek :40
vergi :40
finansal : 50-60 arası
hukuk : 80

sonuçlar açıklanınca notlarım
tablolar 50
maliyet 40
denetim 36
meslek 35
vergi 35
finansal 26
hukuk 75

yani 7/2 yapmıştım. ve yıkılmıştım o yüzden beklentilerinizi düşük tutarsanız o kadar daha az yıkıcı olur ve hatta o moral bozukluğlu ile temmuz sınavına bile iyi hazırlanamamıştım.

bazı derslerin +5/-5 oynaması sorun değil olabilir diye düşünüyorum şimdi bende 80 beklerken 75 alsam şaşırmam buna ama 80 beklediğim dersten kalırsam bu şok etkisi yaratır veya maliyetten kalmayı bekliyorum ben şuan geçersem şaşırırm :D

finansaldan çok güzel kağıt verdiğimi düşünüyorum adamın istediği şekile ve düzene ait kağıt verdim belli bir şeyleride doğru yaptım en azından zor olan sorularını ona güveniyorum biraz geçersem şaşırmam kalırsamda şaşırmam

vergi 80
finansal muhasebe 50 alarak aranmayı bekliyorum...

ben hala giremiyorum açılmayınca sevinmiştim offffff öldürcem kendimi sonunda harakiri yapcam cesetimi yakıp tesmere savurun

sm³ ' Alıntı:
vergi 80
finansal muhasebe 50 alarak aranmayı bekliyorum...

sen bir smmm oldun .... finansaldan geçtin elinde telefon bekle
sen ve denetimzede kesin gözüyle baktıklarım aranırsınız siz

ayyuk ' Alıntı:
ben hala giremiyorum açılmayınca sevinmiştim offffff öldürcem kendimi sonunda harakiri yapcam cesetimi yakıp tesmere savurun

töbe bismillah :D:D

ayyuk ' Alıntı:

malesef şıkır şıkır giriliyo siteye

kesin geçerim dediğim derslerden çok şükür hayal kırıklığına uğramadım..
kritik dediklerimden de geçtim çook şükür..
bu dönem tek ders geçmeyi bekliorum. ya 45 ile kalırım ya 50 ile geçerim..
çook büyük bi umutla aranmayı bekliorum..

bende yazayım bari

vergi 70
maliyet 75
finansal maalesef daha önceki hesaplamalara göre 40-50 arası

ece10 ' Alıntı:
kesin geçerim dediğim derslerden çok şükür hayal kırıklığına uğramadım..
kritik dediklerimden de geçtim çook şükür..
bu dönem tek ders geçmeyi bekliorum. ya 45 ile kalırım ya 50 ile geçerim..
çook büyük bi umutla aranmayı bekliorum..
[/quote

hangi dersten girdin tek vallahi ne biliyim bende beklediğim notların geleceğini düşünüyorum gittiğim dershande cevap kağıdına yazdıklaırmı sölediğimde ortalama notlar sölediler denetim hocası meselaq komisyonun notu kıt mutlaka en az 70 punalık kağıt ver dedi 80 85 gibi bir not bekliyorum dedim olsun dedi inse inse 60 olur dedi :D çok şok olacağım bişiy yaşamıycam gibi geliyo ama kısmet

ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin

alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum ;)

sinanyucel ' Alıntı:
alev kız sakın maliyet hesabı yapma ya bırakıcak deyip durma bak fena oluyorum ;)

:D:D vallahi içimden geçen benim bu benim gelsinde tek maliyet gelsin sorun değil ama sen geç tabi :D:D

benim yerime sınav tahminimi alev yapıyuo benim dilim varmıyo şu kadar puan alcam demeye

alev34 ' Alıntı:
ece senin hangi dersin tek kalan sınavın nasıl geçti kağıdınla ilgili biraz bilgi verirmisin

finalsan muhasebe tek dersim kaldı yevmiye maddelerinden 2 yanlışım var.. kağıt düzeni falan ii ama bilanço gelir tablosu yetiştiremedim..